Vårsol !

Ännu en ledig dag. Idag har jag gjort en massa nytta. Började dagen med att städa lägenheten och sortera tvätt. Tyvärr kunde jag inte tvätta eftersom Björn hade fått med sig brickan in till tvättstugan till jobbet...


Bakade därför muffins och nu tittar jag på oc. Känns som man aldrig kan se det för mycket. Tror det är tredje gången jag går igenom hela serien.


Lycka !

Fick veta att Emmsan kanske kommer och hälsar på nästa vecka !! Skulle vara så himla roligt om det blev så:) Och extra kul om jag är ledig !!


Ikväll har jag och Björnen varit och badat på äventyrsbadet. det var kult och skönt att plaska i vattnet lite. Nu blir det laxpasta till middag sen mys framför tv:en !

 

Onsdag !

Jobbade 10 timmar igår.. Vilket gjorde att min feber kom tillbaka under kvällen. Nu är den som tur var borta igen :) Fattar inte vad de är för fel på mig..?


Idag blir det Birsta för att bränna lite pengar . Ska även köpa hem lite blommor till lägenheten. VI lyckades ta död på den ända lriktiga blomma vi hade... Kanske blir det plast denna gång?




Söndag !

Att gå och lägga sig i tid spelade ingen roll.. Är fortfarande sjuk. Hatar att ringa till jobbet och säga att man inte kan jobba.. Där rök 10 timmars jobb .

Ikväll blir det mys framför solsidan, sen en bra film. Kanske step up 3 ? (björn hatar dom filmerna tyvärr )



Direkt från skönsberg .

Efter en supergod middag ( fylld kyckling med fetaost och soltorkade tomater) sitter vi nu i soffan och väntar på att hipphipp ska börja. Jag fortsätter med de onyttiga, ostkrokar och godis!


Blir en tidigkväll ikväll, hoppas verkligen att förkylningen försvinner !!



Monkigirl .

Måste älska att Monki rear ut sina kläder för 40, 60 och 80 kr styck nu.



Stadsfesten !

Jag kommer garanterat att befinna min i Skellsmile mellan den 29 juni till den 3 juli !!

http://www.youtube.com/watch?v=0mUWl-96P5w

 


Lördag !

Är sjuk på min lediga helg... Planerna var att fara till hassela för att åka snowboard ! Men det får bli en annan helg istället.



Jag ska fortsätta vila med bra film och godis . Never back down kan jag verkligen rekomendera !




RSS 2.0