NYÅRSAFTON !

Har just varit och sett lite innebnady på nordanå som julia var med och spelade. Jag och emma gick dit, fan va hurtiga.
Har träningsverk i hela min kropp av ingen ting... Otränad kallas de.

Ikväll då jävla ska vi ha de trevligt ! Vid 17.00 ska jag befinna mig hos epa där maten ska till lagas. Sen drar hela partyt igång :). De kommer nog bli jätte trevligt tror jag.



Nyrås för nått år sen :)

Puss&Kram

Tisdag

En dag kvar till nyårs och jag har som inte fattat att de är så är inte sådär jätte taggad.. Men de kommer väl hoppas ja. Maten och allt är fixat, tack brudar + wille att ni fixade de !

Ikväll blir de mys med mina änglar hoppas jag, är trött och slut och har ont i hela kroppen så vila är vad jag behöver !



Hade lite att göra....

Måndag

JObbjobbjobb.. Idag var de fullt med folk inne på Lilla mari, kul på ett sätt tiden går fort men jobbigt för fötter och mage...

Efter jobbet kom Sis och hämtade mig sen drog på färg och tapet och kollade in en tapet till mitt rum hos pappa, jag tror jag har bestämt mig . Efter efter nyår nån gång så blir de gjort. Sen är nyår klarplanerat, jag tror de kommer bli as trevligt. De är roligt folk så vad kan gå fel?




PUss&Kram


Söndag

Imorse gick jag och pappsen in till stan, jag köpte min favvo väska som var på rea förr kostade den 995 kr de känndes jätte dyrt fr en väska.. Men fick de lite billigare iaf :), han köpa två T-tröjor och strumpisar till nyårs också. Pappa hittade en snygg skjorta sen vart de lunch på MAX !

Sen drog vi till maxi där idolerna höll hus, och jag skojjar inte de var så jävla mycke folk där !! Kevin var super duktig på sjung och Robin var super snygg.

Sen hem och göra sig klar för 18.00 kom släkten och käkade, jag och julia drog till mamma och körde Donkykong på super nintendo, as ball vare. Tack för en trevlig prat stund också !!


Ska jobba imorrn så godnatt Puss&Kram


hmm..

Under år 2008 har du:

[x] träffat nya vänner
[x] gjort något du aldrig gjort förut
[x] besökt ett annat land
[ ] blivit kär
[x] varit på en festival
[ ] sett ett stjärnfall
[x] åkt tåg
[ ] åkt flygplan
[ ] stigit på fel tåg/buss
[x] gjort något du ångrat
[ ] blivit sårad
[ ] varit i slagsmål
[x] varit sjuk
[x] skolkat
[ ] haft ett förhållande
[x] haft ett "one night stand"
[ ] rymt hemifrån
[ ] bråkat med någon du tycker om
[x] strulat med en främling
[x] kysst någon av samma kön
[x] druckit alkohol
[ ] brutit ett ben
[ ] fått ig på ett prov
[x] fått mvg på ett prov
[x] kissat utomhus
[x] spytt på grund av alkohol
[x] sovit i samma säng som någon av samma kön
[x] sovit i samma säng som någon av motsatt kön
[ ] rökt/snusat
[ ] sovit utomhus
[ ] åkt bil med främlingar
[x] badat i havet
[ ] lärt dig ett nytt språk
[ ] solat i solarium
[x] varit vaken en hel natt
[ ] sett en död människa


Lördag

Har jobbat idag gick bra om man tänker på hur de var igår... Alla priser var fel och inget stämmde, suga och gnalliga kunder var vad man fick tas med.

I¨går var vi hos evy och åt, tomten var på besök och vi körde julklappsspelet. Trevligt men mättande.


Sitter nu och väntar på att mina vänner ska dyka upp :), vi ska köra julklappsspelet och bara mysa !!
Länge sen ja träffa dom så de finns en hel del att snacka om skulle jag gissa.


Dagen efter

Har verklingen inte hunnit skriva nått men nu kommer de lite kort hur min jul har sett ut, fats den är ju inte över än heller, kommer mera ;)

Julafton gick vi till kyrkan för att lyssna på sång och prästen typ, mysigt. Sen for vi och tände på Antons grav vilket gav många blandade tanknar.Vidare hem och fixa sig och peppa för kalle, sen massor med mat ! Fram till klockan 20.00 var vi hos pappi, ulrika jag och lovisa senare på kvällen drog vi till henne där hennes barn befann sig :), mycket trevligt med guitar hero och en massa snack och julklapss spel.

Pressenterna jag fått ha varit blandade iår, jag önskade mig inget "dyrt" så jag harfått mycke smått och gott vilket jag uppskattar .


Idag sov jag länge pga sen hemkomst igår, sen har dagen spenderats hos moffe. Mat och spel och ännu mer julklappar.

Långt oc´h travligt inlägg men de var min jul än så länge och nu ska jag gå och lägga mig för imorrn ska jag vara på jobbet nån gång före 08.00..... Känns jätte jobbigt men de är väl sånt man får ta.


Puss&kram

Dan före doppare dan

Har gått på stan idag, gjort bort dom sista julklapparna.
Sen träffade jag brudarna för att planera nyårs ! De kommer nog bli jätte trevligt tror jag, sällskapet kan man inte klaga på i alla fall :)!

Ikväll är de uppesittar kväll så vi ska spela bingolotto och käka knäck och bara mysa. Jag längtar jätte mycke faktiskt. Synd bara att jag sov så dåligt i natt så kommer väl att bli trött tidigt och vilja sova. Lika bra för då komemr tomten snabbare !



Förra året på julafton.



See you later aligator.

klockren

Skön grabb.

http://www.youtube.com/watch?v=XFmSffD3_JM

22 December

Kvällen har bestått av fika på waynés med trevligt sällskap och en massa yatzy spelande.
Ska lägga mig och sova snart hade jag tänkt, ska upp imorrn och göra bort dom sista fixen till julklapparna. Sen ska vi planera inför nyårs, vilket är ett måste !!



Sussa gott !

Typiskt..

Bullshit säger jag bara... Färgade linser är en utlottning, 1/3 av alla som skickat in som får sig ett par. Jag förstog det som att alla som skickade in och gjorde reklam för dom skulle få sig ett par. Men icket.
De skulle ju ha varit trevligt om de stog tydligt så man slipper bli besviken nu när man inte får dom.


http://www.fargadelinser.com/
   :(


Dan före dan före doppare dan !

Somnade som en stock igår och vaknade upp med en massa snö, underbart att se att de kommit tillbaka. De kommer bli as jobbigt att cykla nu men :/

Dagen ser ut så att jag kanske orkar ta mig upp till edda för att se innebandy, men får se.
Annars ska jag och kolla på tapeter till mitt rum, ska göra om hos pappi. Få bort den röda väggen och få dit nå nytt och roligare.




Puss&Kram

4 advent

3 Dagar kvar till julafton, jah vill längta lika mycke som man gjorde när man var liten !!
Att man nästan inte kan vänta med att öppna klapparna, men ska jag vara ärlig har jag varit där och klämt lite (A)

Ett god julgodis är att skära skumtomtar i små tärningar och röra ner i en chokladsmet, ett bra och juligt tips :)!

Förra året hade vi en tävling vem som kunde gå upp mest i vikt under jul, den van ett pris. Jag tryckte ju som fan och vann, vilket jag fått sota för nu eftersom jag har aldrig gått ner dom där kilorna jag gick upp :P


Geleråttor...

Har inte orkat skriva men här kommer helgen i korta drag.

Fredag:
Skola, avslutning, hämta lovisa sen bara vara hemma och mysa.

Lördag:
for på stan och gjorde bort alla julklappar jag hade kvar att köpa, de sved i börsen kan jag säga... Käkade på Subway gjorde jag också. Sen for vi på kalas till Lars-E mycke gott fika och trevliga människor ! PÅ kvällen var jag med emmsan och julia, vi chillade och såg film och bara hade de trevligt. Lyssnade på min inspelade låt som jag sjungit och kommit på själv. Ett gott skratt kan jag lova !!

Söndag:
Slått in julklappar hela dagen, tog mig en hurtig promenad. Sen ikväll har jag varit med julia emmsan jeppe gunner ludde thomas osv Vi spelade hockey på jätte dålig is och jag sög så de var tråkigt + att mina fötter gjorde så jävla ont när dom skulle tina från att ha varit nerfrusna till att bli varma. De måste vara de värsta jag varit med om på länge i smärte väg. Låter tapigt men julia kan intyga att de gjorde så ont eftersom hon var med om samma sak !
Sen drog  vi vidare till thomas och såg tv och snackade, mycket trevlig söndag.



Äntligen lov !

Var på skolan idag men gjorde inge som inget, såg innebandy och grattis SPFL 3orna. Jag tror att de både var killarna och tjejerna som vann.

När vi var i umeå och körde upprdagsjakt så tävlade jag och sanna mot stina och fanny. Idag rättade vi och VI vann !! Så jävla bra alltså, gratis fika hos doris var dealen.

Ska snart iväg till flygplatsen och hämta syster, kvällen blir att umgås med henne  :)




Puss&kram

Tosdag

Innebandy idag, kan väl inte säga att vi var så bra. Men de vart bara 5-2 till dom. Menmen de var kul iaf :)
6 dagar kvar till jul och jag taggar sönder, längtar tills jag får se tomten (A)

Ska snart gå och lägga mig, mitt huvud verker och ha gjort de sen tre idag typ...
Imorrn ingen skola utan bara kollande på finalerna på dundercupen sen avslut i aulan. En toppen dag som avslutas med att hämta mig syster på flygplatsen !!


Innebandy brillor på.

Så var bonde söker fru över, jag vart nöjd över alla val förutom peters. Jag vet inte men gillade inte wille, han snackade så mycke och tog försig för mycket tycker jag... Menmen inte mitt val .

Har prövat massa kläder så morgondagens klädsel kommer bli kul och ful. L på byxorna och XL på tröja sen solhatt osvosv kom till A-torp för att kika lite innebandy de kommer garanterat vara en massa folk där hela dagen !



HpTurism


Glader !

Ska se bonde söker fru ikväll och käka hallon med smältvitchoklad på.
MUMS kan jag bara säga.




Onsdag

Sovmorgon idag till klockan ett, var på skolan lite innan och fixade endel saker. Fick veta att jag i alla fall har ett G på naturkunskapen, han visste inte mer än så. Men jag är nöjd även om jag bara får ge för de har varit så sjukt svårt...


Har fixat mina kläder till dundercupen nu, vi ska nämligen klä ut oss och köra intro och skit. Men detta kommer bli as kuligt. Ända dåliga är väl att vi möter spid4 så vi har väl ingen chans kan man väl säga.. Menmen :)

Dagens Humör : Trött och slut.
Dagens smink: Bas, Mascara
Dagens Frisyr : knut på skallen
DagensKlädsel : svarta chinos, randig T-tröja, fusk polo
Dagens aktivitet : Skolan
Dagens Borde göra : Slå in mina julklappar, duscha
Dagens Planer : Skola > hem fixa > äta > tv > sova
Dagens Längtan : Fredag, syster kommer och de är jullov.
Dagens Vill ha : Pengar och bra väder
Dagens musik: Minns inte vad den heter :P
Dagens bild: För att de bara är en vecka kvar till jul!

Uppdragsjakt.

Har skämmt ut mig i umeå idag kan jag lova, vi har sovit på gatan, sjungt i en galleri, suttit på en disk, frågat en man om en kondom, låssas spy, lekt hund och pissat på en stolpe, frågat varför inte mobilerna funkar att ringa med som är visningar osvosv. Fram till klockan ett har vi gjort en massa roliga och knäppa saker i Umeå.

Han med att shoppa lite också, köpte en kjol som ska användas på jul, sen små saker från min favvo butik lager haus :) Kan visa lite senare när jag får orken.


Ska duscha efter min "otroligt" jobbiga träning, sen sätta mig och se tv.

Soo long, kan lova att de kommer in bilder här från dagen lite senare !
Puss&Kram

DO IT YOU TO !

Måste göra som alla andra och pröva detta, har alltid viljat ha knall blå ögon. Jag har ganska blå redan men skulle vilja ha ännu blåare.


www.fargadelinser.com


Så dehär är väl ett bra sätt at pröva de på.

Jul jul strålande jul

Jag och mamma har just klätt granen och allt är så julmysigt här hemma nu :)
Vi ska se tv nu och käka laxmackor och dricka te, mys pys oyes !


Imorrn blir de umeå hela dagen och jag kommer väl komma hem med en eller två julklappar hoppas ja. Sen ska vi även lyckas skämma ut oss genom att delta i en uppdragsjakt, kan berätta mer om den imorrn.

Puss&Kram


19 December ett datum att längta till <3!!

Måndag

Ingen jobbigt dag, lite svenska sen få tillbaka prov sen se julgrejs i aulan.
Det skadar inte men lite lugn och ro kan jag säga !!


Ska och handla med mamma nu,jag passar på att få all körtid jag kan ! LÄngtar som fan till körkotet blir mitt, bara drygt ett år kvar nu. Jag ger Stina ett lycka till i trafiken, vet inte om du behövs men ;)Vad sägeru?




Tomten snälla kom med den till mig på julafton!


Söndag

Jag har varit ut idag, satt inne hela igår och ända till ikväll tills pappa kom hem. Trevligt att få lite frisk luft och träffa nå folk.
Jag ska sätta mig och se film (igen) och göra adventsgrejs till Carro nu :), de är så roligt att uppskattar en liten hemmagjor teckning av mig !

Sen suger de fan tat andra avenyn har uppehåll till nån gång i januari...




Puss&Kram

Grattis Hanna 18 år

Om tusen år....

http://www.time55.com/sv/nedrakning/?y=2009&m=oct&d=18&h=0&mi=0&t=18-t55-5e55r&yn=Hanna&c=pi&mc=2

Nedräkning ^^

Söndag och tredje advent

Vaknade 12.50, måste vara mitt rekord :), frågan är bara när kommer jag somna ikväll ?

Idag är jag hemma igen, är frisk men orkar inte göra nått iaf (A), ska lägga mig och se en film nu. Mamma kom med säkert 10 filmer så de är bara börja se.
Chaio




Idol 2008

Grattis Kevin !! En värd vinnare och en jävla glädjespridare.




Nu är mamma påväg hit med några bra filmer så ska slita mig nu
Puss&Kram

Lucia

De är säkert en massa som lucia vakar men de är nått jag inte kommer göra om efter förra året. De var jätte trevlig på kvällen/natten men dagen efter var fan de värsta jag varit med om !!
- Väck mig inte jag har snöbollskrig, råkade slinka ur mig mun när en lärare väckte mig eftersom jag råkade somna på lektion.


Sen har de kommit en himla massa snö,
underbart med en vit jul :)


Lördag

Måste brja med att säga gårdagskvällen var helt underbart bra !! Först musiken sen fick jag umgås med mina favvisar. Vet dock inte vad jag ska tycka om hemresan i willes bil men de är väl en annan femma.

Idag var tanken att jag skulle jobba men jag känner mig sjuk... Magen gör sina tvär ryck ibland och gör jätte ont och jag springer på toa stup i kvarten. Så jag stannade hemma, vilken innebär att jag inte kan fara till storklinta ikväll :( jag och sanna hade tänkt fara dit ikväll och bara chilla och ta de lugnt, ta kort och åka bräda. Menmen är man sjuk så är man, vintern är ju lång så de blir nån annan helg ist.

Ska titta på film, höres later.


Fredag

Hemma från allt och ska snart bort igen, jag och pappa ska på voicebox på anderstorp :), tror de kommer att bli jätte bra ! Några duktiga människor som ska sunga. Förövrigt så fick luciatåget mig på bra humör , de är verkligen jätte roligt att lyssna på dom som är riktigt duktiga.

Förövrigt så köpte jag två julklappar idag, nästan klar med alla nu. Systemkameran är hemma hos mig och jag är allmänt glad . Ska göra mig klar för att fara strax, ha en trevlig kväll :)

Puss&Kram

Naturskit.

Har pluggat nog idag, det får bära eller brista helt enkelt. Det finns svårare och jobbigare saker att tänka på än att stoppa ansiktet i en bok, jag förstår dig lilla hjärtat och jag finns här för dig de vet du !

Tänkte upp och spela yatzy med gull pappi nu sen blire nog att hoppa i säng.

Slänger in en dagens eftersom den är roligt att göra !

Dagens Humör : Noll, varken glad eller sur
Dagens smink: Bas, Mascara, rouge
Dagens Frisyr : mössa
DagensKlädsel : svarta byxer, senapsgul kofta
Dagens aktivitet : Skolan
Dagens Borde göra : Sova
Dagens Planer : dagen är förbi men var i skolan sen handla
Dagens Längtan : Fortfrande Julafton och Nyår
Dagens Vill ha : Pengar.
Dagens musik: Ron Pope - You're the reason I come home

Torsdag

Nyss var de måndag och nu är veckan över. Har sovmorgon imorrn också, vi ska få låna hem kameror över helgen :), Imorrn är de lucia jag längtar tills jag får sitta i aulan och lyssna på musikarna sjunga, de måste juvara helt underbart !!

Har sen bara ett prov att göra imorrn så de är ändå en helt OK dag :), engelskan går bort igen, kan de blir bättre? Tror fan inte de.



Rätt söta och små må jag tillägga ;)

Skägget i brevlådan

Sitter och ser julkalern på datorn nu, orkade inte riktigt gå upp imorse..

Är strax klar med samhällsen så de känns riktigt skönt :)!

Ska duscha sen göra mig fika och sätta mig och se bonde söker fru ! De är så underbart bra, om du inte sett de så rekomenderar jag det . Men de är inte många avsnitt kvar nu så de kanske inte ger så mycket nu men till en annan gång är de värt att ge en chans.


Onsdag

Det ligger som ett åsk moln över mig med massa saker. Har halv gjort samhällsen och naturen orkas inte och inte heller svenskan. Vi säger så : Jag får ta de som de kommer helt enkelt :) Kan inte mer än att göra mitt bästa.

Dagens Humör : Pigg och glad :)
Dagens smink: Bas, Mascara, rouge
Dagens Frisyr : En knut på skallen
DagensKlädsel : jeans, linne och en vit stickad kofta
Dagens aktivitet : Skolan
Dagens Borde göra : Plugga
Dagens Planer : Plugga lite sen se bonde söker fru
Dagens Längtan : Julafton och Nyår
Dagens Vill ha : Pengar.
Dagens musik: The script - the man how can´t be moved



Idag låg de en triss lott i strumpan =)
lyckligtvis vann jag 50 kr = en ben and jerry´s glass till mig !

Klänningen

Här är min  klänning jag beställde :)
Lite kort men den funkar helt klart med ett par strumpisar under.



Innebandy


Nästa vecka ska jag ta tag i mitt liv !
Jag lovar.


Tisdag

MIn första sovmorgon denna termin tror ja :), riktigt skönt !! Men när jag kommer till skolan för att ha engelska så är våran lärare inte där :/, tur i oturen, då kunde jag ha sovit lite längre menmen.

Sitter och försöker plugga, går väl som de går. Hoppas på ett G på båda provet så är jag nöjd iaf :)
Ska plugga hårt nu så jag kan se AA sen, har hört att de ska vara jätte spännande avsnitt som kommer !


 



I mina öron !
The scpript - We Cry

The sounds - Queen Of Apology
Lady GaGa - Poker Face


Fredag kvällen!

 
 
      
   

 

huvudverk och hosta..

Idag kom min klänning hem till mig, de var nästan kort men med ett par strumpisar under ska de nog gå vägen ! Trivs inte med att så korta klänningar kjolar mm men de ska nog gå vägen denna gång :), annars så var klänningen jätte kul och gullig. Blir nog att jag använder den på nyårs och kanske i stockholm.
Lägger in bild sen,


Ska upp käka cola sås som pappa just gjort med glass och hallon, smarrigt !!


Sovmorgon imorrn eftersom jag var så duktig och gjort klart allt i administrationskursen, fick betyg idag och alla så nu är Hanna nöjd och belåten.


Puss&KRam

Måndag

Sitter kvar på skolan även fast jag har slutat. Slutade halv tolv idag :), men ska sitta här till kanske 3 ? fattar i nte vad som har flugit i mig men detta måste göras klart !! Vi har fått en hem prov som ska vara klart på torsdag , de är bajs svårt så de är väl bäst att börja. Vi har mycke i veckan för att vara vi....

Tisdag:
Onsdag: SmåförtagandeB prov
Torsdag: Redovisning, hemprov inlämnat
Fredag: Natur prov

Stina suckar bredvid mig ska göra henne sällskap nu :)

 

Sunday

Sitter nu och gör mitt hemprov som är lite svårt för mig... Men de ska nog gå bra :)

Ska göra fika sen sätta mig och se andra avenyn, hörde att de skulle vara jätte spännande så bästa att jag spanar in.
Sen blire sängen för min del :), är trött som fan.



Puss&Kram


Söndag och Ikea

Uppe med tuupen klockan 06.00, kan lova att jag var trött som fan... I tid till bussen och allt rullade vi iväg.

Vi gick och gick inne på IKEA , jag trodde vi skulle få mycke tid över. Men icket, vi fick faktiskt brottom i slutet... Men allt löste sig och vi han även in en runda på godis huset . Fan så mycke att välja på, köpte mig en lite godispåse bara för att :) Mätt som tusan efter lunchen.

Hemvägen var dryg... Rastlös och fick tillsägninar att vara tyst, så satt där på min plats när myrorna sprang i brallan.

   

På bussresan :)

 

Lunch

 

Godishuset ;)

  

Köpte denna för att kunna stoppa  undan alla mina platt och lock grejs i på ett snyggt sätt :)



En pysselbok som jag inte ägt på många år, så tycke de var dags nu :)



Sen köpte jag mer saker men orkar inte lägga upp mer bilder nu...

8 timmars sömn annars ?

Dagen bestod av boda borg och en massa mat. Jag ida och ludde klarade 9 stämmplar tror ja :), riktigt kul att vara där, har inte varit på boda på ett bra tag.

Sen var de hemfärd till brännströms för middag, mycket god mat. Det vart grillat ute och potatisgratäng till. Smarrigt sen efterrätten var glass som var ihopblandat med nutella sen vitchoklad på de med apelsiner. Väldigt gott !! Drog vidare till bion där jag mötte upp mina vänner som väntat på mig :), Sorry. vi såg iaf twilight, trodde den skulle vara bättre än vad den var men den var riktigt bra !! Kunde nästan bara koncentrera mig på tjejerna som satt bakanför oss och pratade HELA filmen.... Satan så störande.

Trodde jag skulle måste gå hem men erik var så snäll och skjutsade hem mig :), tack för de.


Borde ha sovit för länge sen med tanke på att jag ska vara klockan 7.00 på busstationen iomrrn bitt. Vi drar iväg mot IKEA då !!


Godnatt och sov så gott !



LÖrdag

Har sovit som en stock, vaknade för ett litet tag sedan. SÅ nu är de bara att hoppa in i duschen för att göra sig klar för bodaBorg. VI ska dit med Ulrika och hennes barn :), blir nog super trevligt !

sen ikväll ska jag och en massa fler går och se twilight på bio, alla har snackat om den så mina förväntningar är riktigt höga !! BLir nog super trevligt :),


Ha en bra dag, kramis =)

 
En klänning jag ångrade att jag inte köpte i sommras..

Fredag

ikväll har jag haft fullt upp, blev stan med sanna. Skulle köpa julklappar och de gick fan bara fel för mig. RÅkade smsa till pappa istället för lovisa vad jag hade köpt.... Så nu vet han vad han ska få :/, ska nog och byta tröjan jag köpte, jävla klant men om jag tänker efter ganska roligt :P


Sen var de bara iväg till Emmsan för att käka middag med brudarna !! Kan lätt säga att detta var den roligaste kvällen på riktigt länge , har nog inte skrattat så mycke som ikväll, var väl lite trött också men roligt hade ja :)


Ska sova nu för att orka med morgondagens aktiviteter ;),


Puss&Kram


13 December 2007

Snart exakt ett år sedan, lucia vaka i ettan :)
Riktigt trevligt men de är nått jag aldrig gör om !!












Torsdag

Sitter och kollar på en massa nyårsklänningar och jag tror att jag har hittat min på nelly.com Kan visa den sen om de blir så att jag beställer den :), den är rosa så jag får se hur jag gör, lite roligt med färg men blir man less kanske ?


Dagen gick fort och jag fattar inte vart all tid tar vägen... hade samtal med mentorn idag och de gick bara bra. Är förvånad faktiskt men alla lärare verkar tycka att jag jobbar bra och att de bara är att fortsätta som jag gör. Jag hatar att dom säger så för jag vet inte vad jag gör ? Sen säger dom att jag ska fortsätta vara så glad som jag är för de underlättar. Där ser man, varje dag lär man sig nått nytt  !



Plus grader...

For på stan efter skolan och köpte mig jacka, och förlåt sanna att jag bara for hem men de känns jobigt att vänta en timme på nästa buss. De kommer mera tid på fredag !

Dagens på skolan :
Det är en tjej som bara har jeans leggings och en vanlig tröja... Vilket jag tycker är skit fult.
Vi sitter och kollar lite på henne och då säger Amanda

-Nu har de väl gått lite för långt ? (Amanda)
-Eller lite för kort skulle man kunna säga.  (Sanna)


HAhahha så jävla skön komentar.


Ska och klippa min lugg nu som har blivit för lång, sen blir de hem och titta på andra avenyn avsnitt.


Julpyssel med klassen !



Vi gör fina strutar till godiset.



    
Biggan !

Onsdag

Imorse orkade jag inte ens prova ta cykeln... De skulle bara bli jobbigt och jag skulle bli arg, så jag valde att gå. Fina firren gick de, men när jag hade stått och väntat på sanna i 10 min så vart jag less och ringde... Hon hade försovit sig :/

Jag har som jag alltid har haft en julkalender med julklappar fasthängda, det står ett datum på paketet och då får Hanna en liten överraskning på morgonkvisten. De är jätte mysigt på morgorna nu, jag stiger upp gör te och en macka sen sätter jag mig och se julkalendern och öppnar mitt paket :), De blir att jag måste stiga upp tidigare än vanligt men de få jag tåla.


Är klar med mitt arbete så ska väl pysa nu,
Have a nice day !

Änglarna vakar över oss !

När vi sitter hos Ullis och tittar på tv så säger mamma att hon är sugen på hamburgare.. Hon ringer till Bojjan och så vipps var vi nästan iväg mot X.et och jag skulle vara chaffis, vi hade ett problem. Förardörren hade frysit fast så jag fick leka atlet och ta mig över från andra hållet. Vi fick oss iväg tillslut efter en lång stund isskrapning och borstning.
 En liten chees satt bra i magen kan jag lova, kommer sova gott på detta nu :)





Puss&Kram
Sov natt

Tisdag

Varför går allt så långsamt ? Jag la upp ett inlägg imorse och ny syns de...

Idag har vi alla falla sålt en massa godis i centralhallen, de har gott förvånandsvärt bra. Vi har hela vecka på oss så de här kommer nog gå vägen :)


Ikväll ska jag till moster och fika MUmma



Fredagen med girlsen.






    
Mitt misslyckande med att tappa fannys peppisar i dishon, Min komentar : "men de gör inget dom var ju ändå så dåliga" Sorry fanny :)


Vi spelade yatzy också !


Rudolf?


Måndag

Idag har inte gjort mycke rätt.. Har som latat mig hela dagen :), lika skönt är väl de. Vi säljer iaf massa godis och kakor på skolan så anderstorpare kom och köp för fan, vi behöver erat stöd om vi ska få oss på nån utlandsresa.

Vi satt och snackade om the sims på skolan och såklart var jag tvungen att pröva spela de igen, fan va roligt !! har suttit i en timme nu så ska börja slita mig.

Ikväll blire hemma kväll med mamma, vi ska väl se tv och bara mysa.





Puss&Kram

RSS 2.0