Tisdag

Idag har jag jobbat sen gått på stan med emma och epa ett tag. Riktigt nice !!


Ikväll har jag och mammsen varit hos moster och käkat suring, underbart gott. Nu kommer snart emma och hämtar upp mig och de blir de hyrning av film osv.


HADES !





"Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann"

Måndag

Kan börjar med att berätta att igår åkte jag och emma till bergsbyn för att köpa glass tror ni inte att de är stängt när vi kommer fram... ville bara styrpa nån, tur att Erik kom och hämtade oss. Vi for till frasses och köpte pommes ist, nästan bättre. Sen for vi och hämtade epa för att se fara och spela vollyboll osv.


Idag har jag jobbat, sen gick jag och epa på stan ett tag. Mycket behövligt kan jag lova ! Köpte underkläder, bas linnen, shorts.


Ikväll har vi spelat discgolf, de var nått nytt. Fattade väldigt lite men roligt vare kan jag lova !!


HADES !


Söndag

Hejsan, har inte skrivit på några dagar beroende på olika saker. Inte haft tid med ndra ord.

Igår var jag pappa, syster, ulrika, ludde, ida och otto i piteå och såg en hyllningskonserrt för ted gärdestad. Dom var sjukt duktiga på sjunga men tyvärr kände jag bara igen max 4 låtar... Vi hade piknick vid havet och hade de allmänt gött.


Dag har spenderats i boviken, helt jävla underbart härligt !! Badat i massor, spelat vollyboll, gris, mat, snack, sol osv.


Ikväll ska jag och emma  ÅKA INLINES till bergsbyn för att köpa glass. olata tjejer?



Torsdag

Har varit ledig idag och fyfan så jävla underbar dag jag har haft, först for jag och syster till byske för att sola och bada. Men de blåste kallt så vi for vidare till boviken där vi stekte till ca fyra... Underbart härligt, gick till och med att bada.


Ikväll blir de först glass på ainas sen mys på min altan med zacke,epa och erik !


HADES !


Onsdag

Sjukt varmt idag... Är typ en vattenpöl nu :S,


Ikväll blir de mys med några vänner, sanna, stina & epa nämligen. Vad vi hittar på är ingen som vet, nått trevligt borde vi hitta på :)!


HADES !


Tiny dancer




Jiho jag har lärt mig !!

655


Tisdag

Livet är på topp och jag kan inte annat än le !! 

Orkar inte sitta vid datorn och slösa tid, ikväll blire fotboll och mys.


Ett stort jävla GRATTIS till emma som klarat körkortet idag !!



22 Juni

Hemma från en varm arbetsdag som gick bara bra. Fick lönbeskedet idag, JIPPI är allt jag har att säga. Har typ inte jobbat nått än men ändå får jag en massa pengar, tack för de.


Ikväll blir de bio och farväl av julia som drar till USA i tre jävla veckor... Nej då jag är inte avis om ni trodde de.

Ska göra mig klar nu.
HADES !


Måndag

Godmorgon !!

En ny jobbar vecka börjar, jag är trött och vill bara stanna i sängen. Men ska tänka possetivt så ska detta lösa sig mer än bra.

Idag flyttar jag till pappa och syster, trevligt entligt mig.


Ska käka nått nu sen pyser jag, HADES !


21 Juni

Har jusst varit ute och gått, gick först broarna men kände att jag ville röra på mig mer så bestämnde mig för att gå till mobackadammen och runt. Skulle gissa att jag gått 1,5 mil kanske. helt underbart när jag tänker efter.


Ikväll blir de nog minigolf sen vollyboll, kanske fotboll ´? Ingen som vet, men med trevligt sällskap kan inget gå fel.



+ några killar.

Söndag

Ställde väckaren på 12.00 sen dess har jag legat ute och solat, underbart skönt !! Hade tänkt gå broarna runt nu, måste ju vara lite duktig också. Men utan musik i öronen är de kört, så nu pluggar jag in och sticker.




HADES !

Lördagkväll.

Ligger i min säng och njuter av andra avenyn. De var så länge sen jag såg det så var tvungen att se några gamla avsnitt.


Ikväll har jag julia emma epa zacke och erik sett film, den var väl sådär. Bröllopsduellen hette den iaf. Efter filmen såg vi på inspelat när emma var liten och dansade balett . När jag och julia var på mallis osv. Ett gott skratt förlänger livet som man brukar säga !!



Midsommardagen.

Gårdagen erbjöd:

God mat
Lekar
Snack
Jag har aldrig
Poker
Mys på klipporna
Korttagning
Lite sömn
En jävla massa myggor
En lek som jag aldrig fattade... Men kul hade vi.
Bort tappad kudde
Dansuppvisning
Joggingtur 03.00

Och ja en massa mer, hade det i alla fall riktigt trevligt. Tack för sällskapet !!


Idag har vi vaknat och städat i stugan, pojkarna diskade och vi flickor stog för städningen. De gick fort vilket gjorde att väntan vart lång.. Men sol vare så lite färg har jag nog allt fått :)


Ikväll blir de kanske minigolf? Travet ? film&godis? jaa vi får se vart de slutar.

02.43

Hemma från kvällens äventyr, började med trerätters. Super gott. Sen fick vi en skattkarta av otto som han hade gjort, duktiga som vi var hittade vi skatten. MUMMA ! Efter de var de 5-kamp och girlpower vann utan problem, bra jobb flickor :)!

En trevlig kväll med många skratt och god miner.


Imorrn är det midsommarafton, eller ja idag. Vi ska i alla fall till min och Julias stuga i burvik med en massa trevligt folk. Sover där till på Lördag , Kommer nog bli hur ball som hellst.


Ska ladda baterierna nu, godnatt !

Torsdag

Kan börja med att berätta att gårkvällen var riktigt jävla rolig. Vi klädde ut Lina, for till stan och hon gjorde uppdrag, vidare till mig för att äta kaka, hallon osv. Kollade på kort och bara snackade. Tack för en trevlig kväll tjejer!!


Idag har jag jobbat, förvånanade? Nepps

Gick lite på stan , köpte mig en tröja o galgar och nu sitter jag här. Ska fixa mig lite sen bär de iväg mot moröbacke för middag och 5-kamp.


Ha en bra midsommar alla galda!



Onsdag

Han aldrig skriva igår, jobbade, möte, middag på olles sen vidare till ainas för att vara träffa mina vänner, sen sängen.

Men nu är jag på rätt spår igen, Ikväll ska vi fira lina som fyllt 18 år. Hon fyllde i fredags men..  Hon tog förövrigt körkortet idag !! Stora grattulatiner till henne.




HADES !

Sura tanter kan bara slänga sig i väggen... De som skrämmer mig är att jag kommer bli en sån själv om 60 år..

15 Juni

Nu är de en gladare Hanna som sitter här men verkligen inte piggare..

Ska packa mina grejer och fara till mamma snart, bor där i veckan nämligen:)!

Ikväll blir de mys med epa, lite mer planering och snack. Sitter aldrig fel.


HADES !


Måndag

Min väckare vägrade ringa idag... men hade turen att vakna i tid ändå.

Ska och jobba nu tills nån gång idag,

Är på dåligt humör och trött...


HADES !

Bilderna får tala !


Kan bara säga att jag hade otroligt jävla roligt !!






























De kommer säkert dyka upp fler bilder, men dehär är allt jag orkar nu.

Söndag

Godmorgon !

Förjävla skönt att sova ut, utvilad och klar för nya äventyr. Näe idag ska vi faktiskt "fira" att jag gått ut tvåan med mat och pressenter. De gillas skarpt. 

Förövrigt har jag inte fått mitt sommar scheema än, Jag Vet hur jobbar i veckan. Måndag-Torsdag, känns skönt att börja komma igång med insamlingen till mitt sparkonto nu.




Den bjuder jag på !

Lördag

Ikväll har jag varit med Sanna och några. De började med minigolf på edda med hampus&Adam. Jag kingade dom första 8 hålen sen gick de fan och fick en 7a på varje hål typ.. Vidare för att skjutsa fulla människor hit och dit. Stannade hos nån ett tag ?, såg en spökfilm som bara grabbarna tyckte va bra. Rädd för katten och vidare till bonstan för att se om tältet var värt att ta till rätta. Vidare för ännu mer bilkörning och ja; de var min kväll.


Tack för de, och godnatt !

Fredagkväll.

Vi började att cykla till ica sen satt vi oss vid älven och bara snackade och njöt av vädret. Sen for vi till Eriks mormor&morfars lägenhet , dom där höga nya hyreshusen vid älven. Satan så fint de var där !! Vi såg i alla fall talang, sen satt vi bara och snackade in på småtimmarna.


Nu ska jag och jobba, lika bra eftersom vädret är piss !


HADES !



Fredag

Känns som jag jusst somnade.. Gick och la mig vid fyra och då var solen fan i mig uppe. Känndes inte riktigt rätt att sova då, mår röv idag också. Men de var det värt de :)!

Igår började vi med mat vid älven, drickandet kom igång och vi satte uppe ett partytält på säkert 15 min. Bra jobbat bridds. Vi körde en massa lekar, spelade fotboll, träffade gamla klassvänner osv. Drog vidare till kyrkholmen där de såklart var en massa folk.

Den röda fina ballongen var som en del av mig den kvällen, tills en viss kille fick tvånget att trycka sönder skiten..


Idag ska jag bara ta de lurre, se en film eller två och kanske ut på en prommis.


BIlder kommer kan jag lova, Stina tog säkert 100 bilder.

HADES !

Examen!

Har varit på skolavslutning i aulan i 30 min se vidare in till stan för mat på max och fika på waynes. Vi tittade på alla studenter som sjöng osv. blir lite avis om jag får säga de själv !

NU taggar vi inför ikväll !! 17.00 utanför ck och då jävla ska de börjas.


HADES !

10 Juni

Det belv en dag på stan, köpte ingen ting vilket var lika bra.

Har nu bestämmt hur jag ska ha håret imorrn, vilket känns jätte skönt. Nu kan jag sova längre imorrn så jag slipper vela då. Frågan är vad man ska göra efter aulan? jordgubbar? Eva&Adam? Sova? Ett som är säkart, jag ska i alla fall se studenterna på torget.


Ikväll blir de mat i medle sen planera inför kommande veckor, midsommar bla :) Blir nog super nice .


Onsdag

Fick veta betyg igår och jag kan ju inte annat än vara nöjd !!

Efter några timmar på stan igår så cyklade jag och Epa till bonstan och började fota Lina och Joel. Tog en massa bilder och hoppas därför att det kommer finns nån dom är nöjd med. Dom var i alla fall riktigt fina, att Lina gjort klänningen själv kan man som inte fatta..

Efter de cyklade vi upp till folkparken för att se alla gå in.

På kvällen for vi till långviken, och ja de var ju ett mysigt ställe ! Vidare till kyrkholmen och lite annat. Vet inte vad jag ska säga om kvällen, nog lika bra att jag är tyst.

Kom inte hem förrn ett och då var jag tvungen att fixa bilderna så de blev en sen natt..  nu sitter jag i skolan och gör en massa nytta. NOOOT






Tisdag

Min tanke var att sova ut idag, men de gick då inte.. Börjar halv tolv, så frågan är varför jag vaknade kvart över 8 `?

Ska på stan med syster snart, hon skulle köpa nått från duka. Sen de bästa av allt är att de blir lunch på subban !

Har två lektioner idag som jag måste fara på sen blir de fotografering och balen !

HADES !


Måndag

Konstigt att vara tillbaka på skolan.. . Hade bara två lektioner som vi inte gjorde nått på egentligen. Börjar 12 imorrn , så de rullar på bra nu. Imorrn är de balen och jag ska fota Lina och Joel innan i bonstan. Har fått hem kamera osv, undra hur de här kommer att sluta. Känner hur stor press jag har på mig att bilderna blir bra. Hoppas de löser sig, och Epa glöm inte att du ska vara vid min sida hela dan? Kommer att behöva dig :)!


Har just gjort en äppelpaj som är i ugnen nu, blir att fetta med den och film snart. Och ja julia jag ska göra styrke ikväll.


HADES !




7 Juni

Jag har just vaknat upp ur mitt koma, har sovit sen fem typ.. Fattar inte vad som är felet ? Ett som är säkert, jag kommer vara pigg i natt...


Imorrn börjar skolan om, vi har bara några få dagar kvar sen är det över. Mycket härligt !! Längtar nästan efter att få börja jobba . Vill nog inte se mitt schema men,





Söndag

Kan börja med att berätta att jag är INTE lat.

Igår GICK jag och emma till stan och tillbaka, senare på kvällen kom vi på den dumma ideén att till ica maxi, fast de blev ännu längre eftersom vi gick till thomas som bor längst bort på moröbacke... Tack och lov att vi slapp gå hem, en guldstjärna till thomas ! Vi har säkert gått 2 mil sammanlagt denna lördag.

Vart har sommarvädret tagit vägen?
3 grader en lördagkväll är inte mycke att hurra för..


Lördag

Idag var jag och emma på stan en snabbis, köpte förköp till stadsfesten sen inget mer. Eller ja, såg en jävla massa poliser.


Blir att vara med emma ikväll också, mycket trevligt !! Vi är allt annant än lata så cykla eller inlines till bergsbyn blir av. Sen har vi en bra film som ska ses. Kan inte bli annat än en toppen kväll.



Synd att de skulle bli såhär...

Lördag

Godmorgon !

Kunde fasen inte sova längre än till 09.00.. Så nu ska jag passa på att städa min garderob, mycket behövligt kan jag lova !!

Sen hoppas jag på att Julia ska vakna nån gång så hon kan vara med mig idag, eller nån annan som vill hitta på nått?


Nationaldagen idag, nån som ska fria den ? I så fall hur gör man?


Fredag

Han inte skriva imorse pga att jag och syster tog bilen till umeå för shopping och besök av släktingar längs vägen.

Hittade ett linne, en T-tröja, tub top, tjocktröja, morsdagspressent. Är mycket nöjd !!

Dagen erbjöds också av :
God lunch gratis till och med.
Mycke skratt och komentarer
Godislandet
Skivkastning
Såg älgbak
Besök hos både farfar och morfars

Dagen har varit helt toppen med andra ord. Kan inte må mycke bättre än såhär just nu !



GRATTIS

Min underbara vän Sanna tog körkortet idag, ett stort grattis till henne. Du vet vart jag bor när jag vill ha skjuts l illan !




Torsdag

Sista dagen avklarad och nu är jag fri som en fågel !!


Sitter snart på bussen hem
Sitter snart vid middagsbordet på bjärnvägen
Sitter snart i himlriket

Love life !!

Twilight



Meningen eller inte ?


I like it !














Onsdag

Är i Piteå själv nu, Sanna har lämnat mig...

Denna gång lovar jag att inte fara hem !! Hade de faktiskt riktigt trevligt idag, fick plocka tallrikar, duka, hacka och skära, fylla på osv. Det man gör i en resturang med andra ord. Roligt för en gångs skull få göra de dom andra gör. Imorrn är min sista dag och de känns lite konstigt. Tiden har gått så sjukt jävla fort.. 6 veckor bara flög förbi.




Jag vill hälsa på dig !!

M.I.A


http://www.youtube.com/watch?v=08KMCF6k1js




Jag sitter som vanligt vid datorn och så säger Sanna plötsligt:

- Egentligen har jag inget emot att sitta och titta på dig när du sitter vid datorn.

^^Jusste, hon har de inte så tufft som verkar,


Tisdag

Dagen har varit helt OK, är i resturangen i veckan och de är typ kul. Skönt att sista veckan inte är en pest. Åker hem på torsdag, ska bli extra trevligt att komma hem för min syster är hemma då !! Som jag längtat.
 


När far vi?

1 juni

Har varit ute och gått ikväll med mina brudar, funderar på att gå ett till varv men vet inte om jag orkar.. Kanske gör styrken ist får se.


08.10 går bussen imorrn bitt och de gör mig faktiskt ingen ting att fara tillbaka till piteå, de är bara några få dagar kvar och de kan jag härda !!

Tv väntar, så ska kila HADES !




MÅndag

Vädret är inte alls lika bra idag, nästan skönt för jag är rödbränd kan jag lova !!

Ska snart iväg till stan för att köpa en tröja sen vidare till tandis för att få min jävla tandställning... Kommer se ut som en hockeyspelare i munnen på nätterna nu. De ser typ ut som ett munskydd tydligen. Undra hur mycke jag kommer orka använda de?



Ska käka nu, HADES !

Drar förövrigt vidare till piteå imorrnbitti, tjejer vi gör nått ikväll?


RSS 2.0