Fredag kväll

Igår på kvällen var de först mat med lollos vänner :), Mycket gott vare men de tog en jävla tid, var inte klar förnt vid halv 9 :S, Stackars emma som var tvungen att vänta.
Men de löste sig vi gick till ica och köpte godis, vi var jävla på pricken där 9, nån ska ju vara den sista sa vakten. Sen hyrde vi en film minns dock inte vad den hette, men bra var den :)!
En riktigt mys kväll :)!

Idag på dagen har jag varit och bowlat med pappi hans nya brud och lovisa, Jag vann en av serierna (ganska stolt) MEn pappa vann totalt som vanligt :P, Sen blev de fika på lilla mari, Riktigt gott vare.

Nu sitter jag hemma hos mamma och väntar på mat sen blire förmodligen att fara till epa eller och hyra en film eller nått, planen var att vi skulle sova i hennes källare som vi inte gjort på ett jävla bra tag :S Lite tråkigt, men nu ikväll få de bli av tycker jag :)! Och imorrn ställer man fram klockan en timme, de kommer att kännas som man förlorar en timme menmen :S, ska upp och hoppa med tuppen för jag ska till umeå och lämna av lovisa på flyget sen ska vi hälsa på min farbror som jag inte träffat på jävla länge... Så de ska bli trevligt :),
Ska nu boka tågbilljeter till Göteborg, ska åka dit i början på maj och hälsa på syster på hennes skola. Så de blir trevligt!!

Annars gruvar jag mig lite för att börja om skolan på måndag... Och särklint för att få tillbaka provet vi gjorde jusst innan vi slutade, de kan aldrig gått bra :S, menmen sånnt man få ta :)!


 Glasögonormen....


28 mars

Sitter och kollar på andra avenyn nu, har bara tre avsnitt kvar :)!

Idag har varit duktig att hjälpa pappa och städa, skotta och skryka. Känner mig ganska duktig! MEn jag fick pengar till mobilen för de, så de var värt :), har typ varit utan i säkert en och enhalv månad...

Lovisa var och köpte alla sesonger av sex on the city, så vi har nördat ett bra tag nu på dagen !

Ikväll blire först middag med lovisas vänner, ända sättet jag får mat på :P Sen vet jag inte vad de blir hoppas på att epa kommer hem från byske så vi kan dra ihop nått :)!

Skriver sen om jag fixar datorn eller om pappi gör de, annars blir de väl nån gång nästa vecka!

fredag

Jag blir galen, datorn hemma hos pappa har pajjat och ingen vet vad som är felet :S, Han ska ringa nån data tekniker nästa vecka... Jag får typ panik, jobbigt att vara så data nörd!

Igår var vi hos morfar och åt jätte god mat :), sen såg vi lite tv och snacka! Han hade gjort ett helt album med urkilpp från de han var bra i fotboll och hockey. De var verklingen fullt med olika texter och i varge står de : "E.Granlund var stjärnan på planen idag, och gjorde 11 mål" "Erling Granlund krossade". Visste att han varit bra men inte så bra :)! Synd bara att jag inte fick den talagen :P!

Efter vi varit hos morfar så skulle lovisa slinga mitt hår, jag vill ha ljusare nu till sommaren de känns så trist med svart eller iaf mörkt. Men de vart inte så bra, de vart alltså orange :S, eller typ ljust i hårbotten och sen mörkt och fult!!
Skrattade bara till en början men sen vart jag typ sur :(, jävla onödigt....
Idag for jag och lollo på stan.

Jag frågade hon på hm och frågade vad hon tyckte jag skulle göra, hon ba: jaa du kan ju inte tona över de för då kommer de bli grönt så slingor är väl som de ända grejen!

HAhahha nejnej tänkte jag aldrig jag ska ha slinger och de ska vara såhär orange, så vi gick till frisören och hon ba: jaa gör inte slingor för de kommer inte gå att få fint, de smartaste är att tona över de !

Om ni ska göra nått med håret så gå då för guds skull till en frissa och tro inte på nån annan :)!


 Snart syns vi, men de känns som surt att inte ha lov men de ska bli kul att träffa er :)!

Torsdag

Denna dag har jag suttit med julia och epa och nördat i en anna del av köping :)! DOm är så jävla härliga, man blir så himla glad :)!

HAr också lyckats förstöra datorn hemma hos pappa :S, mindre bra.... Hoppas han kan laga den för min egen skull annars blir de dyrt...

Sitter nu hemma hos mamma opch spelar danky kong med julia :)! Sen ska vi på kalas hos moffe.

Skriver mer sen om datorn börjar funka måste dra vidare nu pusshoj


Storklinta

image94


image95


image96
Underbart, hon är ganska duktig på åka ;)!

image97


image99

Chillar kvällarna, risfaktor 100 % på alla :)!
image98

Toppen väder sista dagen :)! ^^

Hallo igen

KOm jusst ner från maten, vi åt uppstekt palt. Faktiskt mycket gott :)!

Idag var ju tanken att vi skulle åka skriller, men de blev inget av.
Vi cyklade först till sunnanå skolan och där var inte isen plogad bara en massa snö så vi cyklade vidare till sörböle och de var lika där... En massa snö! Så vi cyklade till anderstorp och kollade om de gick att åka där men icket:S, vi som hade tänkt vara hurtiga, men de slutade i emmas soffa på anderstorp. Skönt att bara få slappa men de vart ett helvete att cykla hem sen... Jobbigaste jag gjort på jävla länge ska du se!

Ikväll blir de att se tv tror ja, lollo ska ha tv:en så jag sitter väl framför datorn om jag inte drar till nån, de blir att nörda andra avenyn iaf :)! Har bara 10 avsnitt kvar nu, börjar få lite panik för när jag sett dom kan man ju bara se 3 per vecka och nu har jag ju sett ca 30 i veckan. MEn de kanske blir bra i alla fall, lite mindre nördande här...

Rubrik

"Hon tappade 20 kilo med sin egen metod.

Läkaren Annika Dahlqvist tvekade aldrig att sprida sin fettdiet.

Trots att hon blev hårt kritiserad och arbetslös.

Nu har hon fått sin revansch"

HAhaha bara sjukt att gå ner i vikt av att äta fett. Om de vore så väl, själv går man då bara upp vad man äter eller vad man än gör... MEn jag är glad och mår bra än så länge iaf :)!
Hare gött ska ut och åka skriller nu!


Bilder från kattisavan med EPIS :)!









En trevlig helg som alltid kommer att ligga i minnet :)!

Onsdag

God förmiddag kan man ska säga :)!
Har hunnit vara på stan och solat, nu börjar de iaf synas lite på magen iaf :)! Men ett som är säkert de är jävla härligt!! 
Sen har jag ätit på frasses med pappi och syster, de blev pommes och smält ost, jävla gott vare :)!
Träffade julia en snabbis på stan, hon skulle köpa nya fotbolls skor.

Nu sitter jag här hemma och ska göra mig klar för att fara och åka skriller på sunnanå skolan :)!
De ska bli riktigt trevligt :)!

 < Glass att rekomendera :)!

Tisdag kväll

Började med att gå till epa, jag och emma var jävla hurtiga :)!
Vi såg tv ett tag efter lång mödan gick vi till kiosken för att köpa godis, men såklart var de stängt.... Men gubben som äger kiorren kom tillbaka typ så epa fick gåin bakvägen ENSAM med han och köpa nå, men vi andra stog där utanför tomhänta :S, ajja henna hos epa vart de pop-corn, chips, kladdis och klass :), MUMS säger jag bara!
Såg lite tv, spelade biljard, spelade också ha kul med LUSEN mycket roligt spel! De går ut på att slå en tärning och få olika delar typ som sen ska bilda en Lus :)!

Jusst när vi skulle fara så börjar wille, statoil, kassapparrat, brandsläkare, grön och blå bil, tuttifrutti påse. De var tydligen nått som hade hänt.... Fattade noll och blev jätte irriterad! Han sa att de stog i fredagens norra på fram sidan en lång artikel. MEn bara synd att de inte kom nån tidning i fredags de var ju långfredag! Synd att v är så smarta :) Eller rättare sagt att emma är så smart som kom på de :P!

Ska upp och se film med syster nu och imorrn blir de kasnke skriller vi får se pusshoj så länge :)!


MUMS

Har jusst käkat middag de vart voffler med hjortronsylt, grädde och glass :)!
Så jävla gott vare, himla mätt jag nu!!

Sitter här och väntar på att epa och wille ska komma till city, så vi kan dra ihop nått:)!



- Mamma, varför är det synd om myror?
- Det är väl inte synd om myror?
- Jo, fröken sade att vi skulle gå ut och titta på myrstackarna.

HAHahah^^

25 mars

Sitter här och ser andra avenyn, de är verklingen hur bra som hellst!
Har jusst fått like fika så nu är jag nöjd :)!

Var på stan ett tväris, de vart en nässesär och de var verklingen behövligt!!
Sen tiittade vi inte så mycke. Eller de blev en pressent till eivor :)!

Epa ringde och ikväll blir de bak med film hoppas ja, orkar som inte anstänga mig :)!, Ska ringa lummeskill strax och höra om hon är på !!



 Rätt vidriga!!


Tisdag

Har inte skrivit på länge men de beror på att jag varit i storklinta några dagar. Vi åkter dit söndag morgon och kom hem nyss.
devar riktigt härligt men jag måste säga att nätterna är de värsta jag har gjort :S, Första natten sovde jag och sanna i samma säng, trångt och varmt.... Så då gick jag ut och la mig i soffan, kallt och skönt iaf.


Igår hade vi rå härligt väder strålande sol och litte kallt :)! Super härligt vare.

Vi har bastat grillat sett tv osv, några härliga dagar att bara slappa och komma bort från allt :)!
( kommer blider sen )!


Nu ska jag snart på stan med mamma och lovisa, de blir att sola igen och sen ska vi köpa nått till eivor som fyllt år :)! Ska dit på middag på torsdag!!


Snöstorm

Vart en heldag på stan, köpte nå smink. De var behövligt kan jag säga allt mitt var som slut :P!
Vi träffade elin, lovisas kompis och de vart de fika på wayne´s och fikade, de blev en kladdis och en is tee. Mycket gott må jag säga :)!

Sen blev de att fara och sola, jävla härligt måste jag medge. Vart inte så brun mn härligt vare!! Får fara nästa vecka igen och se om brunfärgen kommer då!

Ikväll blire att vara med Sanna tror ja :)!, får väl se vad vi hitta på. Höra av er om ni har lusst att hitta på nått skojj:), är öppen för förslag!

  MUMS!

Lördag

Nu har vi jusst ätit frulle och vi ska bege oss till stan :)!,
får se om de blir nått inhandlat annars så kom lovisa hem med en hel väska med kläder som hon inte rymmer när hon ska itllbaka, så jag är mycket glad.

Skriver mer sen puss, ha en bra dag!

Fredagkväll

Vi såg lets dance igår, de är ganska bra men de känns som jag inte har nått med de och göra eftersom jag inte ser om dom är duktiga eller ej :P! MEn de var väl trevligt :), Vi åt en jävla god middag före de!! Nå kött med potatis i ugnen, super gott vare.

Sen såg vi little miss sunshine, den var typ rolig och sorglig på samma gång. En sevärld film!!


Efter filmen blev de fika och kortspel, pappa ser ju knappt och de blir bara roligare och roligare :)!

Vi satt även och snackade om nudister och då kom de fram att när vi var i grekland så gick jag lovisa och mamma på en promenad och så kom vi till en nudiststrand typ. VEtte fan men mamma glodde som fan som vanligt,
VEt inte hur de kom fram men jag tror de var lovisa som sa jävlar va stor ding dong han hade!!
Jag : jaaa men de är ju därför han har en kondom på sig!!

HAHahhahahHAHA alltså fråga mig inte vad jag tänkte!
Jag gick kanske i fyra eller nått!

Ikväll

Denna fredag kväll ska jag spendera hemma med pappa och syster, vi har varit och hyrt film och så ligger mina två påsk ägg och väntar på mig :)! Fick ett av morfor som vanligt sen kom pappa med ett också !! De hör som påsken till att äta god mat och godis!!

Dom håller på göra mat nu håller verklingen på svälta, men får härda ett tag .... De är klart snart hoppas ja, luktar då gott iaf :)!

Ska se lite andra avenyn nu, skriver sen om jag hittar på nått roligt att skriva om dvs!

Fredag

Vaknade som tuppen i morse, eller klcokan var väl där vid 9 :), trodde jag skulle vara död men inte de! Jag hade lite ont i fötterna men annars var de bara bra!! Jag betämmde mig för att hjälpa pappa och städa, så jag damsög osv:)!
Han har nämligen ögoninflamation, han ser fan ut som ett monster!!

Idag har vi cyklat upp till ica maxi ( typ de jobbigaste jag gjort i mitt liv), där åt vi korv med bröd och dricka (A), super gott vare!! Sen gick vi på rusta, ÖB, jysk osv. Som en hel dag på solbacken :)!
Där uppe var de musik grejs, vissa var bra och vissa var dåliga :P! Men roligt vare!!

Köpte även en pressent till lummeskill ;) Hoppas hon gillar den!!

Ska nu upp och duscha sen fara och handla till middagen ikväll. Och lovisa ahr äntligen kommit hem :)!, så jävla skönt!!
skriver mer sen pusshoj, förövrigt ha en bra dag! och GLAD PÅSK!



Torsdagkväll

Jag kan börja att berätta om går kvällen, de vart nå strumisar,shoorts (stavning?) sen bara en svart T-tröja och ett par pumps :), Hade jävla ont i fötterna efter ska du se. Men iaf maten vart toppen god, mätta och belåtna började vi göra oss klara. Emma skulle göra ett försök att locka håret men de såg ut som en riskvast om jag ska vara ärlig, de tycke hon själv också så. De fick bli att tvätta håret och börja om från början.

Vi peppad upp med nån gammal eva och adam skiva, jävla bra faktiskt :)!
De hända ju en och annan grej hos mammi som vi kan ska tala om här :P!

Sen kom pappa och hämtade oss och skjutsade oss till folkparken, de var som dött i början men kom igång efter ett tag :), Riktigt bra blev de efter ett tag, synd att de ska gå så fort bara....
Han hitta idas telefon i trappen där jag satt och snacka med syrran, men han också tappa bort min egen mobil. Letade ett tag men sen gav jag upp hoppet :S, Men lumme ringde till den efter ett tag, ochd å vare en vakt som hade den :), så jävla underbart att den kom tillbaka!! Han hade hunnit ringa mamma och lämna nått medelanden, hon vart typ orolig :P... Men de löste sig iaf :)!

Tack alla som medverkade och gjorde kvällen till en lyckad kväll :)!

Var hemma vid halv 2, satte mig och såg andra avenyn ett tag sen blev de sängen :)!


Ikvä'll

Måste börja göra mig klar, eller iaf gå upp och sätta på mig nå kläder för snart kommer lumme, vi ska till min mammi och käka sen blire att peppa upp till zoo :), ingen aning om någon låt som kommer att spelas av BYZ men vi får väl nöta youtube :)!

Jag har inte bestämmt vad jag ska ha för kläder en, börjar få lite lätt panik... Har att välja bland 4 ollika men de känns som allt kommer bli fel :S, vet inte hur jag ska håret heller, men de blir väl bra till slut :), kanske lägger in en bild om jag orkar ..

Jag julia och lummeskill ska laga middag tsm, får väl se hur de slutar men hoppas på nått bra iaf :)!

måste snabba nu, pusshoj och ha en trevlig kväll alla!

Torsdag

Var så jälva trött igår att de inte var sant, satt och såg top model med pappi och båda somnade, de brukar jag inte göra när jag sitter och ser ett sånnt bra program som de! Vi vaknade där vid kvart över 10 och då gick vi båda och la oss :), Ganska härligt var de ändå !!

Idag på skolan var allt som lungt, hade typ 2,5 timmes lunch. Ganska jobbigt men ändå trevligt :)! Vi pluggade på provet osv :)!
Provet var då inte alls svårt :), pluggade typ i onödan. Och sorry stina för att jag skickade sms:et tror de var mitt fel :S...

Ska sätta mig och se andra avenyn nu skriver sen hade


Rubrik

Jag hatar verklingen att skriva rubriker kommer aldrig på nått...

Sitter här och ser andra avenyn, jag kan tippsar er som aldrig sett de att se de om ni vill fasna för nåt! För de går verklingen inte att sluta :)!

Spelade kort med pappa för ett tag sedan, men han vann. Fast jag fick iaf bullar och kall mjölk. De är bara för gott!!
Ikväll ska jag nog vara snäll mot pappa och gå oc köpa en tidning på ica, kan ju vara bra med både motion och kan ju vara vänlig:)!

Har som inget att skriva om, eller de blir typ om min dag sen vette fan vad jag ska hitta på....
Nån som vill veta nått? :)


Onsdag

Dagen funkade, gjorde inte så mycket!! Eller vi har sett på dans uppvisning i aulan. Dom var skit bra, synd att jag inte fick den tallangen :S,

OCh nu är de bestämmt jag köpte en tatuering idag till zoo så de blir av att fara :)!
Hoppas på mycke folk och en trevlig kväll.

Var även hos tandis idag :S, de är aldrig roligt.... Förra gången jag var där sa hon att jag har 14 början till hål de var mindre bra :S, denna gång sa hon ingen ting om de utan att jag hade bitit av en bit av en tand. Inte visste jag de :P, hon tyckte de var konstigt att jag inte haft ont eller kännt de, menmen de ska lagas nästa vecka nån gång så de blir bra :)!

Ikväll är de tv kväll för hela slanten, de är top modell bla och de är bara ett måste att se.
Måste också börja plugga, de vart som inget av igår :S....



ååå...

Satt vi maten för ett tag sen med pappi, och han sjunger på I love europe på är en jävla jobbig låt men såklart börjar jag sjunga på den också!

Jag kasnke skulle ta och spela in en skiva, säger jag jätte glad och oserriös.
HAha jaa men i så fall till en skräck film..... säger pappi

Fyfan ingen som gillar min röst :P, men de är väl bara att ta helt enkelt!

Tisdag

Skolan idag var som jobbig, men de gick bra :)! Har inte lärt mig ett piss. Alla satt och kollade andra avenyn på handels lektionen tror ja ;), börjar bli lite orolig över provet som är på torsdag... De hoppas vi löser sig!

Hanna jag skötte mig bra, säger maggan förvånat och nöjd!
HAha maggan du kan ju alltid tro de ;), och i så fall var de första gången!!


Hon har varit helt sär hela dagen tror ja :), men de var väl sånnt man får ta + att de var lite roligt :)!



Ikväll ska jag fara på träning tror ja, om de är nån dvs. Annars blir de att plugga hela kvällen :S Inte så peppande men.


Vilka ska på ZOO TOUR på torsdag?
Har ångest om jag ska fara eller inte, de får vi se om :)!

:)

Matchen slutade 5-3 till skell :), så grattis till en final!!
Jag och emma ställde upp och att vara sargvakter så vi fick gratis fika för de ! Jävla värt.

OCh nu sitter jag här och nördar andra avenyn och pratar med syster !!
Har även hunnit skotta gården, pappi påstå att han är sjuk så jag ställde upp :)!, lika bra.

Ska sova strax de är en dag imorrn med!

MÅndag

Då vare skoldax igen , dagen gick som fort och bra vi såg på fotbollscup hela förmiddagen vi sket i småföretagande och matte och satt och kolla på de :)! Trevligttrevligt!!

De vart lite sent igår dock, satt uppe och såg andra avenyn till ca halv ett, de gick fasen inte att sluta se! Han se 11 avsnitt iaf :)! Sen på datan och turismen har vi nördat :P, Ett jag inte fattar varför låsa ute nån från boxningen bara för att man är bög? :O Han är väl ändå en helt vanlig människa?! Fattar som inte de var bara helt jävla sjuk! Att man kan göra nått sånnt som vuxen människa.

MEn ikväll blire att fara med lummeskilloch se elitdamerna spela nån Dm match på edda och min stjärna ska spela :), Vi önskar er lycka till iaf!!

Rubrik

Ikväll har jag inte gjrot särskilt mycke, var på coop med mammi och handlade lite :), sen har jag hört att andra avenyn ska vara så himla bra, så satt mig ner vid datorn och började se, och nu gåre inte att sluta... Vet inte om de är bra eller dåligt, för nu kommer jag vara fast, menmen får se de på den possetiva sidan att jag alltid har nått att göra när jag har tråkigt :)!

Imorrn är de vanlig skola :S, och måndagar är den jobbigaste dagen på veckan... Men de ska nog lösa sig :), men med min trevliga klass så ska de nog fixa sig!!

Segrare!

image78

Så jävla bra!!^^


Söndag

Idag har jag väl inte gjort sådär överdrivet mycke. Cyklad hem från sanna där vid ett kasnke, åt en banan sen ringde jag julia som var påväg ut och gå. Så de passade perfa, vi gick broarna sen hem till henne och fikade.
Nu har jag jusst kommit upp från badet, har badat i mitt lilla badkar som jag knappt rymms i(A), men de var härligt :)!

Ikväll blire nog att chilla hemma med mammi och se tv. Orkar som inte göra nått eller rättare sagt hon ville inte vara själv ikväll :P så jag ställer väl upp för henne för en gångs skull :)!

Sen ska jag packa mina grejer far till pappi imorrn, längtar lite efter han! Och särskillt till på fredag då lovisa kommer hem :)!

Ska städa lite nu men de kanske kommer in nått roligt senare ikväll :)!

Igår

Lördag kväll vart ändå lyckad :), Sanna ringde där vid kvart över 9 och då vare bara att pallra sig dit, jag satt och såg klart mello där, och som jag hade trott så vann perelli. Jag brydde mig inte så mycke, men de var ändå trevligt att se :)!

Sen körde vi lite singstar, sanna stekte sönder mig. Jag vann kanske 2 av 20 gånger, men ajja de sprollar väl :)!
Sen kom de en massa killar + linnea :), trevligt att höra dom sjunga singstar iaf!! Sen hippsvipps var klcokan halv ett. Tiden bara sprang iväg. Dom for och då bestämmde vi oss för att gå en prommis med doggsen !
När vi var vid sörböle skolan typ på bakgården ser vi en gubbe promenerar i rondellen, eller rättare sagt han lunkar för fort gick de inte, han tog en liten genväg! Tur hade han att inte polisen kom iaf :)!

Sen for vi hem och fika och då ringde Flurre (viktor) så han kom förbi och då vart de fika sen blev de titt på film, jag var trött som fan så jag somnade väl där vid 3, vid halv 5 vart jag väckt av sannis som sa att vi skulle gå och lägga oss för han hade farit :), super skön säng vare!!

Vaknade på morgonen av att Kissemissen hoppade upp i sängen och la sig bredvid mitt huvud och kurrade som fan.... MEnmen fick iaf sova 8 timmar så jag är nöjd !

Mello

Sitter och ser melodifestivalen, tycker de inte är så bra menmen vad gör man inte för att få se björne :)!
Jag tror att perelli eller linda kommer att vinna, men inget jag tycker! jag blir bara glad om jag får sluta sitta här själv ... :S, jag längtar att få prata med nån och umgås!
Sanna du är gullig om du ringer snart :)!

Ska gå och se igen, får se om de slinker ner nån godbit också :)!
Kan tippsa er om att kladdkaka med polly i är jävulst gott! Du gör bara en vanlig klassis sen häller du i en pollypåse och rör om lite sen in i ugnen sen är de smarre smaskens!

jusstia

Glömmde ju skriva om går kvällen...
De började med att jag julia och emmsan for till ica köpte lite godis sen for vi vidare och lämnade tillbaka en film som var hyrd förra helgen, as dålig var den iaf.
Sen värmde vi oss på ica i stan och där träffade man ju nå bekant ansikteför :)! för att senare fara vidare till norrvalla och se nån i julias klass spela fotboll. De var as kallt så vi for vidare hem igen! Till min pappi och där var de lagad jätte god mat som vi smakade av litte :)! Sen for vi hem till emmas mammi och hon trodde helt serriöst att emma var full!! Så jävla roligt, de verkade typ som om hon var de också, roligtroligt :)!

Blev lite prommis sen hem till julias mammi för att chilla och se lite tv !!

Tack för en lyckad chillar kväll :)!

Lördag

Har inte hunnit skriva idag, de vart som fullt upp. Var först en på stan med mammi, åt på max osv. mycket gott!
Sen var de kalas med jätte gott fika :)! Och trevligt med sälkten! Sen gick jag och julia en prommis och även födelsedagsbarnet följde med :)!

Sen har jag chillat vid tv:en med mamma och tobbe! Var faktiskt rikigt trevligt !! Sen kom de två tanter som skulle förfesta här och då blev de ett jävla liv och dom börja berätta om när deras barn övningskörde osv :)!
Nu har dom farit så nu är jag själv ett tag, ganska tråkigt faktiskt!

Väntar på att sanna ska sluta jobba, slutar där vid 9 hoppas jag på! Ska sitta och se melodifestivalen hemma själv som ett tap, men de är sånnt man får ta om man vill vänta på en stjärna som jobbar ;)!

Vi ska antingen chilla hemma hos henne annars blire väl att dra ut och hitta folk, vi får se vad vi orkar me!! Ska iaf sova där och hennes mammi är inte hemma så de blir nice i vilket fall som hellst :)!

Skriver kasnke mer sen annars får de bli imorrn, puss i rutan! 


Jag  längtar så sjuk mycke efter   dig!


Fredag

NU vare äntligen helg!!
Har inga speciella planer men ändå skönt att få vara ledig och sova ut!
Idag så var jag sanna och maggan på ungdomsfullmäktige grejs, ganska drygt till en början men man fick ju fika´:)! Sen när de gått halva så kommer de in en gubbe och säger de finns vissa roliga saker i livet men endel är tråkiga och de är hänt en mycket tråkig grej igår, de har två stycken 18 åringar i skehamn. Fyfan va alla ska vara unga och dö... :S, Så vill höll en tyst minut för de.

Sen dom sista 30 minutrerna så var de en skit rolig och gullig kille som snackade om sin skolgång typ, han var i alla fall jätte bra !!

Sen var vi på kanal och åt sen var de mässan som vi skulle gå på och svara på några frågor de gick tusans fort så vi gick på stan ett tag. KÖpte pressent till frida och lite godis sen fick de vara bra :)!

Ska nu gå och diska vara duktig och hjälpa mamma som tydligen kände sig sjuk...
Sen ikväll blire att vara med julia och emmsan, får se vad vi hitta på för nå roligt :)!


13 mars

Träningen var väl ändå hyfsat rolig, den gick som fort :), de kasnke var de att de tog typ en kvart att ta kort och sen en massa tid att bygga sarg. Menmen inget jag vart ledssen över iaf!

Efter träningen så cyklade jag till ica och där träffade jag Sanna och hennes mammi. Vi köpa godis i stora lass, blev för typ 30 kr som i vanliga fall skulle blivit hur mycke som hellst, orkar dock inte räkna :P, Men gott vare men lite illamånde nu kan jag dig lova :S,
Vi såg först sjukhuset sen du är vad du äter, mycket bra program som får en typ peppad att börja leva nyttigt, fast de bruar ju aldrig hålla så varför försöka igen? Sen blev de efterlyst, jag blir fortfarande lite rädd när jag ser de, att de lixom är på rikt...

Imorrn så ska vi vara på expolaris hela dagen, nå grejs där sen har ju tvåerna UF-mässa där så vi har fått nån uppgift vi ska göra med hjälp av dom typ sen är slut för dagen :)! Och då måste jag hitta en födelsedagspresnt till min lill kusin ;), som inte är så lite, jag tror hon fyller 15 år minnsan :)! Ska på kalas på lördag på dagen och fika hos henne :), ska bli roligt trevligt!



Skulle vädret kunna bestämma sig, jag är himla less på denna slask, antingen får de bli vinter igen eller så är våren himla välkommen!


Torsdag

Alltså jag måste ju vara helt hjärn död..... Kokm jusst in genom dörren efter att typ stått och väntat på lumme i 20 min, då tar jag upp klockan och ser att den är halv 5 inte halv 6 :O, ÅÅÅå så jävla lite koll.
Ska nämligen på träning ikväll, så snart ska jag väl packa mig iväg igen :S. MIndre peppande eftersom de är korttagning och sen är de träningsmatch som suger... Menmen får se de som bra träning ist!


Dagen idag har väl gått bra som vanligt :), de blev lunch på subway idag, jävla gott må jag säga !! De var Stina och kakke som peppade hela morgonen så de blev rätt lockande och så fick de bli, sanna betalade ju så de var ingen fara för min del :P, ( du ska få tillbaka de honey).

Efter träningen ikväll blire förmodligen att vara med Sanna, och fetta med godis från kvantum, de är nämligen 3.90 där :)! och de gillas verklingen!!


haha moffe :)!

12 mars

Ikväll så for jag och Epa till Lummeskill, stjärnan själv :),
Vi började med nå namnlekar typ olika nördlekar som vi alltd gjorde förr! De var fan roligt, förutom att jag inte vann...

Sen blev de tv titt :),
next
dissmisst
room service
top model

En riktigt toppen kväll :), och de bästa av allt var kladdkakan med hallo och glass! Satan så gott de var !!!

När vi skulle fara hem gör epa nå riktigt super poser framför spegeln och börjer sig fram och poff sa de... ;), HAhahha trodde hon la en jävla brakare men sen kom de fram att hon spräckte knappen ;)

Tack för att ni alltid gör mina kvällar till nått roligt med mycke glädje!!

Onsdag

Dagen har gått fort och bra, vi har som vanligt inte så jobbigt.
Hade matte och turism för lunch de gick undan sen kom måltiden och stina och kakke tryckte fan 15 mackor var :O! helt jävla sjukt....

Efter detta hade vi svenska sen var våran dag slut! Och där är de bara att sitta vid datorn och skriva nå texter, ganska chill :)! Och nu är de säkert att jag kommer in på turism, de var bara 16 st som ville gå de och de ska vara 20 i en klass, ganska härligt att slippa oroa sig!

Ikväll blir det top model med epis och emmsan tror jag allt :)!, Inget bestämmt men de brukar bli så iaf!!
De är ju bra på tv hela kvällen idag, tv onsdag!!




Tisdag

Dagen på skolan har väl som gått bra:), inte gjort så mycke...Mest tjollrat på, som alltid dvs.
Hade näthandel som suger fan, men att få sitta vid datorn gör ju inget, men fick dock veta att vi har rpov snart :S, har inte alls följt me, så får väl se hur de går :)!

Efter skolan så for jag och sanna på stan, jag skulle lämna tillbaka ett halsband, de var visst 2 månader försent... :S, men fick iaf pressentkort så hon va snäll :)!

Sen så hemtade jag ut mina brillor :), ser iaf smart ut ! har dom väl imorrn så får ni som ser mig tycka till :)!

Ikväll blire att vara med sannis, vi ska nog chilla hoppas ja :), mamma jobbar natt så de är underbart skönt !!


 ganska söta :), Noot

Måndag

Går kvällen vart hemma hos mig, de kom en massa :), vi satt och såg tv. Jag fick inte se mitt skärgårdsdoktorn.... såg nå tatueringgrejs men dom tatuerade ju aldrig... Nästa söndag ska jag fan sitta och se de själv om de ska vara så :P

Men de var riktigt trevligt :), såg sen i en annan del i köping! dom är så jävla härliga! Man blir så glad :)!
 vi åt sen russin i fulla muggar så min mage mår inte bra för tillfället :S




Nu sitter jag på datan och har nån kille som kallar sig mona fast heter Jonas. Han som mummlar för sig själv, jag fattar noll.. Men nu måste jag hänga med, skriver mer när jag kommer om de orkas!


  Ta mig till sommaren nu tack :)!

9 mars

Har jusst pyntat nå kvistar me gula fjädrar :P, pappa vill ha påk stämmning. Så vi var på blomsterslottet och köpta nå fjädrar och även gräs, så nu har jag planterat gräs för fösta gången i mitt liv... svårt vare iaf inte !!  får väl se om de kommer upp nått :)!

Annars har jag inte gjort så mycke idag, bara chillat vid tv och datorn varit en snabbis på stan för att köpa nå muttrar till garderoberna i sovrummet. Väntar nu på att julia ska komma :), vi ska chilla och se film tror ja, brukar bli så :)!

Ikväll blire att chilla vi tv, deä rbara bra program!
18.30 äre skärgårdsdoktorn
20.00 äre sing bee
sen vare nån film och efter den vare också nå bra :)

Blir att vara med epa johanna emmsan tror ja, får väl se :)!

hmm

Kollade som hastigast genom aftonbladet, och där ser jag en kvinna skulle åka taxi vid 9 tiden till sin vännina, och på vägen så våldtar taxicaffisen henne och sedan kör han hon till platsen hon skulle. De var inte en svarttaxi utan de var en vanlig taxibil. Jag fattar som inte vad som flyger i en om man gör nått sånt!!
Han kommer ju bli fast hur lätt som hellt, om kvinnan var smart nog att kolla regg nummret osv!

Jag är då bara rädd, de skulle lika gärna kunna hända en själv... Men tur är att jag aldrig åker taxi mend e kan lika gärna hända på gatan... Ska nog köpa nå pepparspray och ha med mig på gatorna ;), eller så int
Men jag brukar ha måttot att aldrig gå hem själv på kvällarna! De har ju varit mycke våldtäktförsök även här i skell...

Söndag

Igår på kvällen så for vi först och hyrde film, eve fick bestämma och de vet vi nu att hon aldrig ska få göra igen, för den var verklingen inte bra. nån surf film...  De var jag epa wille och emmsan sen kom även jesper och thomas till mig mamma:), förvånande pallrade dom sig till stan från mb, harnog aldrig hänt :P

Sen spelade vi lite kort, och som alltid har jag tur i spel så hanna vinner :), men dock bra dom första gångerna!
Sen far jesper och thomas och vi andra chillar, snackar osv :)
Vi stog och väntade på emmas pappa ett gasnka bra tag, men då kokm min super snygga granne!, så de görsom inte så mycke :)!

Tack för en lyckad kväll!


Idag var de tänkt att jag skulel till farfar men de blir nog inge av pga av vädret... Ska gilla hemma med pappi ist, kasnke städa mitt rum om jag orkar :)!



LÖrdag

Då vare lördag igen och snart är de skola:S, men vi har då inge jobbigt så varför gruva sig?

Igår kväll blev de att vi for på hockey, de sög för jag hatar verkligen att sitta stilla och bara glo på nå spelare, när vi inte ens kände en kotte? :O
Också var de jobbigt att cykla... Sen for vi hem till julias mamma och körde ritleken, jag vann faktiskt typ två gånger, brukar alltid vara den som ritar fulast :P, Sen skulle alla hem, men jag och julia drog till hennes pappa och körde singstar:), de är så underbart roligt !!

Idag har jag noll planer, har jusst vaknat och funderar på gå en prommis. Men de kändes lite väl hurtit... Menmen julia kasnke är på som vanligt :)!



skriver mer om kvällen sen.

7 mars

Idag belv de skidor i elju :), de började gasnak långsamt för alla vi vet ju att julia är seg som en snigel... Jag och emma väntade säkert 30 min hos mig, vi skottade och var så duktiga :)!
TIllslut for vi iväg :), emma hade en lång och en kort stav, gulligt!
Jag och emma hade vallningsfria skidor så man satt typ fast eller de gick då inte fort, typ stog still i nerförbackarna :S, men höjdpunken var nog fikat :)!
Och omköra av en gammal tant i röd dräckt brassade om oss i uppförsbacken.... de känndes inte bra!!

Ikväll blire att se hockey tror ja (A), vette fan va de är för lag men de är nått på ladan sen ska vi pyssla, får se vad vi gör :) de blir nog nått trevligt och nått annat än tv hoppas jag på, för de är jag så himla less.

Fredag

Min torsdag kväll vart att jag och sanna for på bio och såg ps. I love you. och innan på dagen så hade reb och julia sagt att de är en film som jag kommer typ att gråta i hela tiden... Joo helt riktigt, degick fan inte att hålla igen! Men filmen var mycket bra, men de känns som man har en klump i magen efteråt typ...
Se gick vi till sanna och såklart vare gottisaker på G ;), och jag ställer alltidupp och de vet dom :P! men mumsigt vare!

Idag blire förmodligen skriller på sunnanå :)!, fast jag kom på att de är ju fritte så de är inte så säkert att vi får vara där...

Och till ikväll vette fan vad jag ska hitta på, eve undra om bio och se ps. men de har jag ju redan sett ;)! så får se, men nått trevligt blire allt :)!



shopping

 
De här är iaf tröjan som jag köpte på hm, för 298 kr tror ja(A),
Hade tänkt ha den sen en tunnlångärmad under sen bara
strumpisar :)! Tror de kommer bli himla härligt att ha på sig!

Torsdag

De känns som om tiden bara springer iväg, de är torsdag och typ bara en helg kvar sen är de skola igen :S, jag orkar som inte!

Idag vaknade jag halv 9 av mig själv, vette fan varför.
Jag har sovit med nå tuusar i öronen för att få tillbaka min hörsel, har inte merkt nån skillnad än men de kommer väl :)!

Idag blire iaf att fara till stan och köpa ett par tyg skor, vita från din sko. Och så ska pappi bjuda mig på lunch :)! sen blire förmodligen att träffa epa och emma, men vi får se vad jag hinner med :)!

Kvällen är inte planerad men ska höra med sanni om hon vill gå på bio och se ps. I love you. den verkar så otroligt bra !


 

solstråle

Nu är min undebara epa hemma igen, de var ett himla bra tag sen man träffade henne må jag säga. Men ikväll blire mys med hon och EMMIS. Vi ska vara hurtiga och gå till ica köpa nått och äta sen sätta oss vid tv:en, de går en himla massa bra program ikväll.
Ett är top modell i trean klockan 9 som bara inte gåra tt missa, jag tror de är ikväll dom ska typ klippa sig och stylas om :), de är så jävla roligt för de är alltid nån som vägrar och blir jättemissnöjd!

Ska gå nu men kolla in senare så kasnke de finns bilder från shoppingen :)!




Onsdag

Morgonen börjar med att min hals gör fäjävla ont menmen bara att packa sig upp för idag är de ju shopping! Mamma, ullis och julia står på våran uppfart halv 9 och tutar, bara att springa ut. De går inte så fort för våran röda pärla att komma frammåt, mamma trycker gasen i botten för att köra om en lastbil men de går bara 90 km/h HAHAHha nått är fel, ullis blir typ åksjuk också... När vi kommer fram till luleå så ser vi att vi har kört med öppen motorhuv, inte så kontigt att bilen inte går som den ska, motorn kunde ha fått en ispropp sa nån gubbe :P Eller dom ringde morfar och han sa de (A).
Mamma hade inte stängt den helt när hon kollade oljan på morgonen, de var nån krok ivägen och även vindrutetorkaren var klämmd.

Tiden på stan gick som bra, jag och julia hittade några grejs:), jag köpte en tröja från hm sen en T-tröja från mq och ett par knallblå troser:P, kan lägga in bilder på klädern sen om jag orkar :)!

Sen efter två timmar på stan bestämmde vi oss för att gå och käka med mammorna, vi gick på nån resturang där åt vi god mat :), Vi satt bredvid där man tog dricker och jag lovar att mamma drack minst tre stycken loka, kasnke borde kolla upp diabetes eller nått? (A), när vi som var klara hade ätit, lägger  hon världens raaaap och den var inte låg.
-Alltså herremin vi är ju på en resturang!
-Men jag kan inte rå för mina utsläpp
-HAHahha^^
jaja vi gick därifrån efter allt för mycke pinsamheter, hon tyckte även toan var lyxig, mullis höll på dö då hon hörde de,
- kallar du dedär lyx? :O
- jaaa de började ju lysa då man gick in på toan
HAhah hon har inte varit på många lyxiga ställen i sitt liv :P


Hem färden gick mindre bra, eller vi kom oss hem en efter en lång förvirran i luleå city. De var tydligen nån annan ut väg än man kom dit, så dom virrade runt i säkert 30 min. Mamma körde in i en rondell och sen sa ullis du ska ut här, då kom en bil då pall nitade mamma för hon va rädd att krocka....
- du får köra du ska aldrig behöva stanna i en rondell!
- men jag vill ju inte krocka
HAhah jaajaa de är bra du är påden säkra sidan men fort gick de ju inte iaf :P
Efter en massa rondeller bestämmer dom sig för att köra mot flygplatsen och komma ut på de sättet, de går ju gallan och vi är ute på E4ran igen :)!

HAhahha de är bara tur att vi är hemma, dom två hittade inte ens hem från byske då jag och julia hade varit på en fotbolls match dom kör alltså mot piteå i stället för mot stan... HAHhah sånna borde inte få ha körkort!

Men tack för en trevlig dag och jag tror jag inte skrattat så mycke på himla länge!

5 mars

Tack julia för att du fixade min blogg :), vette fan hur man lägger in en länk så man kommer till din blogg men hon heter iaf juulan på apis och på de sättet kan ni gå in på den :)!,
 


 Här har ni hon :)!

4 mars

NDå så var brillorna beställda komemr nästa vecka nån gång :), gick fortare än väntat och även dyrare än väntat :S, menmen mamma och pappa som betalar så mig kvittar de!
Vi gick och fikade idag, jävla gott :)!, eller muffinsen var lite torr men fika som fika alltså :)! Träffade även frida, emoos osv på wayne´s dom var där och fettade :)!

Sen betämmde vi oss för att cykla till ica Maxi, jävla jobbigt. Hittade ingen ting men vi gick på öb och köpte festis, och nöjd är jag över de köpet för de följde med en festis hållare och den lovar jag att den kommer att användas jävla ofta :)!
På vägen hem stannade jag och reb vid ett övergångsställ för de kom en massa bilar, jag vette fan va julia gör men hon kör in i mig och sedan faller hon.... ;) HAHAHhaha och då stannar en bil så julia ligger på marken och skrattar och alla bilar ser hon, jävla roligt var de!

IKäll var de egentligen tänk att jag och emma skulle träna, vi drog dit men när vi väl var där säger roger att vi är typ fyra stycken, så vi satt där och väntade i hans bil för att se om vi skulle bli mer folk, m,en inte dök de upp några så de blev hemfärd igen. Lika skönt må jag säg :)!

Så sana kom till mig och vi har sett tv och snackat! hon for nyss och nu ska jag sova för imorrn blir de hel dag i luleå :)! Jag peppar, jag fan mycke pengar kvar sen förra månaden som är daxs att förstöra!


Tisdag

Går ikväll vart jätte lyckad! Vi åkte skrillor på sunnanå skolan.
Riktigt trevligt vare :)! jag emmsan och lina ögde sönder julia ocg reb och de roliga är att dom är så dåliga förlorare :)!

Nu ska jag pallra mig på stan för att beställa mina glasögn... vette fan hur detta kommer sluta men kommer iaf använda dom nä rjag är ensam hemma :)! Sen måste jag köta grejs till öronen för pappa är less att jag säger va?:O efter varge grej han säger, hör lite illa också :P! menemn måste skynda mig nu annars får emmsan vänta, pussis



Tråk

sitter här som jag gjort hela dagen typ... Eller har gått mellan tv och daton, finns fan inget att göra:S, längtar efter epa som är i klimpfjäll, tycker att hon ska pallra sig hem till mig nu! saknar henne som fan!

Ikväll blire iaf skiller på sörböle :), de blir trevligt jag eppar i alla fall.
De blir jag emmsan julia reb lina och så nå mer hoppas vi :)!

Jag sa ju tidigare att min plattis var pajj, men mamma var dit och sa som de var så nu har jag fått en sprillans ny! helt underbart att jag slapp betala för de hade jag inte orkat me :)!

Ska laga mat nu så den är klar när pappi kommer hem, de blir mackisar och korv lagomt svårt för mig :)!

Måndag

Då var äntligen sportlov :)!, jag sovde så längde jag kunnde och de var himla skönt :)!, men nu sitter jag här och gör ingen ting. De suger men jag orkar som inte ta tag i de... Så får väl skylla mig.
ska iaf ta en prommis nu får se vad som händer, ikväll blire i alla fall ute kväll typ skriller oeller skidor med girlsen :)!

De blev ingen låt igår vi slappade iaf :)!, jävla härlit!

Söndag

M^åste bara säga tt middagen igår var helt underbar god !! men efterättsbufén var fan den bästa!
Dom var lite sura där borta, typ tvingade oss att köpa dricka osv... Att man inte kan äta utan att dricka. Men vi tog en tillbringare med vatten så de löste sig :)! hade ju lite klappt med pengar eftersom vi trodde allt skulle vara gratis!

Sen drog vi hem till sanna såg lite björn sen bliev de singstar, jag krossar ju alla, int..... Jag är verklingen världelös :S.

Sen for vi hem till mig vid 12 efter vi varit och lämnat nån cykel på norrhammar. Då blev de bak av kaka sen sov vi :), var jävla trött ska du se! är de nu med, fick inte sova ut idag heller för skulle ju och jobba på edda... :S, jag och emma skulle vra värdar till nå sponsorer som skulle få fika typ. Men de kom tre stycken max så de var inte så mycke att göra!

Nu är jag iaf hos pappa, han bakar bullar och jag ätyer dom :)! 
Sen blire att fara till julia och mysa med girlsen, vi ska skriva en låt hade vi tänkt. Kan aldrig sluta bra men vafan ett skratt för livet kasnke :)!




 rätt så bra!


Lördag

Happ då var man glasögon orm... :S, peppar inte tills jag får hem brillorna kommer se förjävlig ut.. Menmen de blir nog bättre med tiden :)!


Går dag på skolan var rätt chill, vi lekte en rolig lek på idrotten sen vare bara svenska kvar, slutade där vid halv 2 :), då for vi på stan sen blev de fika som vanligt :), HIttade också ett par fina gardiner med pappsen!!

Efter skolan skulle jag hem och laga mat, mamma jobbade natt. De går ju som de går när jag ska göra nått... Kokade potatis de gick som fint sen kom jag på att laxen skulle in i ugnen, självklart hade jag inte satt på ugnen så den var ju iskall, potatisen blev överkokt men vafan de gick och äta iaf :), lite torr fisk bara :P

Sen gick jag mot stan och mötte Viktor vi såg bio, Morgan Pålsson, så jävla rolig film den är verklingen se värld!! Sen drog vi hem och bara chillade, klippte han också, inte för de syns så mycke eller de vart lite ojämta på sidorna menmen... :P, han som ville :)

Idag har jag varit rätt sliten en sen natt och en tidig morgon, hade lovat sanna att steka hamburgare idag. De var em i hund grejs på vitberget. Men de var trevligt förutom att mina fötter dog, nu när jag duschade vart dom svarta :S, mamma sa att dom hade möglat.... Hoppas dom blir sin vanliga färg snart och att sockerdrickan far bort :)

Ikväll blir vi bjudna på mat på scandic, för att vi jobbade typ :), de är soft. Så har jusst gjort mig klar och ska snart traska mot stan :)!, sen blire att chilla med sanna får se vad vi hittar på. Soo long!



 


RSS 2.0