jaao

ajaa epa här, inte bra på att skriva men gör väl ett försök.

igår var jag emma och julia på stan...och gissa vem vi såg, jo katten600 såklart :S
så jag fick panik som vanligt..han är nog den äckligaste person som jag någonsin mött.
iallafall så skulle vi ta hissen ner till mittenplanet och gissa vem som kommer mot oss när vi står där och väntar på att hissen ska öppna sig, jo kattjäveln :/
så jag får panik och springer in på glitter med julia&emma strax bakom mig.
Efter någon minut går vi till hissen en gång till och ¨åker ner, gissa vem som vi ser...jo katten och han stirra på oss skitmycket.
vi skyndar oss in på carlings , och gissa vem som kommer dit och ställer sig utanför? jo katten...
fyfan eftersom vi aldrig kom ut så gick han in på carlings och vi tar chansen och springer ut.
haha dom som jobbade där kan inte ha trott att vi hade alla hemma (A)
men fyfan så rätt jag är för han :$

När vi kom hem så peppade vi inför hockeyn på kvällen, laddade upp med rejäla mängder fika..lr jag och emma gjorde de, hurt julia for såklart ut och sprang :O
aja väl på aik matchen stod vi mitt i klacken, och hanna hade sittplats..inte dåligt lat=)
skönt att dom lyckades ta 2 poäng iaf även om luleås 3-3 mål var lite onödigt eftersom de var så lite kvar av matchen.
kan väl tillägga att hanna är fan de bästa jag har, my sunshine :]
aja nu ska jag hoppa in i duschen.

over and out.


Söndag

Idag har man då tjänat en timme! Jag vaknade ett fast sen så ställde vi tillbaka klockan, då promenerade jag syster och min pappa till blomsterslottet och köptet julgrejs, pappa hade inget hov och köpte en massa fina grejor. Sen så gick vi i rad över bron och marserade, näe vi kom hem så fikade vi fika, mackor från lilla mari osv.
Sen så cyklade jag julia emma och reb till anderstorp och såg 92ornas match. Dom var inte så bra men jag hade de trevligt ändå!
Ikväll har jag varit med julia och våra super smarta mammor, vi åt mat, kladdkaka och såg Jakten på lycka, de var som en tragisk film men med ett bra slut!
Jag och julia skulle gå en promenad de blev till julia och hämta godis, på vägen dit smokade jag och vart lite smått rädd att dom känna lukten när jag kom hem, men de gick som bra men när filmen var sluta sa mamma att hon kännde att de luktade rök, satan!!! Men hon trodde typ att de hade tränkt upp från när grannen röker, tur för mig!

Nu ska jag och julia gå en liten promenad!
Imorgon blire stan med johanna, som de var tusen år sen jag var med, de blir trevligt :)

Fredag

Igår var dagen riktigt bra! Jag var på jätte konstigt humör som gjorde sanna sur, de var mindre bra, men hon var ganska glad på mig i alla fall! Fick veta dataprovet, de gick bättre än väntat, väldigt nöjd!
Efter skolan gick jag först på stan med sanna, köpte en bok och godis. Sen träffade jag min mamma och min syster som äntligen har kommit hem, efterlängtad.

På kvällen var jag med julia och emma, vi cyklade till obs för att köpa godis för 3.90 :), när vi skulle fara så hade ju inte julia nån cykel för den har jag blivit  stulen så hon frågade sin mamma och fick ta hennes cykel, svaret blev: Du kommer att förstöra den för den har så smala däck ! HAHahahha skit kul,
Sen träffade vi sanna och linnea på obs dom köpte också godis ;), när jag skulle gå och betala visste jag inte vart min börs var, fick panik, men sen kom jag på att den måste vara i min korg haha jävla bra start att glömma börsen i korgen med en massa pengar i :S Men de låg kvar där och inget var borta :)
Sen såg vi idol med sannas mamma albin och saga, så jävla härliga människor :)!
Sen drog vi till stackars tim som satt hemma en fredag kväll, men jag tror inte han vart så glad att vi kom men, vi fick se klart idol och fick värme... :)

Idag lördag ska jag jobba, så kom och fika på lilla mari! På kvällen blir att chilla med julia emma kevin osv :)!


Torsdag

Igår gick jag och epa till först OKq8 för att hämta ut nått paket jag hade beställt :), när vi väl var där och jag hade fått paketet behövde jag inte betala :), sen gick vi på coop och jag köpte godis. När vi kom ut därifrån sa eve: Kan vi inte bara träffa nån rolig, haha jusst då kom katt600 runt hörnet ;) Eve vart livrädd när hon gick förbi han.... När vi hade kom typ 5 heter från han vänder han om och går efter oss, panik som vi fick började vi springa, stannade en bit och stog och andades ut, de vart ganska jobbigt.. Då vänder vi oss om och se så han är borta, HAHahHha nej såklart ser vi att han kommer och springer bakom oss, Vi springer över vägen och slutar fan aldrig springa, HAHha eve jag trodde du skulle börja grina så rädd som du var ;) Han är fan läskig.....

Idag har varit en ganska bra dag , började med att jag och sanna fort till subway och åt, sen vid 12,05 började skolan :), hade två lektioner sen var dagen över! Men fick dock veta att vi har prov dirr efter lovet på måndagen, mindre kul och de är med finger inger gör saken ännu sämre.....

Ikväll blire träning om jag orkar sen ska jag chilla med mammsen :)


hejsan!

Jaha ja då hade man skapat blogg också, KAKKE peppade mig.

Igår var jag med väldensbästa!
Först cyklade vi in till stan och lämnade tillbaka mina vantar som var förstora, som jag hade fått när jag fyllde år, vi gick och provade ett par som var mindre tyckte då jag och sen när jag väl stog där i kassa och sa som de var att dom var förstora gick de ett tag och hon sa: Dom du har tagit nu är lika storlekt som du hade förr, men om de känns bätte så ta dom här, JÄTTE pinsamt tycker jag, och eve bara skratta åt mig...
Sen så drog vi vidare på campus där jesper holmgren och david bla hade match, och vi skulle tydligen sitta i seket, men de gick ju bra till en början, De hade gått nån minut in på matchen och då trampade en kille på bollen och skulle ju kasta de till oss men de var jag ju såklart inte med på.. Så fick den i huvet... HAhaha i halvtid var han så söt och kom och frågade hur de gick med mig, men han var typ 40 plus så inget att hurra för.
Sen fölt att på så bra, men i sista period glömmde jag att plusa på målen så dom på lektaren var tvungen att säga till mig två gånger (A).
Tack för en lyckad dag!


RSS 2.0