Maaatmål

Middagen hos julia var den roligaste på himla länge, de går kanske 15 min sen har mamma och ullis börjat små bråka. Dom vill alltid ha rätt... Sen fortsätter de bara men dom vart roliga :)!, lite vin på de hela funkade kanske. Dom snacka om så konstiga saker och tro inte att dom lyssnade på varrandra dom satt och höll med sedan bytte dom samtalsämne... Roligare har jag nog inte haft att bara sitta och lyssna på nån ;)!


Jag emma och julia drog upp till norrvalla för att kolala fotboll kollade även på linas friidrott :)!, sen drog vi på maxi och handlade glass för SURA maxi tanten kunde inte låta oss köpa slush fast dom hade haft stängt i typ tio min......
Vi drog sen till terr och nina :), där snackade vi och spelade ett spel. Mitt lag stekte!!!


Ska sova nu imorrn blir de pass tagning och sen jobb !!

Måndag

Igår önskade vi att de skulle vara dåligt väder ute bara för att få gå på stan, och önskan inträffade :)! Så vi drog på stan där vid halv 12 och kom hem nu !!

Det blidde en "häst" väska på röda korset och ett skärp därifårn. Väskan var som ful fin, men jag slog till bara 30 kr. De var ju som fått :)! Sen köpte jag en klocka på ur och penn. Min första som funkar på himla länge  :)! Både fint och praktiskt.

Ikväll blir de middag hos Moster,de blir mumsigt och himla länge sedan man var där och åt ;)!
Sen ska vi ut, blir nog så att vi far och kollar på fotboll på norrvalla . Sen vette tusan vad som händer nått trevligt hoppas vi på!



Söndag

Sol skiner och de är varmt, varför jag sitter här är en bra fråga. De är så jävla långtråkigt att bara ligga still...
Men har faktiskt varit duktig, rensade rabatterna åt pappa så nu är de fint igen !! Sen har jag bara legat i hängmattan och degat.


Ikväll blire troligen gummibåt i älven :), inte gjort de i år så nu är de väl på tiden kanske !!
Ha en bra dag!


 MUMS!


God midnatt...

.. Vette fan vad jag gör uppe nu, me de bara blev så. Har varit på standsfesten och kollat runt :)! Fick ju veta att jag hade ett tvådagars armband så de var ju bara att utnyttja de. De var tjäna för jag betalade bara 190 kr för två dagar :)!

I fredags var vi hos epa och käkade, mycket gott. De blev att spela JAG HAR ALDRIG, spela gitar hero, snacka sen bara chilla, vi drog ut men kom in ca 11.20 perfa till Europe, men dom sööööög. Kanske var för jag inte kunde nån låt plus att de var jätte varmt och trångt...  var hemma och sov vid tre kanske sen var jag uppe klcokan åtta igen för att fara på jobbet.

De har varit jävligt mycke folk idag på cafét, sjukt mycke och varmt var de också ca 40 grader inne i diskrummet... :S,
som sagt ikväll har jag chillat på stan, träffade några trevliga människor hängde med dom, såg Petter men var inte på humör så drog, träffade några knäpp gökar påväg till cykeln också :P, men nu sitter jag här, hemma i värmen medans ögonen hålle rpå slockna.


Då var de sammanfattat min helg minus söndagen men den får ni veta om imorrn, har ingen plan än så länge...
Sovgott HOJ :)!




Torsdag

Sitter här nu igen..

Idag har jag jobbat igen denna dag på jysk, gick som bra !! Lyckade göra några fel när jag stog i kassan. Men de var faktiskt första gången jag gjorde en order och en faktura så får väl skylla på de :P!

Ikväll har jag varit med Sanna, Carro, Marica och Stina. Vi var hos Stina satt och snackade for på ica köpte glass, chokladsås, maränger, bananer och grädde GISSA VAD VI GJORDE? :)! De vart iaf jättejätte gott .
Vi såg och när lill stina var liten på tv, "får mamma se" hihi en söt liten babbelkvarn var hon  :)!!
Vi såg murder också, en serci där två lag ska försöka lösa upp ett morde som begåts .!

Tack för en trevlig kväll :)! ^^


Ska sova nu ska upp och jobba iomrrn med...


Onsdag

Har ejj hunnot skriva idag men de kommer nått kort nu, är skit trött och vill baa sova !!

Idag på dan har jag jobbat på Jysk funkar väl men alla sura tanter kan ju bara ta sig....
For dirr till stan för att se drakbåtarna :), de var trevligt som en liten tradition här i skellefteå .
Middagen blev på Subway mycket gott må jag medela !!

Sen vart de lite fotbollstitt och fika hos Julia :)! De är verklingen inte varmt ute höll på frysa sönder och gör de fortfarande :S, Ska duscha nu sen hoppa dirr i min säng .

Skriver mer imorgon om jag hinner :P,
jobbar från 10 till 18 så de kan bli ont om tid för ska träffa brudarna klockan 19 på kaplanskolan men ingen har dött av de :)! Hade bra pussHoj!




HAhahha söööööööta

Tisdag

Sitter här och väntar på maten, soppan som vi äter varenda dag nu i veckan. Vi håller på att pröva olika metoder för att gå ner i vikt, denna vecka är de soppa nästa blir de bara kött se vette fan vad de blir vi får väl se :)!

Idag har jag jobbat, de funkade helt klart !!


Ikväll blir de att fara och handla inför fredagen, vi ska käka mat brudarna + wille före vi far på festivalen :), de kommer bli trevligt hoppas vi på !! Ska blir att handla lite inför de och så måste jagköpa färg till mit hår, detta går inte längre... Utväxten funkar inte, ser ut som jag har en E:4ra på skallen :P!

Sen ska vi se nån film som Epa hade laddat hem :)!

 
 Fejk Hanna....

Utkast: Dagen till ...

Dagen till ära har jag varit på stan ett tag med emma och sanna, var inte där för att hitta nått utan bara för tidfördriv... Jag orkra inte med detta väder längre :S Blir trött sur och jävla less, vit blir jag på köpet också :P!

Vi gick hem till Sanna och såg en film efter ett tag sen fick jag hämtning för jag ska inte gå i regn, stålen kan ju rosta ;)!
Har suttit hemma ett bra tag och funderar på göra mig klar för vi ska snart vara hos mamma på middag, bäst att inte komma försent !!

Sen blire att fara till Julias pappa se film och planera lite inför sommaren !!
Våran tanke var att cykla till Burvik där vi har stuga :)! Ca 3 mil men de ska vi nog fixa :)!


Måndag

Vaknade nyss av att mobil ringde, de var Eka från jysk... Ska jobba där ons tor se på Lilla mari tis fre och lördag. Så de blir jobb för mig hela veckan ! Hade inte räknat med de men... Ville ju gå lite på festivalen :P Kanske lika bra att skippa då gåre inte lika mycke pengar :)! Men fredagkväll kommer jag vistas där !!


Igår var vi på bio, innan den satt vi i parken och bara allmänt chillade :)! Sen gick vi på hemmakväll för johanna skulle ha glass. Då äre en kille som plockat skitmycke godis, när han sen skulle gå till kassa går påsen sönder HAHAHhahah, förlåt men de såg roligt ut !!

Bio filmen var verklingen super bra!! Mycke skratt och tårar ! En mycket se värld film :)!!






HAhahaha de var nån som nämde förra eller förr förra inlägget,
jag hade inte bajsat på mig om nån trodde de, de var center tror ja !!

Söndag

Fyfan så jobbigt de är att skriva blogg... Funderar på lägga ner.. Kanske bara blir mindre ofta, får se.


Idag ska iaf jag julia och emma har picknick ute eller inne de är ingen som vet :)!, vädret i morse var ju inte överdrivet bra :S, ska jag vara ärlig satt jag i bilen och typ skakade.. Livrädd för åska kan man klla de.

Sk agöra mig klar nu för snart kommer brudarna, ha en trevlig dag !



Lördag

Ikväll har jag varit med Emmsan och Julia, vi började fara till Ica för att inhandla mumsigheter :)! Blev inget för mig för jag hade redan :P, sen drog vi till mig och såg en massa sex and the city avsnitt, ska ju på premiären imorrn så de måste peppas upp ;)! Sen drog vi ut lekte i lekparken ett tag och tog en massa fina kort , sen vidare upp till emma för att hoppa studsis. Jobbigt men roligt, insåg att jag var bajsig så vi drog hem där vid tolv, ska sussa strax !!


 

De kommer bilder från midsommar imorrn tror jag allt :)!




Snackade med pappa ikväll mindre roligt att höra att farfar har blivit sjuk ...
Jag orkar inte !! Men han är stark de vet vi sen förr !! De fixar sig !!



Midsommar dagen

Dagen efter midsommar är alltid så dryg, ville bara hem och få allt bort stäkat. Vi började med att sola sen skulle de städas osv.. De tar en sådan jävla tid innan allt är klart...


Självaste Midsommar vart väl som lyckad, kunde haft roligare men de var trevligt !!
De började hos pappi där han gjorde typ hotel frukost, jävla gott vare sen drog vi ner till älven och gjorde kransar och plockade blommer :)! Sen hem och byta om och sedan fara mot stugan, där var en massa olika folk. INte dom som brukar vara men de var trevligt iaf, funderar på nästa midsommar att stanna i stan :P!

De blev lekar, skattjakt, brännboll, 6 kamp, fotboll med stövlar och en massa roligheter.  Har aldrig skrattat så mycket som när vi spelade fotboll i sand med stövlar !!

Massa mat och smaskig heter !!


Tack för en trevligt midsommar alla som deltog :)!


19 juni

Kom just hem från en prommis med syrran :)!

Har jobbat idag , mycke folk idag med !! De märks att de börjar bli sommar för då kommer alla folk osv, mycket trevligt !
Helt serriöst så känns de som man bastar när man står där inne, ni som varit och fikat på sommarn när solen ligger på ni vet säkert. Jag lovar de är MINST 30 grader.

Ikväll ska jag och se fotbolls match på morön tror ja de var :P, vette fn men Jlias lag spelar iaf !!
Sen blir hem coh se tv, de var ett fetto och en anorektisk som skulle byta kost för en vecka tror ja, så de SKA SES !! vet inte när de är men :P, sen blire att baka efterätt till The familia :)!


Pappar inför midsommar imorrn, hoppas bara att vädret håller !



Torsdag

Då vare dax igen, sitter och väntar på att mamma ska komma hem. Vi ska och handla inför midsommar :), hoppas verklingen vi får sånnt här väder ist för regn !! Kan bli lite trångt med 19 pers i våran lilla stuga :P MEn de får lösas på bästa sätt :)!


Sen ska jag jobba och ikväll vette fan vad som händer, är sugen på vara med Julia men de beror om hon är pigg nog :)! Hon kom hem från Grekland igår !!

Nu blingar de på dörren bäst att dra!!


Onsdag

Har haft fullt upp hela dagen , började med jobb en jävla massa folk idag så tiden gick fort!! var klar där vid 3 och då kom Lovisa och hämtade och så for vi till Farfar och hälsade på. Trevligt värre att träffa han , man ska ta vara på tiden som finns kvar !! Sen for vi vidare till morfar och eivors stuga där vi åt middag och bara umgicks, sen där vid halv 8 for vi hem för pappa skulle ha bilen och mina vänner väntade på mig hemma hos mig :), Så de var bara att pallra sig hem :)!
Vi satt och såg Sverige förlora, de sööög. Jag tror de bara var för att vi såg de i våran tv de gjorde vi sist dom förlorade ocks¨å... :P Surt att de inte blir mer fotbolls tittande med sverige på rutan i år, menmen får nöja mig med andra lag, inte lika roligt !!


Ska nöta datorn lite nu sen lägga mig och se X:efect och next på MTV.


GODNATT !!



Mumsig kaka jag geggade ihop på nyårs ;)
  • Brownie i botten
  • grädde
  • Nån dipp
  • och på toppen ostringar ;)!
Ät och njut !!

Tisdag kväll

Ikväll har jag och epa varit ute i båt på falket, vi fiskade ;)
Så jävla roligt och mysigt !! De var soligt och varmt, bättre kunde de typ inte bli !

Hon fick en lite gädda, jag har fått en fisk i mitt liv men har typ ändå varit ute mycke och fiskat rååå kul är de :)!
Men epa fick en och sen hade hon en jätte på kroken också men de slapp :S, synd... Men fick sen den iaf och har de även på film. Den filmen var typ de roligaste jag hört, jag fattar inte vad jag håler på med. Helt i chok typ för att jag ser en stor
fisk :P Svär hela tiden och lyssnar inte för fem över vad Epa säger till mig :P!

^^Tack för en trevlig kväll :)!




Sen drog vi till Emma och chillade lite tv där :)!

Tisdag dag

Vaknade där vid halv 12 och skickade ett sms till emmsan att vi dara på stan idag också :), vi var väl där feter en och en halv timme :P, var inte snabb av mig om jag så säger... Att datorn ska locka till sig en är inte bra.
Vi gick runt hittade ävl inte sådär jätte mycke, får inte göra de heller så var bara bra :)! Träffade Sanna efter ett tag så hon gick med oss :)!

Emma berättar att hon förra sommaren typ skulle vi och grilla och reb skulle göra pinnbröd. Emma hade skrivit upp precis hur hon skulle göra förutom att hon skulle röra ihop de. Så när hon kom till falket med sin pinnbröd var de bara en massa indigridienser, hon hade alltså inte rört om.... De som är självklart för oss andra ;P, HAHha men roligt var de, de är en stjärna i köket rebecca !! 


 Pappas fins verk :P


16 juni

Idag har jag varit med emmsan ett tag , vi gick till sörblöe för att hämta hennes cykel. PÅvägen dit börjar de SPÖ regna och typ hagla ni som bor i skell vet jag menar. Vi springer in under ett garage och står där ett tag, sen börjaade tog Åska. INTE min favorit så länge jag inte sitter i en bil, jag håller typ på kissa på mig för jag är så rädd medans emma bara står och skrattar åt mig... Vi stog där ett ganska bra tag innan de hade lagt sig, då träffar vi målar epa ;), riktigt het var hon, med tröjan fel väg och allt :)!

Vi gick in till stan lämnade tillbaka filmer på biblan och hyrde även nya, de är hur värt som hellst. Man får hyra filmer gratis i tre dagar där :), och dom har ändå bra filmer måste jag säga!


Ikväll har jag bara chillat med mamma, planerat lite inför midsommar osv :)! Har även varit ute och gått en sväng !!




^^Fight mellan jag och pappi :P

Måndag !

Har fixat halebop nu och jag säger bara ÄNTLIGEN !! jag har väntat så jävla länge så de har varit efterlängtat. Mobilen har inte ens funkat i slutet av veckan. Har gratis nu och fick även 140 kr extra så nu är de bara att peppra mig jag lovar er ett svar :)! ,


Ska möta emma snart tror ja sen ska vi gå och hämta våra cyklar, min är i stan och hennes på sörböle så vi får oss en bra prommis :)! Kanske blir nån glass vid älven eller nått ! Sen måste jag hem och städa, de är inte vackert för 5 öre. Iaf inte min garderop hittar ingen ting, ibland kan de bara komma fram läder som jag inte ens visste fanns :P!


Måste käkat nått innan jag drar men skriver KANSKE ivkäll om orken finns till :)!





NY vecka..

.. med nya möjligheter ! 

Gårdagen: 
jag var på körkortsgrejsi tre timmar , rätt drygt men rätt skönt att de är bort gjort. Så snart är de bara att TUTA och köra :)!

Efter de vi och såg the happening, den var väl sådär. De funkade men ingen film jag rekomenderar att se på bio iaf !!

NÄr vi kom hem såg vi den vita massajen, de är en film jag rekomenderar starkt !! Mycket bra film, hon kommer från Schweiz och är gift med en kille därifrån men på deras semester till Kenya träffar hon en massaj och blir förälskade i han så hon stannar kvar där och lämnar allt hon hade där hemma ...
De är ett stakrt film tipps!!

Söndag

Har jusst vaknat och började få lite panik för att de är skola imorrn, men vi har ju faktiskt sommarlov :), känns inte så men.. Hoppas de blir bättre väder iaf varmare så man kan vara ute utan att frysa.

Idag vette fan vad som händer, kasnke blir att fara och fiska beror på när Lovisa kommer hem för klcokan 17.00 ska jag på övningskörningskurs... JÄtte tråkigt har jag hört :S, men smällar man får ta.. Jag är ju bara ett halv år sen med de :P!

Sen ska vi troligen på bio familjen ikväll :), blir 21 eller nån annan som inte minns vad den hette ,


Ha en bra dag :)!


Midnatt

Jag fattar inte varför de alltid blir så att jag är uppe till ett eller två på sommaren, de bara blir även fast jag är skit trött sitter jag här och nöter...  Klickar runt på olika blogar, lyssnar på musik osv. 

Ikväll har vi sett fotboll, var väl inte så konsentrerad alla stunder men trevligt var de. Men jävla surt att dom förlorade, men måste erkänna att Spanien var bättre i andra halvlek, så lite rättvist kan man kasnke säga...

Sen drog vi och hämtade ut biljeterna till sex and the city permiären, sjukt att man måste göra de mer en vecka i förväg. Fattar ejj vad de ska ge men :P, de blir nog fullsatt skulle jag tro :)!

Vi drog hem till lägenheten och i huset var de fest uta tusan, dom spelade hög musik så vi kunde höra vilken låt de var :P, och han som hade festen bor typ snett under oss inte ens speciellt nära ! Börjar dock bli van för de är inte första kvällen de händer ... :P

  

LÖrdag

Går kvällen vart faktiskt lyckad :), var sur typ hela dagen så jag var verklingen inte pepp på att umgås, men de funkande dom fick mig på bättre humör iaf :)!

VI spelade poker, jag kom inte sist trotts att jag bara vann en omgång.. VEtte fan vem de var som vann antingen Reb Epa Thomas eller JEsper :P, jag Wille och emmsan körde tärning och de var faktiskt mycke roligare ;)!

Sen såg vi en film, nanny som jag och emma valde (A), riktigt bra enligt min smak !!


Idag har jag jobbat, riktigt kul faktiskt :)!
Strax hoppas jag på mat för klcokan 6 ska jag vara hos mamma och där ska vi nörda fotboll ikväll ;), Vi blir några flickor utklädda till fotbolls nördar som kommer !! Sen blir de väl att dra ut och hitta på nått trevligt :)!

Ha en trevlig kväll KANSKE skriver nått sen om jag har orken :P!


13 juni

Har just kommit in, har varit ute och gått ett bra tag nu :), Var på bibblan och lämnade tillbaks filmer sen vart de att glassa i parken, de var typ kallt men de fick duga iaf !

Ikväll blir de pokerkväll hemma hos Epa tror ja, de bilr trevligt :)! Jag brukar ha så otroligt tur med korten så jag ska inte klaga :)! Sen blir de väl att dra ut och se om de händer nått nån stans !!


JObbar imorrn, trevligt värre :)!


 Bajs julia som är i grekland nu, hoppas du har piss väder och är vit när u kommer tillbaka... (A)

skolavslutnings bilder !

     

        

De gck inte fort att lägga in bilder, men här är några kommer väl mer en annan dag :)!

Fredag...

... och de betyder helg även så är de den 13 och otur, jag har aldrig riktigt fattat varför ?  Jag tror typ på sånt där skrock grej så de är väl bara att hålla sig lugn så inget händer ;)! (skojj)

Idag hade jag planerat att gå ut och gå men vette katten om jag kommer orka, mina fötter värker för jag går i så dåli skor :S VEtte fan om man kan göra nått nu efteråt men, sitta still helt enkelt ;)!
Ska upp och göra mig klar nu iaf så får jag se vad som händer, Lovisa skulle komma hem nu nån gång så hittar väl kasnke på nått med henne :)!

Ha en bra dag !

Skolavslutningar

Såg som sagt skolavslutningar ikväll, vi såg två stycken faktiskt. Först 7&8 :ornas sen stannade vi kvar och såg 9:ornas. Vissa bättre på sjunga än andra, men de var trevligt :)!
 Rektorn började parata om hur modigt de är att stå och sjunga inför så mycket folk och de fick mig att börj tänka på konfan, vi hade nån redovisning i Landskyrkan och de var allas släkt där dvs morfar farfar mommor pappor kusiner, alla du kan tänka dig. Och såklart så ska min grupp sjunga, de var jag Julia Rebecca Evelina och Frida. Vi sjunger uppstått har JESUS. Vi börjar alla 5 och sjunga men efter ett tag vänder sig reb och eve om för att dom skrattar så mycket men jag och Julia fortsätter och sjunga ;), bra som vi är ( de ligger nån skön sång i släkten tror ja) kråkar vi på samma ord, de kan inte ha låtit mer är FALSKT .... Trevlig upplevelse iaf hoppades dom gillade skratt och " ljuvlig sång "



Sen ikväll har jag varit på ica köpt godis, gick en prommis med lollo till Medlefolkhögskola och runt :), sen har jag sett Murder. Funderar på att gå och sova nu, men får se hur de blir med den saken :P

 Thailand -06


TOrdag

Idag var jag och Emmsan på stan, vi chillade mest hela tiden, gick jävla långsamt men jag han iaf hitta några grejer, på REA alltihop :)! De vart ett par byxer, en tröja, örhängen och en dagkräm , är riktigt nöjd !!
Emmsan köpte äntligen en gummibåt efter mycke tjat från vi andra, så nu jävlar ska de glidas i älven i sommar :)! OM de nu blir nån sommar är jävla less på typ kall vädret.

Vi åt mat på subway och de måste vara de godaste som finns !! Synd bara att de ska vara så dyrt...

Ikväll ska jag och se Sörböles skolavslutning, dom går ut idag så de vore trevligt att titta på :)!
Sen vette fan vad som händer, chilla hemma med nån vän hoppas ja :)!



11 Juni

Vart fan är sommaren?  BLir less på denna dåliga sommar... Jag vill ha sol och värme så man kan använda sina sommarkläder :)!

Dagen har gått fort och smärtfritt. Mer folk idag iaf så de fanns mer att göra :), igår var de typ bara att stå och hänga och de gillar jag nite, låter knäppt att de är tråkigt att inte ha nått att göra men så äre :)! Gillar mer att ha nått att göra hela tiden så att tiden går fort :)!


Nu är Sanna här så ska gå upp och vara social med henne :)!, vi ska se tv och bara chilla !!



Onsdag

Sitter här och har färgat mammas hår, tagit bort dom grå håren som hon säger :P,
Han inte skriva igår, eller hade inte orken. Vi var iaf hos Epa och chillade hela kvällen, spelade gitar hero, kort och sen såg vi fotboll :), jag kanske inte såg så mycke för munnen kunde inte vara tyst, men trevligt var de :)! Och såklart var de chips och dipp med i bilden ;)


Idag jobbar jag, hoppas på mer folk än igår, de var typ hela 10 pers på 3 timmar. Fanns inte speciellt mycket att göra!
Ikväll vet jag inte vad som händer men de är finalen av Frusen man söker kärlek så de ska ses iaf :)!

Ska käka nu sen pysa iväg mot Lilla Mari :)!


Hard work

Kom hem från epa för ett tag se, vi chillade där ikväll ,åt godis och grillade i hennes källare :), MYcket mysigt !!
Såg lyxfällan och jag kan verklingen inte fatta hur man kan låta de gå så långt utan att man vet vad man gör av sina pengar...

Ska jobba imorrn och sen hela veckan frammåt , får vääl se hur jag ska orka men de är väl bara ätt vänja mig för min sommar kommer att se ut så, typ jobb hela iden lkänns de som ... menemne får ju in pengar iaf :)!


Har laggt in bilder från skolavslutningen på datorn som jag kan lägga in här :)
Ha en bra kväll !


De gick inte lägga in mer än en bild så resten komemr väl en annan dag!

Måndag

En ny vecka och nya möjligheter ...
Själv så ska jag hjobba hela veckan , förutom idag då, vi var en snabbis till stugan idag.
Städade och gjorde fint inför midsommar :)! Jag klippte gräset, när jag var klar så var problemet att få av klipparn :P, de tog säkert 30 min, men hjälp av moffe så löste det sig :)!


Jag och mamma ska nu till solbacken och köpa sprit till midsommar :), jag ska få köra så passa er ;), näe skojja jag körde från stugan också, den ligger i burvik så jag är väl lite van. Förutom att mina starter inte är så mjuka, vi hoppar väl som fram:P.

Ikväll vette fan vad som händer, hoppas på nått trevligt :)!
Skriver väl kasnke senare om jag får tid över!

Ska detta vara sommar?

Idag har de fan varit ISKALLT, kunde ju fan inte ens sitta ute och äta utan att frysa. Så jag satt och åt i vinterjacka :S, vart tog sommar värmen vägen? :)
Har inte gjort speciellt mycke, chillat tven typ !


Ikväll var jag sanna och emma på någon dansuppvisning på nordanå, dom var riktigt duktiga :)!
Sen drog vi hem till Sanna och såg barnmorskerna, jag tycker de är riktigt bra men dom andra hurrade inte lika mycke.

For hem tidigt och planen är att gå och lägga mig snart för ögone faller snart ner av sig själva!



Fågeljakt




NÅgra bilder från cykelturen i fredags :)!

Söndag

Han inte skriva nått igår så får ta dag och kvällen kortfattad, jobbade på dagen gick som bra men varmt var de.. Fick med mig lite gott hem så de var ju inte helt fel :)! Sen när jobbet var slut var de bara att skynda sig hem och byta om för att sedan fara till medle och käka. De var med tobbe och hans barn! De var trevligt, god mat och kubb spel, kan bara säga att jag och Theres STEKTE :)!

Sen skutsade mamma mig hem, var med reb emma och julia :), åkte inlines (jobbigt som fan) ett tag. Davis och Jens följde med på cykel och skönt var de, med lite lift då och då :)! Se drog vi hem till David och såg film, grillade i hans öppnaspis och bara snackade. Mycket trevligt må jag säga :)!

Har just vaknat så får väl se om jag drar mig ut idag, ryktas om att epa ska komma hem ikväll, så får väl se :)!

Fredagkväll

Ikväll har jag emma och julia varit så jävla hurtiga !!
Vi cyklade till klutmarks backen, vi räknade ut att vi kanske cyklade 3,5 mil allt som allt ikväll. Hela jävla sjukt att folk kallar oss lata :O!

Och i onsdags cyklade vi till bergsbyn och sen till morön så de kasnek blev 2 mil, fyfan så hurtiga säger jag bara.
Men iaf när vi väl var framme började vi försöka träffa skator, vi hade med oss julias luftgivär. Men tyvär gick de inge vidare för oss, ingen träff men en massa skratt kan jag lova!!

Sen for vi till mitt garage och målade om våra cyklar, jävla så snygga ;), särskillt Emmas plingklocka.... :P
Måste sova nu börjar halv 8 imorrn, pusshoj

Torsdag kväll

Måste bara säga att kvällen igår var riktigt trevlig!!

Började med mat hos epa, tacos mycket gott. Tack för de :)! Sen blev de gitar hero osv, sen ut och träffa en massa folk :)
De blev sång och gittar på gatan, dricka ur nappflaska, brännd av brännvässla på rumpan och en massa glada folk !!
Tack så mycket till alla som medverkade, längtar som fan tills jag får ta sudenten och bara fira!!


Idag på dagen har jag varit med Syster och julia, vi gjorde POFFpizza. Man öppnade som en grej och då sa de BÄÄÄÄNG och så kom pizza degen ut, jäst och klar ;) Vi såg sex and the city, gick promenad och åt godis, en underbart chillar dag !!
Sen drog jag och julia hem till henne och åt :)!





Torsdag

Idag har de varit s¨sjukt varmt, och hanna har blivit lite röd eller ganska mycke. De gör jävulst ont på mina armar :S
har varit i stugan hela dagen och solat. Var varmare än jag trodde och råkade såklart somna i solan :S, tur var de bara ett litet tag så han inte få så mycket rödfärg :P

Ska gå och duscha nu sen bär de av till epa där middag väntar :)! Sen drar vi förmodligen ut och kollar läget, tvåorna och treorna går ju ut idag så folk kommer de nog inte finnas brist på iaf !!

Ha en trevlig kväll!


Sommar..

..och sol, idag har de varit underbart skönt :)! Nästan för varmt, första doppet för i år vart idag i falket, skit kallt men härligt !!

Vi chillade där hela dagen :)! Trevligt folk, gott fika och kortspel, värme kan de bli mycke bättre?

Ikväll ska vi cykla till bergsbyn och käka glass, känenr mig otroligt hurtig som cyklar dit för en glass menmen är man olat så är man ;)



Några bilder från picknicken i helgen :)!


Tisdag

Han inte skriva nått igår, hade fullt upp hela tiden :)!

Vi var först i aulan, ingen riktigt solavslutnings kännsla men de funka, sen drog jag elin stina carro och sanna till lilla mari och fikade :), mycket gott!!

Sen glassa vi vid älven ett bra tag tills vi gick vidare till Subway och åt :}
Vi var på balen och såg alla super fina folk!! Längtar så otroligt mycke tills de är jag som få gå de.
Vidare hem efter enorm dag i hettan, trodde jag skulle koka bort. Men klaga ska vi INTE göra :)!
Jordgubbstårta hemma hos mig med släkten sen :), de är som en sommartradition för oss !
Vidare ut och träffa massor med folk :)! Riktigt lyckad kväll!! Kunde dock inte sova när jag väl kom hem :S,


Här har ni min kväll i korta drag, bilder kommer sen hoppas ja:)!

MÅndag

Har hunnit göra en massa idag, steg upp och gick broarna med syster for sen på myrorna och fyndade sen var de nån karneval pi bonstan som jag for på, kuligt med hoppborg iaf :)! Sen vart de glassa vid älven !!

En helt perfekt dag, har även hunnit städa garderoben lite lätt :)!

Nu sitter jag och väntar på att epa ska komma med skjuts, vi ska till MB och umgås med grabbarna där !! Blir trevligt, sen imorrn är det den stora dagen som är efterlängtad :), vi går ut klcokan 10 så sen efter de blir det väl att chilla i stan med brudarna och sen dra vidare för att kolla på balen :)!


MÅste göra mig klar nu men de komemr in bilder ikväll från picknicken ;)!

Söndag...

.. brukar oftast vara riktigt tråkiga, men idag känns de som jag har sommarlov så de har varit en helt vanlig dag utan depritioner att skolan ska börja om :)! För imorrn är de ingen skola ska på nått grejs med hoppborg osv, så de blir nog nice iaf :)!

Idag har jag sett film med epa, sen har vi solat :)!
Har vart och handlat mat med syster och ikväll blir de bullbakning !! MUMS med nybakta bullar och mjölk!

Ska upp och se fotboll nu, Sverige mot ? igen aning, men kan ju inte sitta här och ruttna :P


De kommer bilder från går kväll antingen imorrn eller ikväll :)!


image189

Lördag..

.. eller nu kan man ju kalla de söndag, de är första juni idag och de menas som sommar :)!

Idag har jag jobbat de var hur jävla varmt som hellst, säkert 30 grader inne på lilla mari :S, men de var trevligt iaf, mycke folk och tiden gick fort :)!

Har varit på middag hos Kusinerna, mycket gott med grillat :)! De hör sommaren till!

Sen drog jag och brudarna + Axel till rovön och hade picknick, vi hade bakat en kaksort var sen delade vi åt :)! mycket trevligt och mysigt !! Sen blev de film hos Gus, funkade men lite små dryg. Minns dock inte vad den hette :P Blind date tror ja, han var iaf blind och skulle skaffa sig en brud som INTE var en hora..
Vi hade tänkt spela kubb men hittade de tyvär inte så de vart snack om alla gånger vi kan minnas emmsan gjort bort sig, varit sådär allmänt "smart" ;) han dock inte dra alla för tiden var kort och hon har gjort en massa roligt, kan dra dom någon dag!

Ska sova nu för imorrn bitti kommer epa och då ska vi se klart filmen som vi började på, Godnattis

RSS 2.0