Fredag !

Äntligen är helgen här. Snart anländer Stina och Sanna hit och då far jag till jobbet.. Hemma igen 21.00 för att häva vin !! Ikväll blir det utgång i Svallet med dom bästa. Att man fortfarande har lite feber gör väl inget?




Sist vi var i Sundsvall och festade var gatufesten ! De var KULT

Torsdag !

Hemma och sjuk...

Nu börjar jag må bättre faktiskt. Har haft feber, snor och ont i halsen ! Men bara av tanken att Stina och Sanna kommer imorgon mår jag redan mycket bättre !!


Nu kaffe&Kaka sen svt.se för att se Rebecca och Fiona



Tisdag !

Jobbade inne i stan idag. Trivs mycke bättre ute i Birsta !! Allt är mycke större i stan plus att man måste gå en trappa ner med all disk, köket är där nere och det var tusen grader i cafét..


När jag kom hem från jobbet vid 16 så har jag tvättat och nu ska jag börja med middagen så den står på bordet då Björnen kommer hem. 




En sommarkväll i Boviken med dom bästa !


19 år idag !

Idag är det min födelsedag. Känner absolut ingen skillnad..

Saknar då man knappt kunde somna natten innan man skulle fylla år
Saknar att skriva en önskelista man delade ut till mor och far föräldrar
Saknar att ha ett stort kalas då alla ems vänner kom för att fira en
Jag saknar helt enkelt att vara liten igen !!


I lördags blev jag firad av min Älskling. Han sa att jag skulle ta på mig fina kläder och ta med oömtåliga kläder ! Vid 18.00 satte vi oss i bilen och efter ett tag kom vi till högakusten. Middag på högakusten hotellet var inbokat. Sen åkte vi vidare till hans föräldrars sommarhus, där var det uppdukat ost, kex, vindruvor och vin + en mysfaktor av dess like. Massor med tända ljus och öppen spis.

Har haft en otroligt mysig helg, jag ÄLSKAR dig !


Torsdag !

De är typ storm ute idag..

Jag sätter mig snart på bussen som tar mig till jobbet !! Helt sjukt ovärt, måste först åka in till stan för att sen åka ut till birsta. Det tar ca 40 min med buss. Med bil tar det max 8 min. Inte så kuuult..

Ha en bra dag !


Nyligt inköpta kläder !


Skor från scorett !



Tröja Åhlens


Kofta från weekday



Jeans skjorta från Solo



Tröja från WEEKDAY

Onsdag !

Gårdagen blev mycket trevlig. Vi gick först på stan, hittade byxor, örhängen, smink och gottis fika. Sen for vi till Birsta för att gå på mio, iittala, ikea osv för att spana på nya saker till lägenheten. De blev middag på tacobar i brist på ork.



Jag har fått tillbaka pengar från stylebystars för en klänning jag skickade tillbaka i April !! Tur att dom är snabba... Men 499 kr sitter nu inne på mitt konto !

Nu sticker jag iväg till jobbet..

Gävle !

Hittade två bilder från den underbara helgen i Gävle hos systeryster.

Här var vi i gammla stan, påväg mot ett musséum som vi besökte.




Tisdag!

Jobbade själv igår kväll. De gick faktiskt riktigt bra måste jag säga :) Med tanke på att man ska hinna ta alla kunder, göra mat om nån beställer, diska och göra kaffe drinkar... Men som tur var kom Jennifer och hjälpte mig att stänga ! Är ledig idag. Planerna är att fara på stan för att köpa nya svarta byxor och handla veckans mat.

Hade tänkt slänga in lite bilder på läggan, men hittar verkligen inte sladden.... Får bli en annan dag :)







Söndag !

Gårkvällen kan sammanfattas kort.

Vi hyrde film som vi inte såg utan bara pratade
Vi såg ps. I love you men vi pratade oss igenom den filmen också.
Vi fjantade oss mer än vanligt
Vi var på ica flera gånger och fyllde upp godis lagret
Vi såg solsidan
Vi drack natt te

Vid 02.00 åkte jag och en trött julia hem !!


En otroligt mysig kväll med brudarna, något jag verkligen behövde !!


Tar bussen tillbaka till S-vall klockan 16.00 idag !



Lördag i Skell

Är hemma i helgen. Hade inget jobb i svall över helgen så passade på att åka hem. Personalfest på lilla igår och jobb idag !!


Kvällen spenderar jag med Lina, Sanna och Julia i Linas lägga med mys och en massa snack. Känns som vi har en del att ta igen !!







Tisdag !

Har jobbat idag och det gick faktiskt riktigt bra! Snaaart kan jag nästan allt. Har några dagar inbokade så det känns bra! Ringde och tackade nej till jobbet inne i stan idag, känns både bra och dåligt... Men med tanke på att båda vill ha mig på helgerna känns det "värdare" att vara på waynes eftersom där kommer jag att få jobba på kvällar och under lunchen också:)


På förmiddagen innan jobbet var vi på ikea och shoppade inredning (blommor, eftersom han inte hade en grön växt tyckte jag att det var på tiden) sen storhandlade vi mat till veckan.

Fan är jag vuxen nu?? Känns konstigt att måsta ta så mycket ansvar själv.. Men samtidigt väldigt roligt!! Hanna är sambo!! Jobbar, lagar mat, städar och tvättar.




Måndag !

Har knappt tid att sitta framför denna burk längre !!


Har provjobbat på waynes mån,tis och onsdag varit på två intervjuer. Det är bara att hoppas nu!! Ska och jobba på waynes imorrn, så det låter ju ganska lovande att jag får jobbet där!

Var hem till Skell i helgen, träffade polarna som är kvar. Var ut på olles en sväng, jobbade och såklart mys med mamma&pappa.


Ska laga mig lite mat nu sen fara och hämta björnen på jobbet!




Kärlek

RSS 2.0