Födelsedagsbarn

Glömde att skriva igår att Carro fyllde ju hela 17 år :)!
GRATTIS i efterskott :)!





Längtar till tårtan vi ska äta imorrn (A).

Onsdag

Denna dag har varit helt otoligt härlig! Började med två lektioner vi var väl klara där vid 10 nån gång. Då gick jag och sanna och skaffade sommar jobb, ska jobba typ fredagar och lördagr på Jysk så vi får väl se hur de går och slutar! ÄR glad att jag har nått iaf :)!

Sen drog vi på stan och fikade på lilla mari :), UNderbart gott!! Sen for vi hem och la oss och solade , man kan alltså sitta i bikini ute utan att frysa, de är helt underbart :)!

Snart ska jag dra till julia, där blire mat. Om vi nu lyckas med att grilla :P, sen singstar ut och träffa folk osv. Hoppas på en trevlig kväll, alla ni andra ha en bra valborgs :)!

Solsken!

Kvällen spenderades med Epa wille och emmsan, vi for med pappa och handlade mat till imorrn. de blir nå kött och pommes typ :), hoppas på riktigt gott !! Sen blire mouse med sorbe och bär, mycke gott :)!

Sen spelade vi kubb, och dom vann pga jävla mycke fusk.... Emmsan vi var bättre!! MEn sen efter de klådde vi dom i mariocart, jävla roligt tv-spel :)!! Som jag skulle kunna nöta en hel dag eller två :P

De blev andrig nå stan ikväll men de får bli imorrn efter skolan ist :)!, slutar nämligen 11 imorrn. Ska hinna förbi jysk och snacka jobbar jobb så får se om jag får vara där :)! DE skulle vara helt toppen !!

Tisdag

Då var de Nationella provet av klarat, de gick verkligen INTE bra... Jag gissade på varenda svar tror ja :S; Har hört av många andra som också tyckte de var svårt så är då inte ensam iaf :)! 
Sen efter provet så hade vid 3,5 h lunch eller hål vad man nu vill kalla de, vi åt sen drog vi på stan. Där var de en massa olika danser typrea i massa butiker :), dom har även kvälls öppe, funderar på att fara dit en sväng !!

Efter detta hade vi engelska igen :S, men vi hade tur och fick köra sång tävning mot tre grabbar i hp trean :), Vi vann såklart !! Alla där ute måste ju fått öronfel eller nått för de lät inte bra :S, när vi kommer ut ur klassrummet sitter typ en hel musik klass, grattis.... Mycket pinsamt!


Ikväll ska jag Epa och henns willebub fara poch handla inför imorrn, de blir nog kött och pommes tror ja :)! Får väl se om vi lyckas med grillningen, men så svårt ska de inte vara !

Funderar på en prommis nu annars blir att softa framför tv:en, ha en bra kväll PUshihj


 Summer :)!

Måndag kväll

Ikväll var vi som sagt på frejas musikal, den var faktiskt riktigt bra :)!, jag älskar att se på typ musik och teater uppvisningar även dans är roligt !!
Efter de blev deatt gå och köpa godis så man klarar av att sitta och ha nationella engelska imorrn på morgonen :S, kommer gå bajs men får väl försöka med mitt bästa!

När vi kommit hem där vid halv 9 drar jag EPa och Wille ut och springer. Jag hade fan inge val, epa är en jävel på att tvingas :P! Typ de jobbigaste jag gjort på himla länge... ORkade inte riktigt hela vägen så gick lite då och då (A), men är ändå nöjd att jag fick mig ut. De var den första och sista gången!!

Ska göra en tidig kväll så sängen väntar ha en bra förtsatt kväll PUsshoj ¨



 


Måndag

Då vare skola igen, helgerna bara rusar iväg :S MEn snart är det sommarlov längtar uta tusan :)!


Sitter och just ha gjort prov... Vette fan hur de gick men men.
HAr engelska nu sen blire väl att fara hem och göra middag sen ska jag epa wille och emmsan på Nordanå och se frejas musikal, de blir trevligt tror jag allt :)!

Igår kväll var vi hos epa och chillade, blev tv och lite mario cart.Jävla roligt tv-spel må jag säga!!
Sen låg jag uppe till nån gång och såg Sex and the city, ett himla bra program :)!


Ha en bra dag HOJ!

Lördag!

Hann inte skriva nått igår ´, men de hände väl inte sådär jätte mycke. Vi hade drog info på morgonen sen trodde vi att vi hade sevnska men den fick vi skippa och jobba hemma ist :)! Så jag och sanna drog på stan och fikade sen shoppades de lite underkläder och strmpisar !!

På kvällen var jag med Sännie,terr, nina och julia . Vi chillade på stan sen såg vi talang och sen vart de singstar med sannas familj och mitt lag STEKTE :)!  Sen drog vi ut och gjorde lite BUS :P! Sen blev de Sex and the city halva natten för mig och Sanna.

Idag har jag jobbat, gick riktgt bra och fikade ute i solen :)! Blir så lycklig när de är så bra väder!
Ikväl lska jag chilla med Emmsan, Julia och epa förhoppningsvis . De blir nog att vara ute iaf, orkar som inte sitta inne och dö hela kvällen....

Ha en toppen kväll :)!

 En söt bild på mitt monster och jag :P!

TÅRTA!

Jag säger bara MUMS!!




Tosdag

Ännu en slapp dag på skolan, hade ekonomi sedan engelska sen bar de av mot polisen. Stina har fått äckelbilder och då menar jag äckel bilder, FYFAN så vidrigt av nån kille i umåe typ.

Hämtade ut mina skor de, sen blev de subway idag igen (A). De var skit mat på skolan :P!
Sen traskade vi till nordanå för att se nån film, och de var ju inte bara en kotte där utan en massa coola gammla  klass vänner :)!

Efter den filmen satte jag Elin, Carro och Stina oss på torget å solade och åt lite godis osv :)!
De var nice !! De vart så att jag och Stina stannade ända till typ kvart över fyra, jävla härligt i solen! Även trevligt att kolla in folket som går förbi :P!

Nått som är äckligt är att om man matar sin hund med glass typ från din sked, sen äter du glass med samma sked :S, tänk bara vart hunden haft sin tunga innan....

Onsdag

Dagen började bra, vi fick välja nå tapeter och färg som ska målas i ett av klassrummen på anderstorp! De kommer nog bli rikigt nice :)!

De har varit toppen väder ute, Jag, stina, magga och sanna satte oss ute i våra "burar" se de typ ut som, de är som en rastplats för fångar :P, satt där och stekte ett tag! Sen ser vi att de börjar stå en massa fordonare och kolla i fönstret och ta kort, stina går lite närmare och ser en fågel :O, säg what? Står dom och tar kort på en fågel, men sen inser vi att de är en fåg som äter på en annan fågel. Jävla så vidrigt!!!

Ikväll blire att fara till Epa eller LUmme och se topmodel :), har längtag bra länge nu!!


 Snyggingen från Australien :P!

Solsken

Dagen har varit roligt bra :)!,
Den gick fort och inge mycke plugg!

Idrott var jävla jobbig, nå crikel träning typ Massa olika stationer med olika övningar. Men sen vare trampett och de är ju så jävla rolgit :)! Synd bara att de var jag Magga och Sanna som hoppade :P!

Efter skolan for jag och lämnade mina skor hos skomakarn sen gick jag hem till pappi, och där kollar jag i brevlådan och som vanligt hoppas jag på post till mig. MEn denna gång var de ett brev från Parlino till mig, mindre roligt.... Kommer alltså inte kunna nås på typ ett ganska bra tag har inga pengar heller :S, Hoppas jag får tillbaka mitt halebop kort snarast möjligt !! Vill verklingen inte ha Parlino har ju sett hur de gått för alla andra och så gör jag misstaget själv och byter till de :/

Ikväll blire prommis med lumme sen chilla hos Epa tror ja :)! De blir nice!

Skönheten själv ;)!

Tisdag

Då vare Tisdag och de betyder att skolan är i full gång och jag är jävla less... Vi har näthandel och de 'r verklingen INTE roligt!!
Sen har vi 2,5 timmars hål och de uppskattas, de blir att gå ut och steka ett tag :)!, Sen har vi bara Idrott så de ska nog bli ganska chill.

Ikväll vette fan vad de blir, hade trott på Epa men hon ska ju mysa med WilleBubb ikväll. Så vette fan kanske ringer hutemma och går en prommis, Lumme vad säger du?!



Måndag

Sitter nu på skolan mätt och glad, har jusst käkat lunch och har nu data i 1,5 timme :)!

Sen idag är det redovisning med turismen, har inte tränat ett piss men de ska väl lösa sig!





Ikväll vette fan vad de blir, ska färga mamma hår iaf.
Nån som vill hitta på nått är de bara att höra av sig :)!




Hahaha nej Epa jag åt aldrig upp dina hallon,
 jag hade tydligen egna (A)


Satt och klickade runt på olika bloggar och så kom jag till www.krullkatt.blogg.se HAHhaha fan va sjukt! Läs den!

Äntligen vår!

Har varit ute ungefär hela dagen idag, de vackra vädret gör mig så lycklig.
Jag vaknade halv 10 av mig själv, jag som hade planerat att sova ut menmen... Jag och pappa for till älven och fiskade ett tag, fick ingen fisk men de var trevligt att umgås!

Sen gick jag en prommis med Sanna och hennes doggy, vi gick först broarna runt och köpte en glass sen blev de ytterligare en prommis mot bergsbyn. Gick en bit sen vände vi och gick upp mot punkthusen och norvalla sen vart de hemfärd!! Gick ungefär en och en halv mil skulle jag gissa :P, (stolt).

Ikvällen tillbringar jag med pappi, skulle vara med epa tror jag men hon ringde ju fan aldrig upp som hon sa att hon kslle göra :S. Menmen vi har gjort mallon med choklad på sen ska vi nu se happyfeet!

Söndag

Då vare söndag igen och de betyder skola... Men smällar man får ta, de är inte så jobbigt faktiskt. Inga prov eller liknande inbokade så de ska nog vara lurre!

Igår åt jag en helt fantastisk middag, pappa hade gjort en förrätt med nå smördegsplattr och på dom vara de ost, rokulla, pinjenött sen var de in i ugn och ut kom de jätte gott !! Sen blev de grillat med potatisgratäng, och de gör så att jag börjar längta ännu mer efter sommarn!! Sen var de nån hallon grejs till efterrätt som hade varit i fysen med varma hallon på. MUMS, fråga mig ej varför han gjorde tretätters händer i annat fall aldrig..

På kvällen cyklade jag lumme och juliua till ica maxi, hurtiga som vi är. Dom fick guidad tur i skell av turisen själv ;), sen såg vi Helens små underverk som gick på tv. En mycket bra film!

Lördag

Nu har jag äntligen fått tillbaka min dator :)! Känns underbart, men de dåliga var tat ALLA bilder och ALL musik är borta :( SÅ ni får gärna bomba mig med bilder och musik :)! 

Går kväll blev hemma hos mig med lumme,jeppe och epa :), riktigt trevligt fast än vi satt och såg på hockey. Jag kan ju lova att de inte de roligaste jag vet.... Sen blev de hallon med itchoklad. Jävla gott!!

Idag steg jag upp vid kvart i 7 för att spela match med div3 vi loosade menmen... For till jobbet och hade de riktigt trevligt faktiskt :), lugn dag med massa fika (A).

Ikväll blire väl att chilla med emmsan och julia hoppas jag, en chillar kväll skulle inte sitta helt fel. De var ett tag sen känns de som :P!

Äntligen helg

Har inte haft tillgång till dator förnt nu... Känns jobbigt men de har som gått bra :)! Har varit ute och gått den mesta tiden när jag skulle egentligen skulle ha suttit vid datorn eller så ha tv:en fått ett besök!

De har väl inte hänt så mycke, vi har gjort engelska nationella. Gick äl som bra men jag är ju inte en stjärna på eng så vette fan :P, hoppas vi får tillbaka de snart så man slipper gå runt och vänta.

I onsdag var vi och bjöd på fika för pappas jobbb, de var ca 300 person men de gick som bra allt flöt på. Han från lövångersrevyn var där också, ANDERS han är så jävla rolig!!

Idag klassen haft sina små dansuppvisningar, gick väl som bra men jag tappade bort mig men de må väl va :P!

Har varit flitig och träna i veckan :), de har som varit skönt måste jag säga, men gårdagens träning var så jävla varmt, de var en bastu igång skulle jag tro!!

Idag efter skolan blir att gå på stan tror ja, sen måste jag hitta på nått! Vette fan vad men de är bara att ringa till girlsen så kommer de nått hoppas ja :)!
Annars i helgen ska jag spela cup med div3 och sen jobba !!

Tisdag

Igår kväll gjorde vi en kaka till reb Aka GUs som fyllde 16 år för ett tag sen, den vart väldigt god må jag säga :)!,
Vi hade även köpt fina pressenter till na :),

Men en kul grej som hände var att Wille låste in sig på toan, de tog säkert 30 min innan han hoppas ut ur de pytte lilla fönstret som fanns :P, Axel hade jävla roligt iaf och vi andra med kan jag ju säga, men sen fick jag höra att de var mitt fel att de vart de de vart. Jag sa att de gick och låsa och de gjorde de ju också men de gick sämre att öppna :P!, Men han kom ut sen iaf :P


Gick hem sen och mina benhinnor dör när jag går :S, jag orkar inte få problem med dom...
EPas mamma påstår att jag har för dåliga skor.. Menmen de är väl bara att härda eller så sätta sig i soffan och svälla :)!


Ikväll blire träning sen baka en kaka till imorrn, vi några i klassen ska jobba för pappas bank och tjäna pengar :)!
De blir trevligt!!


¨Måste jobba nu skriver väl imorrn,


image121 kommer medimage120-sken till mig<3

MÅndag

Igår var jag riktigt duktig, gick broarna även fast de dåliga vädret, de var riktigt härligt :)! Sen när jag kom hem for vi till ursviken och lämnade min dator så nu ska den bli snabb och bra hoppas jag på!

Sen for jag och mamma och handlade popcorn och hyrde film, de blev underbar och älskad av alla. Den är verklingen hur bra som hellst, hade nämligen sett den förr :)!

De blev middag i soffan sen vart de att sitta där hela kvällen, eller mamma somnade väl vid 8 :P Så satt väl där i min ensamhet och glodde på tv:en ett tag. Gjorde en tidigkväll la mig där vid 9.


Nu måndag sitter jag på skolan, gör inte så mycke. Våran lektion börjar nu och vi har tydligen prov snart så de får väl bli att jobba¨idag.
Ikväll blir de att vara med johanna tror ja, annars ska jag väl chilla hemma med pappi. Han har bakat bullar så ska väl trycka i massor ;)


Ha en bra dag pusshoj :)!

SÖndag

Lördag kväll blev hos lumme, vi såg film och spelade spel :), mycket trevligt men jag kan säga en sak att så jävla trött utan att somna har inte varit på länge :P MEn de var trevligt iaf :)

Idag söndag vette fan vad jag ska göra, funderar på gå in till stan och sola, för att känna denna sommar som snart komemr hoppas ja. Sen ikväll har jag lovat att vara med mamma, får väl se vad vi hittar på. En hyrd film skulle inte skada :),

ska göra mig klar för att fara ut på nyaa äventyr ha en bra dag  :)


Lördag

Idag har jag jobbat hela dagen, eller började inte förnt halv 12 vilket var underbart skönt :)!
Jag prommenerade in till stan, vädret har ju varit helt toppen idag :), de gör mig så himla glad!!
Jobbet gick bra, inte så mycke folk men de var trevligt :)!
Fick höra att de var en kille som gick med raska steg fram till kylen där vi har dricker, så stäcker han fram armen rakt in i glaset, han kan jui nte ha sett att de fanns glas så sa de bara pang och han fick jävla ont i handen :P, Tyckte de var skit kul iaf :)!

Sitter nu och väntar på mat, dom är inte snabba. Tobbe (mamma nya typ) har nyss satt ihop griller så nu hoppas jag att de är nära iaf. Vi ska grilla, super gott må jag säga :)! 

Sen ikväll blire att chilla, med lumme julia typ jesper :), vette fan vilka vi blir men de brukar bli trevligt hur som haver.
Ska hjälpa med salladen nu så de går lite fortare iaf, skriver nått imorrn kasnke pussHOj ha en bra lördag kväll.

image117

Kan sommaren och värmen komma nu tack :)!

Fredagkväll

Det började med att sanna kom hit vid halv 5 kanske, vi bakade en kaka och chillade på :), den var faktiskt riktigt god:),
Sen åt vi en god middag, den vart god pga att mamma hade gjort den klar innan, vi minns hur de blev förra gången :P.

Sen for vi iväg till Tim och där var vi typ till 10 sen vart vi utslängda typ, de sög men mat i magen på max fick jag allt :), sen vart de att vi for till Pär och där ritade jag ett zoo alldelsens själv :), eller Elin hjälpte till lite med dom svåra djuren :P, de var iaf trevligt. Sen blev de max och ännu mera mat:), sen att gå hem var jävla jobbigt ska ni veta :S, men väl hemma kröp jag och sanna ner oss i varsitt täcke och slockande typ dirr :)!,

tack för en kort men ändå trevlig kväll!!

Fredag

Då vare äntligen helg :)! Sitter här på datan och ser andra avenyn, ska snart börja sätta igång med jobbandet. Sen var inte Sara här idag så vi fick nån uppgift som jag hoppas går fort att göra så vi kommer iväg snabbt på stan. Jag och sanna har mycke att göra, eller iaf jag. Ska kolla om en kjol som är fin, sen ska biljeten till göteborg hämtas ut, handlas till mamma, köpa nå skivor för att datorn ska omforamteras och en massa skit :P,


Ikväll blire nog så att sanna käkar hos mig och även sover där, sen blire att dra iväg ut :)!
Nu jobbar alla i högsta hugg så nu får väl jag också börja...
Hade så länge skriver mer imorrn efter jobbet eller nått får väl se när jag har tråkigt eller har tid över.



10 April

GRATTIS till min ängel som fyller hela 17 år idag !!
Hoppas du haft en bra födelsedag och fått mycke tårta i magen ;)


image115

Torsdag

Opps har inte hunnit skriva idag, de blev som jobbigt med tid :P
Men skolan idag var iaf jätte chill, vi började 9 och hade ekonomi sen vare ba att gå omkring och kolla på alla treor som hade gjort nått fattade inte vad de hela gick ut på men :P, nån mässa vare typ.
Sen så drar jag, Carro, Stina och Sanna iväg till subway för att käka god lunch. Jag kan lova att de var jävla gott!! Sen blire buss tillbaka till skolan, bussresan gick bra även för stina (A).

TIllbaka på skolan får vi höra att musikarnas uppvisning är klockan ett i aulan och att vi inte ens får se de, men de skulle inte missas så vi sket i handelsen, jag for till "tandis" stina till "doktorn" och sanna var "sjuk" och de är verklingen inget jag ångrar. Det höll på i två hela timmar, och kunde mer än gärna suttit kvar längre ,Dom var verklingen sjukt duktiga :)!

Maria från lilla mari ringde idag och jag ska jobba på lördag och även då ska vi snacka om sommar jobb så hoppas på att jag får jobba lite iaf :)! Kommer behöva pengarna !!

Ikväll har jag varit duktig och träna, de är faktiskt riktigt roligt nu :)! Ska kanske spela nån cup nästa helg med div3 men de får vi se om :)!
Efter träningen for jag till pappi för att ladda mobilen hade alltså 0% ström och då äre illa. Har nämligen tappat bort min egen laddare (A). Ska sova nu, de är en dag imorrn med och den ska bli så jävla trevlig hoppas jag på :), mycke trevligt folk på kvällen iaf!

9 april

Skolan funkade idag, har bara haft jävla träningsverk i armarna efter alla armhävningar igår :S Satans ont gör de...
Vi satt och läste på kritiserarbloggar de är nån som har jävla lite och göra som sitter och läser andra bloggar sen skriver vad den personen tycker osv. Fattar som inte varför? Och i så fall skriv vem du är som gör de för du är ju inte speciellt mycke bättre om du inte står för vad du tycker om andras bloggar.


Ikväll blire ingen träning, orkar som ionte så de blir väl att chilla med epa och lumme. Och se tv :)!
Sen ringde pappa idag och sa att jag får tillbaka 5 tusen från skatten i sommar typ :P, så de känns så jälva värt :)!

Onsdag

Sitter på här på turism lektionen och väntar på att få gå och äta :), men till min stora förvåning är de bajs mat, de är dålig mat varje dag tycker jag ... IDag var de nån soppa men de braiga är att de är mjukbröd iaf :)

Matte provet imorse vet jag väl inte om jag kan påstå gick så bra, svarade på alla utom en iaf :), så får väl hoppas att de är rätt svar också.

Ikväll ska jag vara duktig och fara och träna med mammi på friskis och svettis tror ja :P, ingen aning men...
Sen blire att chilla antingen med epa och lumme och se topmodel eller chilla hemma med mammi, får se vart klockan stannar!


8 april

Sitter och pluggar för fulla muggar , matteprov imorrn:S, känns ganska jobbigt, för jag kan verklingen inte mycke...

Ikväll på uppvärmningen sa eve till linn att hon var väldigt röd på benet, de tog ett tag för linn hon kollade som på benet och sen sa hon :
- Jaa jag frös så mycke innan jag for så jag värmde mig lite på kaminen...
HAHahhaha fan värma sig så man får brännskador :P, bra gjort linn

De var faktiskt en ganska rolig träning :), lite jobbigt men de är väl så de ska va.

Sen kom jag på att denna dag är inte som alla andra, Rebecca Aka Gus Fyller ju hela 16 år idag :), GRATTIS till lillan som blivit stor !!


Sen måste jag bara säga till girlsen i klassen 9 dagar av 10 möjliga som gått, de är helt jävla otroligt ;) :S


Tisdag

Sitter nu på handels lektion och har jusst svarat på ett frågepapper om hur vi mår på skolan... Tråkigt men ett tidsfördriv.

Ska få igen proven strax och de är ju bara att hoppas på de bästa :)!


Hittade några söta bilder från då vi körde myrfotboll med innebandy laget, de ända jag minns var att alla var jätte fula :P, och att jag var livrädd att fara ner i en myr...

 


Kväll

Match gick ju inge vidare... Vi loosade med 11-2 tror jag, menmen dom var jävla duktiga. Har vunnit divition ett och vi är lixon i juniorserien så, vi fick oss ett silver iaf.


NU sitter jag har försöker göra en recention på en engelska bok som skulle vara inne före påsklovet :S, ser inte lovande ut för min del :P, men ska iaf lämna in den så de är gjort ..

Sen ska jag försöka göra en tidig kväll ikväll för att få min sömn som jag behöver :)!
Godnatt.

Måndag

Denna dag har varit jäkla jobbigt.... Jag råkade först och främms försova mig, kom till skolan vid halv 10 ist för halv 9. Men de löste sig hon frågade inte ens vart jag var :P Sen har jag bara varit allmännt trött och har haft jobbiga lektioner.

Har inte haft mina briller på ett tag så dom dunkar typ sönder nu, ´dom är  röda och irriterade :S, Ska börja använda dom mer nu.

SItter här och kolla på andra avenyn, ett toppen program :), ska snart fara på match och den ska vi verkligen vinna :), måste byta om skriver resultatet senare pusshoj

image109

Kan sommaren bara komma NU!

Söndag

Fredag: Dagen på skolan funkade väl som bra, vi skulle göra en dans på idrotten och detta kommer verklligen´bli hur kul som hellst :), är med sanna, thea, david och elin. Vi har en jävla världelös koregrafi eftersom ingen av oss kan dansa :P! Efter skulle skulle vi snabba oss hem för att fara till storklinta hade sannis mamma sagt, så vi gick raka spåret hem, men ingen var ens hemma. Dom hade ogjort en massa mat osv, så erfter ca 3 timmar var vi väl iväg :P, snabba puckar. På kvällen chillade vi, typ såg talang 2008 och berg flyttar in :D, vi frös så jävla mycke så bestämde oss för att basta med kläder, jag dog typ i min flistjöra efter ett tag, så jävla varmt vart de. Calle var så smart att bara sitta i T-tröja :)!

Lördag: Då var dagt för en massa gäster och servering. Jag kan inte säga annat än att jag hade de jätte trevligt med mina "serverings damer" som saga kallade oss. Utan er och den goda chokladmousé tårtan hade de varit pest tror ja :P, Allt gick iaf bara bra och vi fick höra ca 100 gånger att vi var underbart duktiga, antingen var dom bara väldigt fulla eller så vare väl sanning.
De var en trubadur där, han var väl som lite konstig. Tog för sig hur mycke som hellst, sanna hittade han ätandes av våran tårta.... Och då jävla har de gått för långt, jävla oförskämmt tycker ja :/

Söndag: Har som varit duktig idag, vi dukade fram frulle vid 8.00 , sen har vi sett tv och plockat bort de mesta. Sen drog vi hem och hemma har jag inte gjort ett skit, städat lite och sen bara sett tv.
Ikväll blire att chilla med lumme,epa och wille :),

Lägger in bilder från helgen sen, sanna ska bara skicka dom :)


HAhah gulligull.


Gissa vems läcka outfit ;)?


image108

Plutt... :)

image105
image107
image106
 



En gång i livet var man ju liten och söööt men de har ju ändras nu på senaste tyvär...

Fredag

Då vare äntligen helg :)! Käns så underbart att få slippa skola för ett tag och få göra nått annat!

Igår kväll var jag på träning, och för ovanlighetens skull var de ganska roligt :), de var bara en timme så jag orkade hela tiden :P, På mååndag är de Dm och undra hur de kommer att gå med min kondis... Vill inte ens tänka på de.
Efter träning vare bara att slappa, såg lite du är vad du äter sedan har jag väl mest packat..


Nu sitter jag på skolan och hmmm gör ingen ting, väntar på att lektionen ska börja typ :P! Sen har vi svenska sen är de slut för dagen :)!

Humöret är på topp idag, det är nog den söta sanna som gör att jag orkar med skolan :](A)

Torsdag

Sitter nu på en handels lektion igen... De är verklingen inte roligt, är så glad att jag valde turim i tvåan :)!
Hade prov idag på morgonen de var väl som varken svårt eller lätt... Får väl hoppas på de bästa helt enkelt! De blev inte så mycke plugg igår, epa ringde och de blev en cykelfärd till lummeskills pappi borta på anderstorp ;), lite jobbigt menmen de är bra med motion för min del :)!, Vi såg top model, men de verklingen SÖG för de var tillbaka blickar vilket jag hatar att se på..

Ikväll blire att fara till Morfar och Eivor och käka middag igen, pappa vart bjuden dit för hon fyllt år osv. Han var inte med sist så vi far ikväll :)! Får se om jag hinner med träningen senare ikväll men de borde jag nästan göra de skulle i alla fall vara behövligt för mig, hade träningsverk efter tisdagens träning...


Snart är de helg och då blire att sova och vila upp sig, känner mig verkligen hur död som hellst... Men de kommer väl inte bli så mycke vila men, full rulle hela tiden i storklinta skulle jag gissa :P men sånnt man får ta närman tagit på sig ett jobb!


  En film att rekomendera :)!


Hemma

Sitter nu hos mamma vid datorn, kunde inte låtabli att gå hit efter skolan. Skulle även hämta mina sockar som äntligen kommit. Vi beställde från new body, super sköna sockar :)!, Verklingen värt de!!

Måste bara säga att vädret gör mig så jälva glad :)! Känns underbart att vakna upp och se solen lysa!
Imorrn ska jag till tandis igen :S, måste laga den biten jag tappat :/, men de fixar sig, börjar bli ganska van :P

I helgen drar jag upp med sännie och några fler för att servera på ett 40 års kalas i storklinta. De blir nog att vi far redan fredag då blir de väl att chilla, basta typ. Sen på lördag blire att servera hela kvällen och troligen åka i backen på söndag om de är bra väder :)! Tjänar ju även pengar på detta så de blir att införskaffa nå nya sommarkläder sen :)!


Onsdag

Sitter här på skolan och gör nån svenska grej... Är snart klar så hade faktiskt tid med detta :)!

Var på träning igår, jävla jobbigt vare! En massa situpps och armhävningar. De känndes typ som jag var på kollo, vi stog i en ring och skulle skrika sitt namn sen skulle vi hålla den personen vi stog bredvid runt axlarna sen var det upphopp i ring, jävla mycke jobbigare än vanliga ska du se!

Efter träningen fikade jag en macka och såg lite hockey, när klockan var kasnke halv 10 var jag dö trött. Sängen var jätte efterlängtad så jag gjorde mig en tidgkväll och jag kände att de var väldigt behövligt!! 

Ikväll vette fan vad de blir, förmodligen tv för de är himla bra. Får se om kvällen spenderas själv eller med en vän ;)!
Måste även tog plugga till provet imorrn....

Tisdag

Har ej kunnat skriva för att datorn är ju som sagt trasig... Men nu är den på lagning :)!

Lördag kvällen hemma hos epa vart iaf lyckat, vad annars kan man ju säga. Dom är iaf världens härligaste människor :)! Och de kan inte bli annat än lyckat när vi umgås :)!
Men var ju tvungen att stiga upp vid halv 10 för att vi skulle dra till umeå och lämna lovisa på flyget. Vi började med att stanna hos farfar i ånäset sen drog vi vidare, och sen blev de middag hos min farbror :)! De var trevligt, väldigt länge sedan jag såg han...!

Har väl inte hänt så mycke annars, igår fick jag veta att vi har prov på torsdag i småföretagande.... De kommer inte gå bra för min del kan jag lova, kan verklingen ingen ting!!  Men de är väl bara att ligga i.

Ikväll ska jag vara duktig och träna :), de var ett bra tag sen sist....
Har nämligen DM final på måndag och måste nog göra mitt bästa för att bli utagen!
Hoppas på att vi vinner för de skulle verklingen vara jätte härligt :)!

Håller nu på med nån tråkig näthandel grej, vi blir verklingen aldrig klara med detta.... Eller jag rättare sagt jag orkar som sällan jobba :S. Men ska ta och göra de nu, skriver nån dag sen när datorn är tillbaka :)!

RSS 2.0