Tusen och en natt

Har just duschat och ska gå upp för att baka en saffrans sockerkaka till mig och pappa.
Hade planerat att se Andra Avenyn men får se om jag får eftersom de är fotboll på tv.en....

Har städat min garderob så känner mig riktigt duktigt för tillfället !! Har även skaffat pengar på mobilen så nu kan jag höra av mig utan att behöva ringa en signal bara, skönt för både mig och mina vänner gissar ja :)



Förra julens pepparkake bak :)

Min lördagkväll !

Går kvällen vart först på folkparken, vi såg dans men mycke mer än så orkade vi inte stanna. Cyklade till hemmakväll och köpte ben and jerry´s glass sen vidare bort till emmsan. Där såg vi mamma mia och käkade glass och drack te.
Jätte mysigt.  Ända jobbiga var att jag var tvungen att CYKLA hem från anderstorp till längst bort på sunnanå för att pappa hade somnat.... Jävla jobbigt och kallt.





Mina favorit blommor, lättskötta eftersom dom är i plast ;)

1 advent

God eftermiddag, jag tog mig en sovmorgon idag. Blev väckt av pappa vid 12, så han inte med de jag hade tänkt men, jätte härligt att äntligen få sova ut !

Har varit på coop idag och köpt julmys, sen vart de en tväris förbi stan. Där köpte en fin jul stjärna till mitt rum. Sen har vi julpyntat lite, ska fortsätta sätta ut tomtarna nu  :)





Sen ett stort grattis till emmeli på sin födelsedag :)

Snart måndag igen...

Ska börja med och säga att gårkvällen vart jätte lyckad. De vart inte så m¨ånga peppisar eftersom vissa gjorde de till mjukpepparkaka ;). Mys med spel, tomtar, musik, glögg och en massa snack !! Kan lova att vi skratta som fan när fanny öppnade käften, då kan jag lägga huvet i hans knä och .... Lukta.

idag jag har jobbat på Jysk, de gick väl som bra. Hemma nu och ska snart hoppa i duschen för att bli lite piggare.
Planerna för kvällen kommer sen när jafg vet 100.



Tipp tapp tipp tapp tippe tippe tipp tapp....

Fick nyss ett samtal från Stina och dom var snart påväg, de blir spännande om dom kommer att hitta. Lite osäkert där, men vi hopps på fanny :)

Vi ska iaf julmysa med en massa gott och julmusik, kanske blir lite idol osv.

Var tvungen att köpa aftonbladet och klick idag eftersom de stog så mycket om ensam mamma söker brudarna, super kul att de gick så bra för två av mammorna. Anette ska gifta sig och att Johanna och alex fortfarande ses på helger osv :)

En glad Hanna som får besök nu!!

 


Puss&Kram


Fredag

Dagens av fanny igen ;)
Vi sitter vid matbordet och äter mackor och gröt,det fanns även leverpastej till dom som ville.
Jag sanna stina:
- Saltgurka är så jävla vidrigt...
Fanny hade nämligen de på sina mackor UTAN leverpastej
Då säger fanny: Näe men de är gott med saltgurka på sånna här mackor och så ska man ha leverpastej på! Fast jag tycker inte om leverpastej....

^^Hahhaha de lät bara jätte dummt.



Hälsade på mammi efter skolan. Hon har nämligen opererat sina åderbrock så ville se hur de var med henne ! Fina firren vare, hon var helt bra förutom att hon var lite trött men de är sånnt man får räkna med.



Han även handla lite grejs, jag och pappa ska julbaka på söndag !! MUMS

Bilder från 18 Oktober

Sitter och kollar lite på matte DVD.en och käkar pepparkaksdeg, fyfan va gott !! De är riktigt jul.
Imorrn ska vi vara några ur klassen och baka peppisar, dricka glögg och julmust, skumtomtar och lyssna på julmusik, kan de blir bättre? Nja jag tror fan inte de .

Barnkalaset:


      
   

Torsdag

Dansen gick förvånansvärt bra idag ! Jag är mycke nöjd över våran insatts :) Sen en stor aplåd till Bea fanny och stina som också dansade .

For på stan efter skolan med stina, hade tänk köpa min jacka som jag har kollat på så länge men de har aldrig blivit av eftersom kvinnan som hjälpte mig sa att de var en regn jacka... Men fuck her, kollade på hemsidan och där står de att de är en VINTER jacka. Hade tänkt beställa den eftersom den inte fanns hemma i min storlek, men såklart måste manv ara 18år som med allt annat. Så ska be så gulligt om hjälp av pappa :)!


Matteplugg nu, see ya




Lite att göra...

Dagens humör: Pigg och Glad
Dagens borde: Matte provet
Dagens frisyr: Knopp på huvet
Dagens smink: mascara, fondation, rouge
Dagens klädsel: Svarta byxer, T-tröja en turkos stickad kofta
Dagens planer: Käka saffrans kaka > läsa&plugga > sova
Dagens materiella vill ha: Jeans och skor
Dagens längtan: Julafton, ikea och umeå
Dagens beroende: Te med en massa honung
Dagens personer: Mina klass kamrater , extra mycke sanna
Dagens roliga: Fanny på småföretagande som jag skrev om tidigare.
Dagens bild: Mitt godis som jag vill ha tillbaka NU !


Dagens bästa.. ...

Dagens bästa..
Vi satt på småföretagande lektionen och då kläcker fanny ur sig.
- Så här bra har jag inte jobbat på länge, jag har gjort två uppgifter.
- HAhhaha ojj fanny vad du jobbar på flitigt.

Men jag måste faktiskt säga att uppgifterna var väldigt stora men de lät bara så kul.

Efter skolan idag var tvungen att hem från anderstorp till längst bort på Sunnanå.... Fy och fan säger jag bara. 

Ikväll blir de att fara och se julia och epas match på kaplan. Jag ska ta med mig emmsan dit hade jag tänkt !! Hoppas hon kommer dit bara .


Onsdag

Sitter och ska göra klart en bild som togs i fredags, denna bild ska göras svartvit och fötterna & ljusen ska bort bla.



På vårat 2 timmars hål ska vi öva in våran dans och komma på mera. Vi han inte göra så där jätte mycke igår heller. Men halvvägs är vi i alla fall så hoppas att redovisningen blir av imorrn:)


See you later aligator,

Tisdag

Ni  måste få höra dagens höjdpunkt.
Vi körde sångleken på engelska lektionen idag, de är så att man ska sjunga en sång på den bokstaven som skrivs på tavlan. OCh man MÅSTE sjunga engelska låtar. Oskar tjatar hela tiden att han vill att bokstaven H ska komma upp... Sen efter en massa tjatande kommer H upp på tavlan och han börjar ju sjunga dirr. Hej Hej monika hej på dig monika. Alla börjar skratta, dum fan den låten är på svenska .


Ikväll ska sanna komma hit och jag längtar INTE, vi ska göra en dans.... Den som aldrig vart klar i fredags, vi började men slutade lika fort typ. Så ikväll ska vi ta tag i de, ska även baka en saffranskaka till personalrummet tills imorrn !

Måste medela att Ulrikas saffransbullar är fanimig dom godaste bullarna jag har ätit någonsin !




Soo Long suckers.

24 November

En måndag till jul och jag har bara köpt en jule klapp, längtar så inn i bomben efter jul. Fast egentligen tycker jag att allt julmys är minst lika trevligt som själva julen ! SÅ ska väl passa på och njuta nu .


Skoldag har gått långsamt och varit bajs trist.... Huvet bara dunkar och de känns som jag gör samma sak dag ut och dag in. Men hoppas på förbättring imorrn !

Ska fortsätta se Andra Avenyn nu, man blir som beroende av de programet.

Puss&Kram

Städtanten är igång igen...

Har jsut damtorkat hela mitt rum, fy och fan säger jag bara... De var lagervis med dam så kanske inte så konstigt att min hals täpper igen när jag sover. Passade på att kasta en massa skrot också, de vart en hel del vill jag lova. Jag är en sån som samlar på mig saker, gillar inte att slänga.


Sen ensam mamma finalen kunde ju inte sluta bättre, jag hade hoppats på dom tre som van så jag är hel nöjd :), satt och små log för mig själv när jag tittade (A)


Ska snacka med syster nu sen blir de sängen puss&Kram


^^Bäst

Final!!

Ikväll blir de att nöta framför tv.en, ensam mamma finalen ikväll ! Inget jag kommer missa kan jag lova.


Sitter nu och ser på gamla filmer från förr, jag är ca 3 år och jätte söt ! Annars är de nu, de går bara utför om man säger så.
De är jätte roligt att se kan jag medela.





Puss&Kram

Skyltsöndag !

Har kommit hem från kylan för ett tag sedan, var de från halv 12 till fyra kanske... Och kallt kan jag lova att de blev, men mysigt var de. Stog och såg Espri sunga, mycket duktiga måste jag säga, sen var de mer musik inne på Ck. Min Högsta drömm måste nog vara att få vara med i nått sånnt och att de ska låta bra! Nått som bara kommer vara en dröm..

Första vart de lunch på Max med mammi sen en timme senare vart de fika på Lilla mari med pappi och ulle mums fillibibblan kan man bara säga !


Lovar att lägga in bilder från helgen när jag fått dom till datorn, de ger inget att göra de på denna burk för den är så otroligt seg...

Söndag

Har gjort mig klar nu för att fara till stan, mina vänner sviker mig med bla jobb,match och mormor och morfar besök...
Så jag ska tillbringa dagen med först mamma och sen fika med pappa och Ulrika. Men de blir nog trevligt det med !!

Igår gjort vi ett försök med att komma på handling till våran film men de gick inte så bra, de slutade med en massa skratt sen såg vi film ! Lika mysigt ändå.


Fredagkväll!

Sanna har just farit, och nu sitter jag med min stora godispåse helt ensam.

Ikväll har vi bara chillat, gjort en dans som de inte hände så mycket med.. Vi har även tagit en massa kort som kommer upp hit så småningom ;), om jag får för sanna dvs.


Jobbar imorrn så ska väl snart dra mig till sängen och sussa så gott


Puss&kram

Jag ser de snöar jag ser de snöar de var väl roligt hurra...

Äntligen kommer snön, hur länge den stannar är en annan femma men bara den är här nu ocg fram till söndag !

Ska fara till skolan strax och ha matte, vi ska få låna hem kameror så vi behövde inte fara på foto lektionen i morse :) Hurra för de, så ikväll blir de nog att fota en massa.





Du lovade men svek,
ska jag kunna lita på dej igen när de gäller de?

Torsdag

Tiden går som en raket, nu är de helg igen ! Har faktiskt planer för helgen som kommer. Fredag blir med sanna förhoppningsvis och lördag var de snack om att göra våran film, men jag går bara med på de om vi skiter i deckar historien för den sög tycke jag. Ska även jobba på Lilla på lördag, Myspys
På söndag blir de julmys i staden eftersom de är skyltsöndag, de är alltid en bra start för julen för mig !


Åter igen en massa plugg som jag ska ta tag i, sen väntar en kladdkaka på mig nu så ska slita mig till den och tv.en ett tag.



Måste bara säga att de kommer bli så himla kul med dunder cupen iår, vi kommer rocka alla.  NOOOOOT
Eller hur turismarna?

Från hat till ilska och en liten svett skratt

Hemma från skol men nya erfarenheter, har hänt både ditt och datt idag.
Vi har teater uppvisning i aulan om nån vecka bara och vi har inte kommit långt, knappt börja om vi säger så. Men de får bli bra ändå helt enkelt .


Ska vara duktig och fara på träning strax, sen resten av kvällen spenderas med mina engelska böcker... Kanske nått onödigt inlägg här eller så.


Onsdag

Hela veckan är förbi och idag ska vi på nordanå med FotoA och kolla på nån utställning, vaknade liet för tidigt för att inte ha tid över. De blir lätt så att jag får 10 min här även fast jag stiger upp halv 8 konstigt med tanke på hur seg jag brukar vara i vanliga fall, i alla fall enligt sanna...


Bra skit !

The sounds - queen of apology
maria hirasawa - still june
norah jones - sunrise


Have a nice day, so long !

Ett skepp kommer lastat med bilder


Klassfriends i ettan








Picknick på rovön i sommras :)









Tips och trixs

Måste säga att 200 gloser är svårt att få in i hjärnan... Speciellt när man i bakhuvet vet att man kunde harit på hudvård osv i stället, men sånnt man får ta när skolan går före.

Måste tipsa er om detta magiska pulver ;), de ger volym utan att skada eller slita på håret, alla frisöer rekomenderar de och de är verklingen super bra ! Brukar använda de själv nämligen, de koster runt 179 kr

Hemma igen

Prov i samhälls fixade jag, fick igen de så fort jag hade gjort de typ :), lika skönt de ! Fick iaf G så är som nöjd med tanke på hur lite jag pluggade.

Mitt drömresa går nog till Island nu, vi kollade på olika aktiviteter man kan göra och de lockar kan jag lova !! Bada i varmvatten källor som är 40 grader medans de är en massa berg omkring dig täckta med snö, de låter väl inte helt fel?



Hela kvällen kommer att spenderas med engelska boken...
Måste plugga i sinne för att klara ens G :/, jag säger lycka till mig själv och de lär behövas !




Tisdag

Trött och jag orkar inte med nån ting, började se en jätte bra film igår kväll men såklart somnade jag :S
Ska se klart den efter skolan sen blir de bara att börja plugga igen.. Engelska prov på fredag och de kan aldrig sluta bra..


Måndag

Han inte skriva igår pga att de var så mycke bra på tv
först oth, ensam mamma, sanningens ögonblick sen hade vi spelat in en film som jag satt och såg. Jag satt fastklistarad framför tv.en kan man som säga ! Chokladbollar gjorde jag också.


Matchen igår vann vi med 6-1 :), bra jobbat flickor !! Och utvisningen jag fick var bara sjuk, för att jag spang från bollen och inte såg att den skulle landa i mitt huvud. Hans förklaring var att jag sprang så långsamt att jag kunde fattat att bollen skulle landa i mitt huvud. Snälla vän jag har inte ögon i nacken.






En av mina favoritfilmer tror jag nästan, inte den jag såg igår dock.
Minns inte vad den hette (A)
 

Halloween



   

Byskebor och spyor

Sitter hos wille med emmis nu, alla är där uppe och fetstar utom vi, Vi ska väl snart upp och visa dom vad vi nyktra går för ;), skojja bara men vårt dans nummer ska i alla fall visas.




Gissa bajset ?


Äntligen helg !!

Hemma från stan, de ä'r en tradition att gå på stan efter skolan på fredagar kan man som säga. Köpte bara ett nagelack idag ett brunt som jag så längre letat. 

Idag på skolan fick jag tillbaka mitt prov från naturen, och jag klarade över G till och med. Så är nöjd. Sanna fick läsa mitt prov som bestog av en massa text, då säger hon: Hanna de här låter inte som de är du som skrivit de är för smart skrivet...
Tack da.. Jag är väl smart? Näe men man måste ju "låta" smart iaf, man får ju inte vara dum.

Ikväll blir de mys kväll hos epa med chips och dipp? och idol tittande ! Har inte sett idol en fredag så de är väl bäst att passa på medans de fortfarande går.

Jag hatar att läsa om vad andra gör på dagarna men likförbanat skriver jag om de själv... Tråkig tjej. 

Hurtbulle

Sitter och väntar på att pappa ska komma hem och göra middag, men har verkar aldrig vilja dyka upp. Efter maten så ska jag och emmsan ut och gå sen chilla hos nån kanske blir epa eller julia vi får se :), ryktet om att vi skulle baka har jag hört och de är ju aldrig helt fel !


De är sådär bra tv-program ikväll men tv brukar bara få stå på medans våra munnar babblar i tusen :)


Pappa är hemma, ska upp och hjälpa han nu.


Sen har de ju kommit lite snö på backen, men de är de lilla. Kom igen snön kom nu !

Kramis

Torsdag

Vad ska man göra efter skolan ? De blir alltid att jag hamnar här om jag inte går och lägger mig. Dålig fantasi kallas de.. Tänk förr då man inte ens hade en tv eller dator, vad gjorde man då?


Ska i alla fall sätta mig och se på svt.s hemsida på singelmammorna tror jag de hette, hört att de ska vara bra :) Såg alla Andra Aveny avsnitt igår så måste hitta mig nått mer att fördriva tiden med.

Ikväll hoppas jag på få umgås med mina vänner :), annars blir de väl hemmkväll igen....


Otränad...

...de är nått jag verklingen är... Efter uppvärmningen var ju typ trött och slut. Funderar på ta tag i deta eller så lägger jag ner helt.

Ska duscha nu sen lägga mig och se roomservice och bara gott mig med en massa frukt och glass !
En bra kväll soo long suckers !



Puss&Kram

Onsdag

Skönt med bara två lektioner idag, provet gick väl sådär... Kanske klarar ett G om jag har tur :)
Vid halv tolv var vi på kapla och åt med emmis reb och epa ! Trevligt att se nytt folk och såklart var jag där för att träffa mina superstars. Lyckades rammla också... Mitt knä gör faktiskt jätte ónt, men lite roligt var de :P

Resten av dagen gick jag sanna och emma på stan, jag hade bestämt mig att jag skulle köpa ett par svarta byxor innan jag for hem men antingen var som för små, fannas inte storlek, för utsvängda eller för dyra.. Men tillslut hittade jag ett par på Hansens som passade perfa ! Sen köpte jag en fusk polo och en tubtop också. Vart väldigt besviken när jag gjorde ett kontoutdrag, de stog mycke sifror på lappen men inga höga nummer...




Old shool :) En kväll som inte förglömms

Innebandy

Varför funkar inte apberget? Eller är de bara min dator som inte vill....


Sen lycka till flickor ikväll på DM-matchen ! Ska spela på söndag om jag blir utagen :) Har bara spelat en match i år och många fler ska de bli, är som smyg taggad på att börja lira serriöst igen ! Men de brukar hålla i sig i en vecka sen är de kört, I know.¨



Tisdag

Stannade kvar på skolan när alla andra for 13.30 för läraren inte skulle komma. Vi var nyfikna om lillan skulle fara hem så vi stannade och kollade lite vad vi skulle göra. När vi gick till klassrummet hade vi lektion oh där satt hon :P. De var jag Sanna, Fanny och Emma som var kvar.... Lite onödgt men närvaro fick vi iaf och en guldstjärna i kanten.  Bra jobb flickor.


Prov imorrn och jag kan de nästan nu :), så lite mer plugg i kväll aå kommer detta att fixa sig ! man ska tro på sig själv då brukar de gå vägen! Vilket jag aldrig gör men, ett bra tips iaf.


Musik

http://www.youtube.com/watch?v=YM47jAKY7LI

http://www.youtube.com/watch?v=0Lq6dpoLwbY

Två gamla men bra låtar !


Titta och njut

    
Nyårs2006                           Nyårs  2007                         



      
Kattisavan :)            Elix :)                          Stina med en fårfitta på skallen;)



    

Vi är ganska duktiga på golf, I now !!




Jag älskar att titta på bilder så ni ska få ta del av några av mina alla bilder.
Sanna tyckte jag la in samma bild hela tiden, så nu kommer de förhoppningsvis några nya.

Massor med tårta.

Kom hem från mamma med massor i magen, mycket gott och trevligt folk !

Småföretagande B kan ta sig... Fyfan så dryg och ja fattar 0.

Dagen på skolan gick bara bra :), min mage mår bättre, vi har konstaterat att jag är alergisk mot löjj rom iaf..
Turismen i slutet på dagen är de bästa som finns, vi var tre grupper som redovisade idag så imorrn blir de bara att sitta och lyssna på alla andra :), underbart ! Sen tack Carro för din otroligt fina sång och dans idag.


Gör mitt bästa föra att hålla uppe humöret, så adjöken sa fröken.


HIhi Kakan

Måndag

Gårdagen vart väl lyckad förutom att de är nått jag inte riktigt tål.. Min mage mådde inte bra nån stans igår.. For hem från morfar tidigare och La mig i sängen och såg en massa bra tv-program och bara mådde bajs. Men med ensam mamma söker i tv.en och lite vatten vart de ändå ganska mycke bättre. Sen hade ju sanningens ögonblick premiär igår och de är bara bra hur bra som hellst det med !


Har snart klárat av skoldagen, bara turism kvar. Och då är de redovisning med mick som väntar oss.
Sen blir de hem och gratta mamma hon fyller nämligen år idag !!
Grattis till världens bästa mor!

Farsdag!

Godmorgon !!
Har gjort mig klar och ska snart till pappa för att fira han på farsdag och äta tårta :), ett jag inte fattar varför finns de inte barnsdag? När jag frågar pappa säger att de är barnsdag varje dag... Jävla skit :P

Sen ikväll blir de middag hos moffe med släkten.


Filmen igår var läskig, jag satt väl som och skrek för mig själv i bion...
Men den var ju som bra, bra handling osv . Ett jag inte vågar nu är att kolla i speglar eller i alla fall inte prata med dom...



Puss&Kram

Lördag!

Jag kommer vara vaken hela natten.... Vi ska och se en skräckfilm på bio ikväll och de kommer aldrig att sluta bra, antligen bryr jag mig inte eller så kommer min mörker skräck bara bli värre.

Idag spenderades dagen på stan, köpte pressent till mammi till när hon fyller år. Sen var ju tanken att jag skulle köpa ett par svarta byxer eftersom mina förra sprack mellan benen när jag sattde mig på cykeln igår... Men såklart fanns de inte dom jag brukar ha, men får väl fara dit sen och kolla. Dom kostar bara 198 kr så de är ju bajsvärt att vänta tills dom kommer in. 


Sen måste jag säga, allt flamms och tramms igår var så himla skönt att få ur sig !! Har nog inte skrattat så mycke på länge, tack brudar till en lyckad kväll :), utsikten över staden vara bara ett stort +


Tjenixen

Du suger för jag duger
Jag buggar för du tuggar
Vi dansar men emma flammsar
Vi vet mest för vi är bäst
och emma är en häst.



Emma på Kaplanskolan !

Heeeeeelg

Sitter på engelskan utan lärare och gör de jag ska, för en gångs skull så håller jag på med mitt arbete är faktiskt klar nu.
Sen är de prov och ingen verkar kunna nått så de blir som lika för alla :)


Efter skolan blir de stan med Sannis, vet inte om stina skulle med. Tror de fattades pengar för henne. Vi hade tänkt mysa på ett fik eller nått. Kaffesuger kommer och de är inte bra... Får väl skylla mig själv egentligen.


Känner du mig?

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811061611364035&a=1&


Haha svart stämmer inte på favvo färg men :P

Pictures

Bild bomb, från lite alla möjliga ställen och tider !












 


Torsdag kväll.

Hur får man tillbaka flikarna på internet ? Jag hade så förr men nu är de borta och vet inte hur man får tillbaka de, hjälp mig nån, snälla :)! Blir fan galen att måsta ha flera "blad" upp för varje grej jag gör...


Har just varit och övningskört igen, körde idag på dan också. Fickparkerade utanför olanders och de gick bättre än väntat:)! Skulle bara vilja ha körkortet nu, men vågar ja? De känns som man får så mycke ansvar och frågan är om jag är redo för de, men de är ju trotts allt ett år kvar !! Hinner nog mogna ;) Btw grattis till wills som fixade körkortet idag !

Hade tänkt lägga in en massa bilder, men de kommer imorrn på morgonen


Puss&Kram

Hmmm.

Fyfan för plugg, jag orkar inte mer...

Satt och såg om plastic operationer, hur kan man operera sig för 20 tusen kroner sen efter några månader så är du uppe i samma vikt som du tagit bort fast fettet har satt sig nån annan satans, kan inte förstå hur man tänker då.


Ska göra varm choklad med marshmallows och grädde nu , sen se lite andra avenyn.
Provet imorrn får gå som de går helt enkelt, Dag kan inte förvänta sig nått av oss tycker jag..


Torsdag

Dagen har gått snabbt, har inte gjort speciellt mycke. Vi fick sluta efter lunch eftersom våran svenska lärare var sjuk idag också. Ganska skönt att få en till tidig dag :)

Ska  köra till stan nu där skulle mamma köpa nått åt morfar till farsdag sen blier väl hem igen och plugga :S, Måste göra klar min engelska som jag har pytte lite kvar på sen  har jag prov imorrn.  Vi har som prov på 8 timmars prat.. Inget att gå efter förutom våra egna anteckningar,  kan bara sluta i katastrof.


 Adios amigos!

Onsdag

Dagen vart inte riktigt som planerad, julia kom hit och vi pluggade. Eller jag satt väl som mest och tjollrade på medans julia skrev på engelska om hamlet.

For och tränade idag, fattar inte varför.. Vi är så jävla dåliga att de inte ens är roligt, inte en pass kommer på baldet och om den gör de så hoppar den fram... Orkar inte med sånnt riktigt.

Sen har jag sett roomservice som måste vara bland de bästa programen som går nu, och sjukt snyggt vart de dom gjorde ikväll !! Skulle vilja vara med att bygga i programet eller varför inte få ett rum omgjort av dom :) Skulle inte vara helt fel de heller !!





Puss&Kram





Hem ljuva hem

Hemma från skolan nu, jätte onödigt att jag for hem men jag orkade verklingen inte mer. Sen var inte sanna där min teater kompis så kännde inte peppen om man så säger. Har lagt in en massa bra låtar nu så ska väl sätta mig ner och plugga lite sen bara lyssna och njuta med min musik .

Ska över till julia nu och hämta lite grejs nu som glömdes i lördags, soo long

http://www.youtube.com/watch?v=mCLoQnolBt4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=qw-J8kC5DHo

Örongodis:
The Script-we cry
Elisa-Dancing
Jamie T-if you got the money
Bon jovi-bed of roses
Jason wade-you belong to me

Om några veckor kommer jultomten, så va extra snälla nu!

Sitter nu Foto och gör ingen ting.. Har inte orken idag, ska fara hem efter nästa lektion och sova.


Tänkte på en sak, snart är de jul och man måste köpa julklappar. Någon som har lusst att fara utomlans istället? Allt är så komplicerat och jag vet inte om jag orkar de, är ju van att ha en traditionell julafton men så kommer de inte bli i år... Förra året var de nytt men nu är de verklighet.
Men man får väl göra de bästa av situationen, har ju i alla fall min syster och Pappa att umgås med hela dag och kvällen. Kommer nog att blir bra tillslut i alla fall, om ni inte brukar vara i landskyrkan på julaftonsmorgon så är de nått jag tipsar er om. De var verkligen jätte mysigt att vara där och lyssna på sång osv, de är då den riktigt julkännslan kommer.



19.00 på kaplan

Sitter och väntar på att Björntass ska komma för nu ska HH på träning och bränna lite, de behövs efter två veckors vila. Men var faktiskt lite förkyld så "fick" inte träna. Otur att ända helgerna jag är ledig typ då har vi ingen match... VIsst ska man oflyt ibalnd också...


Tisdag

Idag var de min tur att komma försent till mötes platsen imorse, retsten av dagarna har de varit sanna som varit sen. Jag hade i alla fall en orsak att jag var sen, polisen hade spärrat av från mitt hus och en ganska bra bit bort mot sunnan¨å skolan...Fick cykla en himla stor omväg för att få mig dit jag ville.
 Var som nyfiken hela dagen och tillslut var jag tvungen att gå in på norran och se, då äre en lastbil som voltat som tydligen kunde explodera eller nått... Läskigt att sånnt händer hela tiden nu :S, måte medge att de var super halkigt både igår och i söndags, de gick nästan inte att vistas ute.


Skolan gick i alla fall bra, ganska chill men med många trötta ansikten blir de inte alltför bra stämmning. Turismen som jag och Sanna gör kommer bli helt suverän !! Prata i mick och låssas vara smart är nått som är roligt :)

Vi har faktiskt fått ganska mycke läxa och prov nu för att vara vi, imorrn småföretagande och på fredag NK prov och en engelska inlämning... Stackars oss som har så mycke hela tiden, ärligt tarlat så är detta de tredje provet vi har i tvan så jag ska inte klaga :), vet dom som har värre.




skidåkarn ;)


Cinema !

Kvällen med mamma vart på bion, vi såg rally brudarna. Den var faktiskt bättre än väntat, jag tordde att den skulle vara dålig men tänkte vara snäll och följa och ge den ett försök iaf. OOch den var faktiskt ganska bra :) Typiskt Hanna film om jag säger så !

Sitter och ser Andra Avenyn nu, ska göra te och mackor strax sen är de nog läggdags för fröken lundgren som inte sovit på länge.






Puss&Kram

Måndag

Sitter vid datorn som vanligt på skoltid.. Vi har turism och jag gör inte så mycke, min grupp arbetar medans jag tittar
på (A)  Snart ska biggan bjuda på fika och då blir de andra bullar ;)


Ikväll ska jag umgås med mamma, får se vad som händer men de blir nog chill. Har jag inte haft mycke egen tid med nu på senaste och de måste vi ta igen ikväll :)


Sen har tre nya andra avenyn avsnitt kommit, så i kväll efter scrubs ska jag väl sitta uppe och se dom.
 



2007

Hittade denna underbara bild på min användare på skolan,
sööta lirare som ska spela myrfotboll!




KISS



Hittade denna bild ¨på ottilias blogg, epas tunga rymms fan inte ens på bilden... :)
Underat brudar!!


Lördag-Söndag

Har inte suttit vid datorn sen i fredags, har haft så mycket att göra.

Kan börja berätta om gårdagen.


Vi for till Linas brors lägenhet vid 17.00 för att laga mat och bara umgås tills vi skulle till örviken. Maten var faktiskt riktigt god och sällskapet kunde ju inte vara bättre. Vi gjorde oss klara inför kvällen med en massa smink och horn, jag emma och epa var nämligen kiss så de behövdes förberedas endel. ´Vi körde singstar och åt gott, hade allmänt trevligt kan man säga. Vid 21 så for vi till örviken och chillade där ett tag,första timme var skit kul men resten var väl inte så ball. Vi (Kiss) fick höra ett antal gånger att vi hade bäst utklädnad på bygget´. LIte roligt faktiskt med tanke på att många var klädda till mer eller mindre horer... Inte en fin syn från en nykters öga iaf!
Vi for hem ganska fort, musiken hackade och folket spårade. Vi åkte hem med Kim och wille, nått jag aldrig kommer att göra om... Ett helvete måste jag säga jag som är åkrädd.. Men underbart med hämtning och lite körning i stan, Tack !

Söndag
Har jobbat idag, inga folk så ganska skönt. Sen har jag varit hos morfar och ätit och fikat, uppvaktade han i efterskott + att jag fick pressent av dom också. Sånnt där salt man har i håret för att  få volym. Har hunnit se mitt favvo program (ensam mamma söker ) och nu sitter jag här och ska ta igen de jag missat.


Långt och tråkigt inlägg men detta var min lördag och söndag, en trevlig helg som läggs i minnet.
Bilder kommer väl så småning om :)


RSS 2.0