Lördag nere i Gävle

Efter en kväll ute och en dag på stan är jag helt slut..

Gårkvällen var mycket trevlig, först överrasknings förfest sen utgång på heartbreak ! Både kul och tråkigt att gå ut i en annan stad. Man behöver inte bry sig ett piss vad man gör eftersom man inte känner någon. Men samtidigt tråkigt att inte ha någon man känner att digga eller snacka med. Alla saker man gör i livet har sina för och nackdelar.




Ikväll blir det hemmamys med chips och dipp och en massa bra filmer!´




Remember me ska ses ikväll !

Fredag !

Efter en härlig morgonprommis i regnet sitter jag nu och käkar frulle .

Ska snart börja packa väskan, tar tåget till Syster i Gävle idag. Kommer förmodligen bli lika trevligt som vanligt! Ikväll vankas de utgång och jag kan inte vara annat än taggad!!



Blir lite småsugen på att färga håret mörkt när jag ser bilder från i vintras !

Grekland !

Har inte hunnit lägga in några bilder från resan. Kan bara berätta att det var helt underbart ! En vecka med 35 grader och sol, god mat och med världens bästa kille kunde de inte bli bättre .






Torsdag !

Dagarna rullar på här nere i svallet. Jag gör för det mesta allt själv medans Björnen ligger i soffan och har ont. Har varit ute och sökt jobb, handlat på ikea och shoppat lite !


Förövrigt så kanske jag blir en sundsvallsbo inom kort, ska provjobba till veckan. Är super taggad men samtidigt väldigt nervös.. Det var länge sen jag var ny på ett jobb.. Närmare bestämmt 5 år sedan !




Söndag !

Under denna månad jag inte har skrivit har jag hunnit:

Jobba
Varit på Kalas
Ta farväl av Emma&Epa
Vara i Grekland
Stockholm
Sundsvall
Jobbat lite till
Festat
Lekt hemtjänsten
Shoppat


Befinner mig i sundsvall hos Björn! Han har opererat halsen så jag är mer eller mindre hans personliga assistent. Stackarn får inte äta mat, bara flytande kalla saker..



Fanns inga bilder på datorn som passade, 90% var bilar..


RSS 2.0