Fredag

Då vare äntligen helg och de är sista dagen på månaden och de betyder studiebidrag! Underbart :)!
Ska på syntest nu, eller snart vid 9. Senb lire att dra på idrotten om jag hinner :)!, efter skolan ska jag och sanna som vanligt på stan kasnke de blir fika igen? ingen som vet,
jag ska också träffa pappa och vi ska kolla på vardiner ;), de är så roligt när han ska bestämma sånnt själv:P

Ikväll blire mest troligt bio sen hem och chilla tror ja.. får väl se vad som händer :)!


 rätt bra på sjunga måste jag säga ;)!

apa

Matchen i boliden slutade 2-2 efter typ hockey spel, jag hatar verkligen en massa spelar i de laget... :S ajja man ska inte klaga på dommaren men vafan höll han på med?

De var en tjej som högg av mitt armband med sin klubba, de jag fick av syster när hon varit utomlans för typ 3,5 år sen... De jag skulle klippa av på balen, nepp nu är de redan borta så nu ryker alla av! Jävla förbannat.. menmen kasnke lika bra de var rätt fult!


Sitter nu och gör klart engelskan som ska vara klar innan 00.00 i natt så de är bäst jag ligger i, har inte kommit så långt om man säger så :S

Imorrn har vi bara idrott och svenska så de blir härligt :)!
Ska även på syntest igen.. för hon ville typ se på mina ögon på morgonen... vette fan varför men de var gratis så varför inte lixom :)!


bilder från lucia vakan!


28 feb

Hahha jag skrev ju tidigare att min platt tång gjorde så säkringarna gick. De är alltså platt tången som är pajj inte säkrningarna ;), HAhaha annars hade de ju inte varit nån fara!

Vi fick sluta 11 idag för att våran handels lärare var sjuk, och vi fick ingen uppgift heller så de var bara att fara hem. Jag och sanna drog till stan och kikade. HIttade ingen ting men sanna köpte en blus, den var jätte fin! Jag letade underkläder, men de finns fan ingen ting på hela jävla stan som ser någorlunda ut.. :S,

Vi gick på wayne´s och fikade, de var mycke gott och en trevlig pratstund fick vi :)!, sen gick vi och hämtade ut sannas skor som var på lagning, då viskar hon i mitt öra att kunden fick en begagnad påse. Sen när hon väl skulle få sina skor säger han som är ägare :
- Påsarna är slut så du får en begnad, hoppas de är lugnt!
- jadå ingen fara.

HAhahhaHAHAHA undra om han hörde vad hon viskade i mitt öra ;)


Nu ska jag dra på matych i boliden, skokartonegn även kallad, känner inte så stor pepp men de blir säkert trevligt :)!

Torsdag

Då vare snart helg och jag längtar en massa för när helgen är slut då äre LOV och de ska bli så himla undebart :)!
Inget planerat förutom en shopping dag i luleå och en dag med min undebara klass kamrater, utan er på skolan skulle de vara tufft att fara iväg, ni är ganska så jätte bra!!

Ja imorse tog jag på mig vanliga kläder sen hade jag tänkt platta håret som inte gjort på hela veckan, men när jag stoppar in kontakten så blir de svart i lägenheten :S, den är alltså pajj...Den tar säkringar sa mamma... Så nu måste jag köpa en ny sånn, de har jag verklingen inte råd med :/,

Ska snart fara på skolan och få tillbaka mitt småföretagande prov, de är bara hoppas på de bästa :)!


Jag ska också försöka få in en bild i varje inlägg de blir som roligare då :)!

27 elefant

då har jag man jusst fått i sig lite mat, underbart gott vare :)!

Sitter nu och försöker komma på vad jag ska välja för valbara kurser :S, de är inte lätt ett som är säkert.. Men nått trevligt ska jag väl få in, kasnke nån sångkör skulle inte sitta fel, eller vad säger du STINIS ;)!?

Ska gå och grubbla lite till sen blire tv:en som lockar!





HAha får i alla fall nått gjort på skolan ser de ut som :)!

Onsdag

Jaa igår skulle ju jag och sanna gör nationella muntliga, vi gick och föreberädde oss de gick väl som bra sen gick vi bort till där johanna skulle sitta, då sitter hon där med tre andra elever... så vi fick alltså inte göra de igår.. :S, men de var nog lika bra :)!

Fick göra de idag ist, så vi fick alltså förberada oss två gånger och lika bra var nog de :)!, de gick väl sådär jag satt som tyst fick inte ur mig nå ord... Menmen hoppas på de bästa :)!
Annars har de inte hänt så mycke idag, eller jag har kännt migg jätte jätte äcklig, har ju haft mjukisar hela veckan plus jätte fett hår och panband :S,
jag hade alltså inte duschat håret sen i lördags, men nu har jag jusst kommit från en lång och varm dusch! Blir vanliga kläder imorrn orkar som inte :P

Ikväll ska jag umgås med mammsen de var allt för länge sen, minns inte ens när de var.. Vi ska handla, en massa godis för min del sen typ se tv, de blir myspys :)!






Bilder från en idrotts lektion för ett tag sen :)!



Tisdag

Matchen igår var mot rönnskär och vi vann :)!, så nu är vi säkra serie vinnare, de känns underbart!! Men de är en match kvar mot boliden men de spelar ingen roll hur de går i den matchen :)!, de känns bara otroligt jobbit att fara dit och spela, litet och kallt!

Idag börjar jag halv 2, så har jusst gjort mig klar eller satt på mig mjukisar och ett linne fort vare gjort, så nu ska jag och sanna ut och gå i de fina vår vädret :)!

Idag äre engelska nationella muntligt, undra hur de ska gå... ajja de löser sig hoppas ja!
Ska äta nu ha en bra dag!!

Måndag

Då var det skola igen... Jag vet inte vad jag ska säga men de käns förjälva jobbit :S, men vi kör ju på mjukiskläder hela veckan så de blir nog chill! Ska inte duscha håret på så länge jag klarar av heller, jag gör de typ för att avtvätta håret, eller alltså så fort jag inte har tvättat de på en dag blir de fett och de orkar jag inte med.... Så får se hur länge jag klarar.

Ikväll har jag match , visste jag egentligen inte om. Men de blir nog bra :)! Jag vet iaf att vi måste vinna denna match för att kunna vinna serien så de är en jävla viktigt match och vi ska fan vinna!!!  Jag är pepp i alla fall :)!

Måste göra min engelska nu:S, har inte hunnit långt medans typ kakke är klar...

Sönadg

jag har som inte orkat skriva nått idag, vaknade vid 12 sen for jag och pappi och bowlade:)!
Riktigt trevligt, jag stekte fick fan 3 stikar på en serie :)! bra gjort för att vara hanna!

Sen har jag bara chillat vid datorn, ätit godis osv.
Nu sitter jag och väntar på sanna, vi ska gå till ica och köppa godis sen blire att se skärgårddoktor och sen göra klart skolarbetet som ska vara klart itll imorn... :S, men de löser sig nog :)!

Lördagen tillbringade jag med epa wille vi var hos alle först, jag var rå trött och osocial, men dom andra hade de säkert trevligt :)!, Sen drog vi till julia och bakade en polly kladdkaka super gott vare !! Sen kom också moa och jonas :)!, vi såg tv och snackade typ. JAg råkade somna visst :S(A), men ajja nu är jag iaf lite piggare :)!,
Ska byta tecke nu, hade ju glömmt bort att jag har ett helt sprillans nytt som jag fick av JYSK!! måste ju pröva de iaf :)!

LÖrdag

Går kvällen spenderades i byske.
Vi badade, gillas inte så mycke men vafan de var härligt iaf :)!, OCh jag lovar alla jävla småbarn glodde sönder... hmm är jag så äcklig?:S
MEn iaf de var inte så stort men de funka:), sen for vi och köpte godis och sen blev en skräckis, jag är inte så för sånna filmer man  de gick bra jg somna till slut :)

Som vanligt blir jag trött vid 11-12 sen blir jag rå pigg vid ett och kan inte somna, så där jag låg jag till halv 5 vaken :), tur jag hade sällskap iaf!!

Jag har jobbat idag så jag och epa tog bussen 09.25 från byske in till stan, jävlar så jobbigt de var att stiga upp :S, vi åt sen for vi. Så när vi kom till stan så gick vi in på Åhlens och sminkade oss i en provhytt de gillas :)!

Har jobbat idag och de var förjävla jobbit tror jag är en zombie eller nått.. känner mig som en i varge fall :P

Ikväll blire att chilla med epa wille med flera :)!

ska duscha nu sen göra mig klar.pusshoj


Efterlyst

Såg jusst du är vad du äter och babbsan lyckades gå ner 4,4 kg bra jobb ;),
NU sitter jag och ser efterlyst eller de är paus, jag tycker de är lite halv läskigt att se...
De var iaf en 15 årig flicka som har blivit mördad i mora tror ja, men iaf dom har gripit en man som är misstänkt han kommer ursrungligen från nån stans i västerbotten. Happ ska man vara rädd fö mördare nu ockås, tycker de är tillräkligt med alla våldtäkts män som går på gatan...
HOppas bara att han inte kommer hit! förövrigt är de sorgligt att en sån ung ska dö så tidigt :(

21 feb

Skolan idag gick som bra, vi har inte gjort så mycket. Hade två timmars lunch sen två timmars handel.... :S, hatar fingeringer eller kasnke inte hatar men hon är himla jobbig:P. Provet var inte så jätte svårt, jag jocke och alexandra hade då samma svar på sisa uppgiften som var värd 12 p så de ser ljust ut, eller ett G kan man ju alltid hoppas på !!

Eter skolan drog ag och Sanna på stan, vi gick på subway och åt en macka och drack caffe. Super duper gott vare :)! HAHahha de var en tant i en perkulator tror jag de heter (A), en sån som man kör. Hon skulle in på subway och de är ju lite trångt särkilt för henne då. Då började hon brassa och tog med sig ett bord och stolar, jag börjar ju såklart skratta och kan inte sluta, sen börjar hon backa och då tar hennes korg i i ett bord så den blir typ böjd. AHHAHAh hon hade de inte lätt men roligt var de ;)!

Sanna köpte två tröjor, riktigt fina!! Jag köpte en lång vit tröja, men får se om jag ska behålla den :)!

Nu ska jag gå upp och fortsätta se du är vad du äter, de är så sjukt bra :)!
skriver mer sen, ska lägga upp nå fina bilder från helgen sen också :)!

20 feb

Då vare kväll och läggdags igen...
Ikväll har jag pluggat lite sen har jag varit ute och gått :), De blev topmodel och snack med syrran också !

Idag på skolan har vi gjort ganska mycke nödvändigt tycker jag, inte så jobbigt heller.
Turismen skrev vi bara klart våran tågresa och på svenskan så gjorde vi klart rummet där ute :), våran kommer att bli toppen!! De blir inte gröna och rosa bolllar på väggen som jag och stina önskade utan nu har vi kommit med lite mer konkreta förslag :)!

Ska sova, en dag imorrn också, får se om jag orkar med träning, kasnke för jobbigt för min del menmen HH kanske överaskar :)!

Onsdag

Då vare dags att dra iväg till skolan igen........ Jag orkar som inte med detta, de är bara jävla jobbigt jusst nu.. :S
Peppar upp till helgen iaf :)!,


Ikväll måste jag plugga, jag som hade tänkt vara med johanna men ack de går ju inte :(, ajja hade bra pussirutan

träningen

Igår på träningen hade vi typ tävlingar i lag hela tiden, skit kuyl faktiskt :), mitt lag stekte och vann en godispåse .)

MEn iaf när de var en staffet man skulle genom bolleb mellan nå stor sen lobba den sen skulle man göra mål på en tavla som sitter på målet med en massa hål i, ist för en målvakt.
Mitt lag var en person efter de andra laget så matlida tog de som lungt och tänkte att nu äre kört... MenLinn som hon mötte missade målet 4 gånger.... Man fick alltså gå hur nära man ville alltså omöjligt att missa ;), sen hade hon knytt sin jacka runt magen, vette fan varför men de är LInn vi snackar om så varför inte;), amen iaf så skulle dom bara tillbaka till andra sidan, matilda hade ju hunnit ikapp nu, men tror du inte att jackan glider ner och Linn faller och vårat lag vinner :)!

Alltså helt serriöst tror jag aldrig skrattat så mycke :)!
Du är en klass för sig LINN :)!

Rubrik

Dagen gick som fort fast de var riktigt tråkig...
Vi stog i väntade i maten ca 15 min för att fiskpinnarna var slut... Sanna var jävla hungrig och lätt retad, satan va kul jag och stina hade de :) När vi väl kom fram så var de köttbullar ist :), MUMS säger jag bara!!!

Hade skidor sista lektionen, fyfan de jobbigaste jag varit med om tror ja... FAst genvägar går ju också köra, så de blev lite lättare iaf.

På hemvägen cyklade en gammal klassis ikapp mig, de var typ sen skolavslutningen jag såg han sist, mycket trevligt :)!

Ikväll ska jag träna har jag nu bestämt mig för, jag bli duktigare nu :)!


Tisdag

Då vare ännu en jobbig skoldag....
Vi sitter och har handels de är skit tråkigt förövrigt..., orkar som inte med de här, och så hålle rjag på att dö av hunger men fick veta att de var fiskpinnar och de är ju fan de vidrigaste ...

iKväll ska jag träna tror ja, plugga lite småföretagande A har nämligen prov på torsdag, och jag kan dock inte mycke :S, Annars blire väl att slappa :)!



Min söta klass, jag tjurar lite dock :P
 

MÅndag...

Då vare skolan igen...
känndes jävla tungt att stiga upp imorse, men palldrade mig iväg på den nylagade cykel som har haft punka i säkert två månader :P

Hade matte prov andra lektione, hoppas på ett G iaf :), så jävla svårt vare det inte men en massa slarvfel kan jag lova!

Ikväll blire att fara på träning, men jag vette hur mycke jag ska ta i men :P,
Ska i alla fall få träffa epa, de var ett jävla bra tag sen tycker jag :S, längtar efter henne!

SÖndag

Vaknade vid halv ett dag av att pappa ringde till mig, lika bra var nog de... Det var toppen väder ute:), soeln sken och de var varmt, så jag bestämmde mig för att ta mig en prommis, sen satte jag och julia oss på min balkong och solade och splelade kort, vart ganska kallt rätt fort så vi flyttade in igen, och satte och och spelade nått jävla omöjligt spel som var var tvungen att vara smart i.. :S, inte våran starkaste sida om man så säger :P

Nu sitter jag och pluggar matte, har prov imorrn :S, jag orkar som inte..
Håller typ bli sjuk känns det som är jätte hänging och orkar typ inte göra nått :/, menmen ska se singing bee nu hade

Lördag

Det började med att jag vaknade vid typ 8 första gången de var jävligt trågt i min säng pga två byske bor som inte fick sig hem och en sanna, flyttade sen till mammas rum och där kunde jag sova till 12 iaf :)!

Rätt sliten for jag med julia till isladan för att se nån hockey match men de var ju fan ingen :S, de var friidrott så vi kolla på de ett tag :), Sen på vägen hem när vi var mitt på bron säger en främmande tant:
- Vad duktiga ni är som cyklar!
Julia: hmm joo :)!

HHAhahahah vafan som om de ksulle vara nått problem för oss? :O

Ikväll var jag med julia och emmsan, vi såg mean girls och sen melodifestivalen, men jag såg bara början sen råkade jag somna (A), sen blev de lite kort spel :), och nu är jag själv så nu ska jag sova på en gång :)!

Pusspuss


haha :)

Jag kan bara säga tack för en lyckad kväll :)!







Chillar med julia, sanna och johanna nu ska vara lite social nu får se vad vi hittar på :)!
Kasnke blir en prommis, eller en hockey match :)


Fredag

Äntligen var de helg, sitter på datan och chillar spel. Vi har snart svenska och då äre bara att chilla, vi har typ fått i uppgift att göra om uppehålls rummet för handels eleverna... Är med sanna emma och stina :)!
Ni kan räkna med knalliga färger!!

Efter skolan blir att fara till stan som vanligt på fredag, sedan ska jag hem och göra mat åt sanna som komemr på besök :), hoppas på gott!!

Sen blire att dra vidare till pär eller per, vetet fan (A)!

Skriver mer sen om jag hinner pusshoj

MIn kväll

Alla hjärtans dag blev ju en helt underbar kväll!
De började med ett skummbad sedan så träffade jag sanna och vi gick och köpte glass, förjävligt gott vare!!
Sen såg vi se upp för dårarna dårarna stängs, en sån underbar film, jag verklingen älskar den, ett gott tipps måste jag säga!!
Sen kom linnea och vi såg du är vad du äter :)!

Tro de eller ej jag har gjort mitt livs första studdsbollar :),
dom vart riktigt fina och de var fan kuligt !!


SKa sova nu blir en jobbig eller rättare sagt en hård dag imorrn, pusshoj

Bilder

Bjuder på några bilder, de var ett tag sen, om jag ens gjort de nån gång... :P





zoo ;)


Turkiet
 


Julafton

Torsdag

Då har man jusst varit ute och hurtat mig, gick en liten sväng för att få lite frisk luft :)!
Träffade maggan på vägen och hon undrade om jag var sjuk?, HAhah verkar jag så lat :P?
När jag kom hem var morfar och eivor här på fika,d e var mycket gott ska jag göra :}!


Snart blire middag jag läntar de blir nå gott eftersom dom är här (A). Ska gå och vara social nu hade puss

Alla hjärtans dag!

Denna dag har varit rå härligt, vi har inte gjort ett skit, typ haft två timmars lunch sen lyssnat på några som pladdrade om olika val som kommer sen i tvåan...
Vi hade bara två lektioner idag :)!, Inger var sjuk så vi hade ingen handel, otroligt skönt!

Idag på engslskan hade vi redovisning, gick väl som bra tycker jag :)!; sen i slutet fick man var sitt hjärta d är de stog ett namn på, och den de stog på ska man vara snäll mot :)!!! Man fick inte säga till nån vem de var man skulle vaea snälla mot utan de ska tydligen listas ut på måndag eller nån gång under nästa vecka... Men jag var så dålig att jag råkade försäga mig i matsalen :(, tur att han inte hörde de iaf :)!


De är ju trotts allt alla hjärtans dag, sitter här i min ensamthet och käkar godis, skulle vara trevligare att dela denna dag med någon!!
Menmen, sanna och jag ska gå och köpa glass sen se upp för dårarna och deppa..., Näe skojja vi ska ha de så trevligt :)!

Fick ett brev av Syster för ett par dagar sedan där de stod öppnas på alla <3 dag, de var ett jävla gulligt brev och ett fint armband i! Super tack till hon :)!

Onsdag

Dagen började lite stressigt trodde jag var jätte sen till sanna men de löte sig tack vare den medvind jag hade på vägen till skolan, lite jobbigare hem måste jag säga, var tvungen att gå, de gick fan inte att trampa framåt...

dagen gick som ganska fort ändå, skrev komunuppsatsen på förmiddagen, då kändes de som tiden stog stilla typ.., hoppas de gick någolunda bra iaf :)!

Ikväll har jag varit med epa, vi har bara chillat. Sett next, roomservic och så har äntligen topmodel börjat om :)!,
Nu ska jag nog krypa till kojs de är en dag imorgon också, en dag närmare helgen, Sanna jag peppar !!


hmm..

Dagen på skolan har väll gått som ganska fort, var inte så jobbig som jag hade förväntat mig:)
Utvecklingssamtalet gick bara bra hon var då så possetiv så de känns skönt :)!!

Ikväll har jag först chillat med epa, wille och julia sen for vi på träning, de var lite roligt men satans jobbigt :P.
Vi har bara två matcher kvar i serien och dom ska vi fan vinna!!!

Tog mig jusst en dusch och har jusst bakat en jätte stor chokladboll till imorrn, vi har ju de där komunuppsatsen och då har jag verklingeni nte tänkt att bara sitta, jag måste ju få äta nått också :)!

Ska sova nu är lite pömsig, pusshoj

Tisdag

Då sitter man här på handles lekionen och har jätte tråkigt...
Eller hittade ett par jätte vackra bilder på ap nyss, ett skratt för livet ;)!

Vi har nån uppgift att skriva om internet så att nån som inte vet någonting om de ska kunna fatta typ.. Skit jobbig.. :P
men efter detta äre lunch  :), Sen kommer mamma :S, utvecklings samtal för min del... Hoppas på de bästa om man säger så :)!

Måste jobba skriver mer ikvällom hade :)!

MÅndag

DÅ har skolan börjat om... Jag orkar som inte, våran måndagar och tisdagar är så jävla jobbiga, dom tar mitt liv typ...

Har fått veta turism betyget idag :)!, jag säger bara JIPPI, de hade jag inte förväntat mig..
Vi ska ju snart välja, handels eller turism, de blir nog turism för min del iaf :)!

For på stan efter skolan och flyttade min pengar som hade hamnat på mammas konto, så har tusen kr extra nu, känns underbart :)!
Träffade sedan johanna emmsan och epa, johanna köpte en pressent tilll JOnas som fylelr år imorrn tror ja :P
Blev inget handlande för mig :)!

Ikväll blire träing för HH sen chilla, ta en tidig kväll tror ja :), är alltid så jävla trött tycker ja.. :S


Söndag

Då vare slut på de roliga igen, bara att längta till nästa helg... :)

Har jusst varit och sett otto spelat match, hahha dom utklassade ju, vann med 20-0 bra jobb killar :)!

NU ska jag antingen ta mig i kragen och gå ut och gå eller så ska jag sätta och fetta mig framför tv:en. Vädret där ute lockar mig iaf :)!

De blir nog att chilla med brudarna ikväll, myyys :)!
bloggar mer ikväll kasnke!

Bilfärden

Jusst fan på hemvägen från byske så var de skit dimmigt och halkigt....
Emmas pappa körde oss.
Föst såg vi en bil i diket, vi försökte bromsa men de gick inte vi bara gled....
Sen en bit längre fram så ser vi tre tjejer vinka som galningar längst vägen..
Håkan stannar och går ut och undrar vad de vill?
Åka med såklart!! När dom kom in i bilen luktade dom jävla massa sprit osv.

HAhhha dom fulla 92:or tror jag dom var hade alltså tänkt gå från kåke klockan 12 in till stan :O, jävla idioter säger jag bara!!

härligt brudar :)

Vi vann då våran match idag mot kaif, med 5-3 tror ja (A), minns inte riktigt..
men bra jobb tjejer!!

Efter matchen blev de att dra iväg mot byske.
Vi käkade sen fick vi en rundtur i sammhällt ;), väldigt intressant må jag säga :P
Sen drog vi och köpte godis och hyrde film.
Körde buzz, jag var jävlart världelös :S, även fast jag fick hjälp...
Tack för en lyckad kväll som måste göras om :)!

Lördag

går kvällen vart toppen :)!,
de blev inga skidor för varken emmsan eller epa hade pjäxor:P, lika tur de tror ja..
Vi fick iaf skjuts till falket och på vägen i bilen säger epas mamma att dom har sett björnar i lund så aatt de kan dyka upp en typ :S, livrädda gick vi ut ur bilen, men vi kunde ju lungna oss med att björnar dras ju inte till eld!!
När vi skulle börjar dricka choklad så tog de minst 20 min innan vi fick upp termosen ;), var tillochmed tvungen att ringa och fråga hur man gjorde .... :) Vi grillade maschsmellos :)!

- Vilket datum var nyårsafton?
- Dumskalle man firar ju sista dagen på året för att de kommer ett nytt år
- HAHahha jaha (A)

Sen fick vi hämtning igen och då for vi till epa och såg en film, men hon såg fan inte mycke. Rätt sliten krigare som somna :P

Tack för en underbar kväll girls,måste göras om!

hihi

Idag på stan så hade jag och sanna mycke och göra känndes de som, vi var och köpte nytt mattehäft :S, jävla onödigt, men de behövdes... Jag bytte min tröja och köpte en ny på hm, en lång skjorta blev de :), sen bokade hon klipptid!! Vi var inn på Din sko som hastigast och då hittade jag ett par jätte fina pumps för endast 50 kr. Ruskigt värt måse jag säga. Ska spara dom till i sommar tror ja :)!

NU ska jag emmsan och Epa ut och åka längdskidor till falket och där blir de att göra upp en eld och grilla :)!
Riktigt mysigt tror jag att de kommer att bli!!
Skriver kasnke när jag kommer hem om hur kvällen blev pusspuss

SOMMAR

Kan nån bara ge mig sommar nu, vill inte typ sitta här och frysa varge dag, är så jävla less!!
Tänk dig bara ett par småbyxer och ett linne sen en galss i handen eller nått :), Fyyy så gott med mjukglass och ligga och glassa vid älven!!
image39

data...

Då sitter man här på datan och har jusst slutat...
Vi har en halvtimme så varför inte sitta kvar och bara chilla ´:)!
Vi har jobbat med att söka jobb och skriva cv typ :), de är bra att kunna till en annan dag :)!

Sen ska jag och sanna på stan, jag hade tänkt sola och sen hitta en tröja, ska lämna tillbaka sen jag köpte på cubus förra fredagen. Den var inte så jävla fin, eller rättare sagt jag har typ många tröjor som ser likadana ut ...
Men de blir nog bra :)!

Äntligen fredag!

Då var fredag igan, känns underbart :)

Har vaknat för ett tag sen, vi har idrott första timmen underbart skönt att bara ta på sig idrottskläderna och fara, äta en liten banan också!! De går fort.

Ikväll blir att chilla med emmsan och epa tror ja :)! och på lördag ska vi till byske chilla bubbelpool osv :)!, Blir nog trevligt!!

Och föresten vi gjorde en kaka till julia igår eftersom hon hade fyllt år, hade tänkt överaska henne och allt men då var reb så smart och sa att vi skulle komma... :P
Kakan vart i alla fall jävulst god :)!

ÅÅÅåå..

Kan nån bara ta mig här i från, jag vill också till utlandet.
Nu sitter syster på en buss till stockholm sen bär hon och Anna iväg till canarie öarna en vecka tror jag de var...
Jag vill ockås fara ivä bara över sportlovet nån stans till värmen!!









Saknar henne så de gör ont..<3<3

Nuu...

Har jusst sett tv, var inte så mycke bra. Tycker de bara är skit på tv den här tiden...
Förr vad de ju i alla fall next och de, men nu är de kl7 både bra och dåligt :)!

Skolan gick fort idag, de blev så att stina ocg carro vart sugna på subbis så vi promenerade alla 4 till stan för maaat<3<3 Sit gott vare, Jag och sanna köpte tre kakor för 20, dom bruna med typ vitchoklad i, så jävla goda är dom!!
Vi satt och snackade om stammning när vi åt, lite för högt kasnke sen fick stina typ dåligt samvete och kollade sig runt...
som om de syns på utsidan om nån i närheten stammar.
- Opps(A), tänkte jag inte på.
HAHAHhahahah alla skrattar...;)

ikväll blire träning som sagt :), är typ peppad för en gång skull! Förutom att jag har skit ont i magen :S, har haft de hela dagen...

Torsdag

Dåså då vare snart helg :)!
Börjar tio i 9 idag, de blev inte så länge att sova iaf, vaknade av mig själv (mardrömm) jag hatar att vara räädd när jag sover ... Minns dock inte nu vad de handlade om men :P

Idag ska jag och sannis på subway och käka, vi har typ 2 timmars lunch :), super gott blire

Sen ikväll blire träning sen nå mys med brudarna :)!, längtar redan, länge sen nu <33
MÅste borsta gaddarna nu see you

Onsdag

Så har mer än halva veckan gått, ganska skönt.
Idag har de inte häännt så mycke, utom att finger inger är jobbig som vanligt. De som är bra med henne är hon snackar bort en jävla massa tid på lektionerna sp vi slipper jobba och när hon blir sur då går de fan inte att hålla sig.. :)

Ikväll blire att fara på kalas för min storkusin JULIA fyller 17 år idag :)!, grattis till henne!!
HEla tjocka släkten ska dit ;), jag gissa på att de är min familj och morfar och eivor typ, de blir iaf gott med fika (A).

HH

Vi avslutade dagen på skolan iaf ganska rolig, vi hade skidor och de var bara en massa lekar :), inget jobbigt spår att åka i!! David lyckades också knäcka en skida mycket bra gjort.......

Efter skolan cyklade jag räser hem satt och såg tv men hamnade här sen,.. Mina ögon kommer att bli fyrkantiga tillslut:S, MEn ikväll blir de iaf innebandy på kaplan, typ länge sen jag spelade ska bli lite roligt :)

skola

Sitter här på handels lektionen och gör aingen ting längre...
Jag längtar så jävla mycke efter lunchen, de är plätter med grädde och synt fyfan va gott :)!
Ska läsa elins blogg nu sen blire att springa till maaten!!

puss, skrivcer sen ikvääll

Lite att göra...


Blond eller Brunett

Blåa ögon eller Bruna ögon

Vanilj eller Choklad

Hund
eller Katt

Christina Aguilera eller Britney Spears

Lip-stick eller Lip-gloss

Rock eller Rap

Rosa eller Lila

Tv eller Dator

Hockey eller Fotboll 

Äpple eller Apelsin

Morgon eller Kväll

Kyckling eller Kalkon

Berg-och-dalbana eller Vattenbana

Guld eller Silver

Nike eller Adidas

VH1 eller MTV

Sanning eller Konsekvens

Harry Potter eller Lord of the Rings

Vinter eller Sommar

Stranden eller Bergen

Stan eller Landsbygd

Bad eller Dusch

Syster eller Broder

Svart eller Vit

Långt hår eller kort hår

Klänning eller kjol

Mobil eller telefon

Lägenhet eller hus

Ring eller halsband

Jordgubb eller hallon

Sverige eller Norge

Höst eller vår

Jeans eller leggins

Glasögon eller linser

Jul eller påsk

Tv-spel eller data-spel

Bil eller buss

Nagellack eller läppstift

Nyår eller Midsommar

Plugga eller arbeta

Ipod eller Mp3

ikväll

Dagen på skolan funkade, imorrn får jag veta hur jag ligger till i engelskan, vill hellst inte veta men...
Vi har nått grupparbete där som går bajs för varån grupp, men de löser sig nog!

EFter skolan for jag hem och åt fika sen la jag mig i soffanoch så pistvakt, måste nog vara världens bästa program!! Jag råkade somna och sov i två timmar (A), de var perfa för då kom pppa hem och gjorde mat osv!

Sen bakde jag en choklad och banan kaka, riktigt god var den!, men de var för gammla ägg så magen typ dör nu.. :S, går säkert om anna blire att vara hemma imorrn :)!

Imorgon måste jag till stan för att köpa pressent till lilla julia som fyller hela 17 år på onsdag :)!, då blire fika och pressenter !! TOPPEN.

Ska göra en tidig kväll i kväll känner att jag är väldigt trött, pusshoj

natti

Julias och rebs match slutade 11-1 tror ja :), dom var riktigt duktiga eller vad ska man säga de kanske var dom andra som jätte dåliga...

Ikväll efter maten har jag bara chillat med pappa, sett lite tv spelat kort osv :)!, riktigt mysigt. Som jag sa tidigare så hjälpte jag han och he upp nå tapetgrejs till hans sovrum och idag fick jag se slutresultatet, de var verklingen super fint :)!

Är inte så pepp på skolan, men de ska bli roligt att se alla eller iaf den mesta delen av klassen, de var ett ganska bra tag sen nu..

SKa sussa nu, är helt död, nattinuffsan

Söndag!

Vaknade av mig själv vidhalv 11 och var utvilad, toppen :)!
Käkade en macka från lilla sen blev de att trycka en kladdkaka med grädde också!

Har jusst varit ute och promenerat, de var skit härligt :)! Träffade ulle på vägen och hon säger att jag och emmsan får åka med henne till julias match, hon har fotboll på anderstorp vid halv 3!
Underbart att slippa cykla ända dit!

Slut på de roliga

Nu är helgen över... För jag brukar inte räkna med söndagarna, men den kasnke blir bra, den förra vart ju inte så tokig :)!

Dagen på lilla mari var chill, ganska mycke folk. Gick som snabbt och de blev en massa fika över som hanna nu har i sitt kylskåp, fyfan va jag ska äta :)!

Ikväll for jag och mammsen till emma och åt, där var även ullis och frida :), vi hade beställt mat från wookandroll, super gott vare:), lite starkt bara(A). Sen tryckte jag och emma en massa godis, och så såg vi bring it on again. Den var super!. Sen blev de en bit av harry potter, ska jag vara ärlig hatar jag han!!, har bara sett två filmer av fem, men så dålig var den faktiskt inte! Sen kom julia, hon hade jobbat på nått bröllot med fotbollen typ... vi tog en promenad och sen blev de en till film :)!

How to lose a guy on 10 days!

Andie Anderson är skribent på den flashiga tjejtidningen Composure. När en av Andies medarbetare blir dumpad får chefen idén till Andies nästa artikel: "Hur du förlorar en kille på 10 dagar". Planen är att Andie ska träffa en kille och få honom att förälska sig i henne. När han väl är fast ska hon göra alla de klassiska misstagen som leder till att han dumpar henne. På en bar möter hon Benjamin Barry, en karriärlysten, självsäker reklamkille. Vad Andie inte vet är att Benjamin, desperat att lägga händerna på byråns nya storkund, också ingått ett vad - om att vilken kvinna som helst kan bli kär i honom - inom tio dagar.


ikväll

Ikväll vart de mys med girlsen :)!, vi såg först en film, minns dock inte vad den hette :P, men de var bra iaf!!

Sen så snackade vi lite, sen kom vi på den braiga ideén att göra en sceen ur en film :), så vi tog meangiirls och gjorde deras juldans, fyfan för oss inte läckert kan jag lova!! Men ni kasnke får se den en vacker dag då jag vet hur man lägger in filmer från mobilen :)!

IMornn är det egentligen match, men jag kan inte spela för jag ska jobba och stänga.. , men de är bra med pengar iaf:)! Kom och fika vettja :)!

På kvällen blire mat hos emmsan sen vette fasen :), vi hittar nog på nått kuligt!

Ska sova pussis!

Glasögonorm

Jusst fan jag var på syntest idag, hon sa att jag var närsynt eller översynt jag vette fan (A), men jag fick med mig ett par briller hem som är förjävligt fula och jag ser bara dum ut... :S, men jag ser bättre iaf :)!

SKa dit om en månad igen och se om jag skafå nå andra eller vafan de var :P!

Tomat

Idag var de jävla piss väder ute, jag trodde jag skulle bli galen då jag skulle cykla från sunnanå ändå till jysk, typ till tjärn... Jag satte på mina en massa kläder tänkte att de skulle vara kallt, men inte de var ju 0 gradigt så jag höll på svettas igäl, devar inte skottat och jag såg typ ingen ting heller :S, När jag väl var framme var vi 10 min sena, menmen dom sa då ingen ting så... Vi började med att äta våran kladdkaka som vi bakat med grädde :)!, jätte gott vart de!

Dagen gick jätte snabbt och vi hade lite roligt :)!
Vi vart bjudna på skrov, och jonny "tvingade" oss att gå till X:et för där hade dom nå jävla veggburgare. Fick vi stå ut i typ 15 min och vänta, menmen jag fick mitt skrov och smält ost. OCh för första gången i mitt liv åt jag upp allt!! Skit nöjd!

Sen när vi slutade vid 2 ungefär så skrev vi ner våra tel nummer för dom ville att vi skulle komma och jobba extra typ.. :) Bara bra för oss! Sen fick vi även var sitt täcke och kudde, fluffiga och goda :)! jätte snälla !!

Sen blidde de stan, jag schoppade en tröja från cubus och nå hårgrejs för värme typ, ska andvända de för att skydda håret när jag plattar de :)!

RSS 2.0