Söndag...

Hallo igen

Förra inlägget vart inte så roligt såg ja, men de var så rolig min helg var... :P
Matchen mot kvinnorna förlorade vi med 6-2 , har nog aldrig varit så död som efter den matchen .

Ikväll har jag bara chillat, sett tv i massor. Såg sex and the city, jearsy cirl och nu ser jag en prinsessas dagbok 2. Är påväg mot sängen för att se slutet där och sen förhoppningsvis somna :), men de ska nog inte vara några svårigheter !!


Kan berätta att jag ska till Gävle näst nästa helg för att hälsa på syster :), kommer bli jätte trevligt att se henne igen !! Hon har flyttat dit och går mäklarskola. så vi ska åka bil dit ner med en massa grejor till henne , Vi hinner på stan en dag, trevligt med nått nytt eftersom alla i skell har samma kläder ...



Ska sova nu PussHoj


Utmattad

Alltså de här är de värsta jag någon sin varit med om... Det började i lördags med 2 timmar teori sen 2 timmar träning, efter de var de 2 timmar tíll av båda sakerna. Vi GICK från brännan till stan för att äta, de ver faktiskt riktigt gott :), höjdpnkten på denna helg !! Sen tillbaka från stan till brännan för att sov/snacka/leka . Somnade väl inte sådär jätte tidigt.. Upp imorse halv 8 för att käka sen 2 timmar till träning... :/ Vi har alltså tränat 6 timmar plus att vi har en match senare idag på 3x20 min.... Alla sa att vi kommer verkliungen inte orka en match mot mammor som spelat i elitserien , men inte brydde dom sig . Så bara att pallra sg iäg om 1,5 timme igen:S

Mina lår är som tegelstenar och humöret i laget är inte på topp men vad hjälper de? 
Tur att jag har haft trevligt sällskap annars hade jag inte klarat mig, knappt så jag gör de ändå..


Vet iaf en sak jag ska INTE träna nått mer denna vecka !
Skriver senare hur "bra" matchen gick :)

Ha en trevlig dag.

LÖrdagmorgon

Har gjort mig klar och ska snart fara iväg på kaplan för 2 timmars teori sen 2 timamrs träning....
Kommer kanske bli kul iaf , blir trevligt att bränna bort lite av min godis samling :), men jag kommer fan och vara DÖD.

Igår CYKLADE vi till moröbacke och fy så kallt de var hem, har ont i halsen idag :S,
DÄr spelade vi guitar hero, bluff poker sen var tanken nån ute lek men de belv bara en prommis av de hela :)!

Somnade ändå ganska tidigt när jag kom hem så de är inte så farligt nu.

Måste pysa , kommer hem på söndag kväll kanske kommer ett inlägg hur helgen var då :)!
PUsshoj !

Torsdag

Dagen på skolan har varit jätte tråkig... Har varit på dålighumör hela tiden :S, och fråga mig inte varför...
Ska göra ett tappert försök att åter gå till solstrålen igen ....

Kom hem från träningen för en kvart sen.. Typ de jobbigaste jag har gjort på länge , första tränignen för denna sessong hoppas på bättre tider :) Ska äta sen duscha sen blire nog att fara till ica och handla inför cupen vi har i helgen :s :) Kan lägga in shemat seare så får ni se.. Typ två timmars träning flera gånger på en dag :S..
Kommer aldrig att orka :S



Fyrkantiga ögon

Min kväll ahr bestått av tv,tv och tv. Har inte gjort nått annat, sen har jag bara sett på kanal 3 ;), de gick bättre program än jag trodde faktiskt ! Ser prodject runway nu, fast paus nu som vanligt...

De är faktiskt ganska skönt att bara vara hemma helt själv och bara ta de lungt, hinna tänka osv. Har inte gjort de på en himla massa dagar eller till om med veckor.

Mamma kom nyss hem med tidningen och arboga kvinnan, hon tyskan har blivit dömd !! Livstidsfängelse eller vård. Får hon vård så kommer hon gå fri snart och då ger de ju fan ingen ting, då är hon fri och har bara fått hjälp på traven...
Tycker hon ska få vård så är blir normal sen få sitta livstid så hon fattar vad hon gör ....


Ska kila iväg till programmet igen, pussHoj



Onsdag

Halloj
Idag började vi med Foto A, en ny kurs som verkade hur kul som hellst. Vi får ta kort och sen lägga in dom i datorn och redigera dom. Tror de kommer bli jätte kul.

- Stina jag har ett jätte konstigt språk på min kamera
- De är Engelska..... HAHHAHHAHa
- Opps (A)


Jag och Sanna hade planerat så bra att vii skulle fara på subway och äta idag för att sen fara till balder och ha träslöjd. Men tydligen så hade vi teater ist . Gick dirr til rektor för att få byta med tydligen var de ganska fullt överallt förutom musik... Ocg de är jui nte min starka sida om man säger så ;), vi gick på teatern och de verkar typ ändå ganska rolig !! Fick sluta mer än en timme tidigare också :P,
Fick mat på subay idag iaf (A)

Nu ska jag ut och gå hade jag tänkt sen blire laga mat själv igen... Börjar bli som en hemma fru för mamma är nästan aldrig hemma, hon bara jobbar hela tiden :P




Adios amigos.




Tisdag

Dagarna går så sjukt fort, känns knappt som jag hinner med nått :P, men de är väl ett tecken på att jag har roligt iaf :)!
SKolan gick bra inga svårighetrer, hoppas på extra hjälp i engelska bara !!

Ikväll har jag varit i Linas brors lägenhet och kört sing star med emma, epa, julia, joel och Sanna. Mycket trevligt med kladdis, godis , alias och trevligt folk :) Nått som måste upprepas !!









Hörde på tv:en tror ja att de var en kille som hade skjutsat sin gammle farmor i en ombyggd cykel, den hade typ tre hjul och ett flak när man kunde ligga typ. Han cyklade henne 138 mil tror jag de var för att hon skulle få se OS i år :)
Skit gulligt av han måste jag säga !!  Förövrigt måste de tagit en jävla massa veckor för han och cykla....

Måndag

Dagen på skolan funkade ändå hyfsat bra. Men småföretagande B kan jag inte påstå är min favorit...
Fick sluta tidigare också :), älskar biggan. De blir förmodligen paint ball nån gång några veckor framöver med klassen !! Roligt värre måste jag säga :)

Ikväll har jag varit med epa och emma, såg Mean girls och spelade lite yatzy som vanligt :P Gjorde popcorn i panna ikväll, allt gick som bra sen började locket att lyfta på sig de var alltså överfullt. Såg helt sjukt ut, sånnt som bara händer i film....

Ska nu göra mig klar för sängen sen blire att lägga sig och vänta till 23.00 för då börjar sex and the city :)



Söndag

Har inte gjort speciellt mycket idag... Men har varit ute och övningskört sen vart de lite bakning :)
Ikväll har vi varit hos Julia, de började trevligt med kort och pop corn, sen såg vi en film som jag inte ens orkade ge en chans.,. Hade inget att säga tillom heller... så seplade kort med mig själv ist :P


Gårdag då, vi samlades hos mamma vid 8 för att fara och hyra filmer till kvällen. Vi stannade en hel timme där? :O Svårt att bestämma oss som vanligt kanske :P, Sen drog vi hem med fem filmer och så började vi med en romantiskt komedi, den var faktiskt bra. Minns dock inte vad den hette :S. Drog ut sen för att kolla nån fest på A-torp, dött kan man kalla de... Träffade Epa och wille ett tag iaf :P., Vi for hem för att se en till film men för hanna gick de mindre bra... Somnade efter ca 10 min  :/  Blev väckt  när filmen var slut och då gav vi upp , vi alla gick och la oss :)
När jag vaknade imorse hade jag träningsverk i magen ?, konstigt för jag hade inte tränat :), kanske berodde de på mycke skratt på kvällen innan ;) Vem vet .




 Miss you !!

Lördag

Han inte skriva igår, men de hände väl inte så mycket. Efter skolan drog jag stina, fanny och sanna på stan :), hittade inget... :S, orkade mig inte på jeans denna dag heller. På kvällen var jag med pappa först och käkade på matfesten, dit kom också en massa 40 åriga trevliga gubbar med deras fruar:), riktigt trevligt och träffa dom igen !! länge sen sist må jag säga :) Sen drog jag till edda där emma och julia var och såg innebandy, vi spenderade resten av kvällendär :)


Idag har jag jobbat,jobbigt men kul :), Sengick jag med emmsan till biblan för att hyra film tyvärr STÄNGT :S.
Ikväll blire filmmaraton hemma hos min mamma :), kommer bli jobbigt att sitta still men vi ska nog ut i dimman vi också skulle jag tro :)! Annars blir de film hela natten lång :).

Skriver kanske i natt om jag orkar ; trevlig kväll folket pussis





HAhah kuin vitamin och amanda :), dom är alltså typ lika gammla där skiljer kanske nån månad ;)

Torsdag

Då kan man väl som säga att skolan är igång... Har ju ny klass nu, eller hälften är nya. Undra hur de kommer att gå med en klass som de är bara tjejer i ? Men än sålänge verkar de då bra :), hoppas bara på få lära känna dom lite bättre.

IMorrn har vi sovmorgon och typ den ända vi kommer och ha på hela året... Känns jätte jobbigt :/ Menmen,


Har nyss varit ute och sprungit, trode eller ejj men hanna har varit duktigt !! Eller man kan ju säga att jag gick typ lika mycke som jag sprang men. Var i skogen och sprang, snackade med epa i telefon och när jag tittar in i skogen står en stor jävla älg där..... Livrädd vart ja !! . Har nog inte varit så rädd på länge. Är älgar fariga? Epa påstår att dom inte är de men nått farligt borde dom göra så stora som dom är..

Borde duscha nu innan pappa kommer, så kingeling !



Skolstart

Dagen gick som fort idag men är tröttare än aldrig förr...
Vi gjorde inte så mycke, de var prat i aulan sen lekte vi några lekar och fick sheemat sen fick vi sluta :)
KÄnns jätte jobbigt att ha vanlig skola imorrn :S, att börja med matteB känndes inte sådär jätte kuligt , men ska göra mitt bästa för att försöka gå igenom de med.

Efter skolan drog vi på stan sen hem och sov film/sovde. Såg JUNO en hyfsat bra film.
Ikväll blire att plocka blåbär även om mina vänner sviker mig... Jag sa fan ha de så jävla gott :)




Nöjda :} ^^

HA

Måste bara säga att sista dagen på mitt sommarlov vart mycjket lyckad !! Sett film- ätit-fikat-yatzy-tandläkarn-coop-film och sen lite prat mellan allt :), vi har hunnit med en massa på en tråkig regn dag


Dagens humör
: BRa !!
Dagens borde: Fixa till mig,
Dagens frisyr: Mössa för jag hade så fett hår...
Dagens smink: INget
Dagens klädsel: Mjukis och en randig tröja
Dagens planer: Chilla hemma
Dagens materiella vill ha: Ett par jeans ...
Dagens längtan: Jul lovet
Dagens fundering: Hur ska jag orka upp imorrn?
Dagens beroende: Duschen
Dagens personer: Emma, julia och Epa
Dagens roliga: Glaset i golvet
Dagens låt: One Time For My Warriors
Dagens bild: Jagoch Julia :)


Uppe med tuppen

Har just gjort mig klar, ska till emmsan på A-torp och bara chilla idag !
VI ska se filmen vi hyrde igår sen blir de bara en massa snack skulle jag gissa på :) Eller vi ska följa lillan till tandis där vid 2 också !! 
 
Känner inte peppen inför skolan imorrn...  Jag orkar verkligen inte stiga upp på morgonen, jag är morgontrött och kvällspigg.. De stämmer inte så bra ihop tyvärr :/



^En underbar sommarkväll i burvik :)

Midnatt

Efter en mycket lyckad kväll sitter jag och nästan halvsover... Ska lägga mig strax, ska bara göra detta .
Först var vi på team och jag och emma köpte bara varsitt hårband medans dom två "proffsen" kulle pröva allt möjligt.. Tog sin lilla tid måste jag säga :/ TIllslut kom vi iväg mot MB till jesper :)
Vi hyrde en film men de blev inget av, ingen orkade koncentrera sig på den så de blev en anna som de mest bara vart prat av iaf !! Men den var iaf bra, vi såg 21 en film som jag länge velat se :)

Blev lite titt på scheman osv sen bara en massa snack och kika på youtube :), trevlig kväll alltså !


Natt i nuffsan!

Har jätte Kul igen...

Dagens humör
: Mycket Bra faktiskt .
Dagens borde: Packa upp min väska från mamma.
Dagens frisyr: utsläppt och platt
Dagens smink: Mascara , kajal och rouge
Dagens klädsel: Svarta byxor och ett vitt linne
Dagens planer: Stan !
Dagens materiella vill ha: Ett par jeans ...
Dagens längtan: Fortfarande julafton
Dagens fundering: När tar regnet slut?
Dagens beroende: Socker
Dagens personer: Emma, julia och Epa
Dagens roliga: Kläderna på H&M
Dagens låt: Elisa - Dancing
Dagens bild: Jag och Pappa :)




Regn..

Vädret ute är ju verklingen toppen...
Gick på stan idag, hittade ett armband som jag tittat på säkert ett halvår nu utan att köpa de så nu tog jag steget :) Köpte även ett par örhängen, har inga hängande så införskaffade ett par idag !! Testade otroligt fula kläder på HM också .... Emmas byxer tog fan priset tror ja, dom var höga i midjan och utsvängda. Sen har vi ju vår nya strippa och hora JULIA . Skojja , du var så gullig gumman.
Vi tog en fika paus på waynès , underbart gott och trevligt !

Trode eller ejj vi var på biblan idag ;), lämnade tillbaka några filmer sen strosade vi runt ett tag för att slippa regnet men de slutade fan aldrig så de var bara att pallra sig hem på cykeln dyblöta !!

Ikväll blire först klubbkväll på team sen upp till moröbacke för att umgås med jeppe osv :)


Måndag

Snart börjar skolan om.. Ettorna börjar idag, stackarna. Jag minns hur nervös jag var ... Vi kommer på onsdag morgon :S, ska bli kul att träffa alla men ändå jobbigt att ta tag i allt skoljobbigen !

Min helg har varit helt toppen faktiskt !!

Kan börja med fredagen - Vi var hos Lina i bergsbyn och badade tunna och bastade, hade ansiktsmask och bara njöt av livet !! Vart en massa tjejsnack också, riktigt länge sen vi snackade på de viset :), de uppskattas att de kom tillbaka.
Sen åt jag bland d godaste jag ätit nämligen en massa frukt och en massa choklad, både mörk och ljus i ugnen . De var så sjukt gott !!

Lördag- jobbade min sista dag, mycke att göra som vanligt !Men fick ju fin besök av polarn och pyret :) Sa hejdå till Linn som åker till London nu för att stanna där i tre år tror jag de blev.. Riktigt roligt för henne men jag kommer sakna hon !!
På kvällen var vi hos emmsan, körde lekar, spelade yatzy, golf, bowling, hoppade hopprep mm. Sen drog vi på anderstorp på Viktors fest, trevligt men vi stannade ejj länge trotts allt :)! LIka bra för de var is-kallt..

Söndag - Var med mamma hela dagen, vi fiskade i tobbes stuga . Mycket trevligt :)
Sen på kvällen for jag till Sanna för att se bilderna från USA, så jävla coolt. Dit vill jag också !
Sen for vi till julia för att fetta oss med oolika saker och se ARN. En toppen film enligt mig, men dom gav den bara en två... :S


Idag blir de att fara på stan i regnet ... Måste hitta mig ett par jeansoch lite grejs till skolan. 
Sak göra mig klar nu byebye !!



Inget att göra...

Dagens humör: Mycket GLAD :)! men på konstigt humör...
Dagens borde: Rensa upp garderoben.
Dagens frisyr: Svans
Dagens smink:
Mascara.
Dagens klädsel:
Ett par Chinos och ett vitt linne.
Dagens planer:
Har varit med mina älsklings flickor !!
Dagens materiella vill ha:
Kamera
Dagens längtan:
Julafton (A)
Dagens fundering:
När kommer jag få träffa dig igen ?
Dagens beroende:
Skratt
Dagens personer:
Epa, emma, julia och Sanna
Dagens roliga:
Yatzy !!
Dagens låt:
Colbie Caillat - One Fine Wire
Dagens bild:
Jag och emmsan


Fredag

Ska försöka göra ett inlägg nu, har inte orkat eller har rättare sagt mycke att göra.
Har varit sjuk ett tag... Eller rättare sagt en dag, orkade inte göra nått så julia kom och chillade med mig :)!
Vi tog ett äventyr på solbacken och lite mer i staden !!

Jobbar min sista dag imorrn, känns både jätte skönt men ändå lite tråkigt. Hoppas på lite helg jobb iaf :)

Idag har jag handlat med brudarna sen bara fulat oss på stan. Sen har jag hunnit träffat min efterlängtade Sanna som varit borta allt för länge... Hon har nämligen varit i USA. Vi körde vollyboll, körde guitar hero , spelade yatzy i massor , alltså säkert 15 gånger ;)


Ikväll blire att fara till bergsbyn till Lina . Vi ska bada badtunna, basta, äta osv :)! De kommer att bli jätte kuligt hoppas vi på !!



Tisdag

Hejigen, har inte orkat skriva... Tråkigt äre må jag säga :P

Men lördagen vart riktigt lyckad, förutom att nån jävla är så dum och går in på kontoret....
Vi badade, grillade, skatade, snackade osv :), Mycket trevlig lördag kväll som sagt !!

Söndag- Minns typ inte vad jag gjorde, bara slappade och såg film. Sovde gjorde jag också i en massa timmar.
Sen såg vi julias match som hon inte ens spelade typ...

Nu ska jag snart och jobba, peppa sista veckan nu :)! Sen kommer lönen in på kontot och då jävlar ska de shoppas en massa nya kläder !!


Lördag

Vaknade iorse och satte mig och såg os lite. De vart först boxning sen damernas match. Gjorde mig klar sedan iväg mot stan för att möta upp emmsan!

Jag köpte ett läppglans från body shop , thais ? occh två sjalar :), Åt på subway också, de måste vaera nått fel på mig för jag orkade inte ens äta upp en halv macka ? :O MEn kakorna gick i (A).  HAHha skit kuliga killar som jobbade iaf !! Fick de billigare plus extra kaka .
Sitter nu hemma igen och ska se en film och bara vila för ikväll då jävlar ;), ska till byske på nån 18-årsfest !! Skit kul hoppas vi på :)

Ska sova lite nu, ha en bra kväll pusshoj



Fredag

Har inte orkat skriva på länge men nu kommer de,  De har inte hänt speciellt mycke. Har jobbat varge dag nu, de braiga var att jag har fått förhöjd lön med 14 kr så de känns skönt !!

Igår kväll var jag på två kalas btw, trevligt med mycke fika :)

Var idag¨och knäckte till ryggen för igår hade jag skit ont i hhjärtat , de gjorde ont när jag andades... Trodde typ att jag skulle få en hjärtatack eller nått.. :S , men de visade sig bara vara en kota som låg fel. Sen var tydligen min nacke inge vidare... Mycke som var fel, så inte konstigt att har haft ont alltid ...

Ikväll blire att hitta på nåått roligt med brudarna hoppas ja :), vi vet inte riktigt vad de blir men.



Tisdag.

Måste börja att berätta att igår var  in på Lilla mari och fikade hon hade med sig molly sandén också, riktigt coolt att jag slager stjärnan tog betalt av hon ;), NOT. Men lite kul vare allt !!
 
Förövrigt var de mycke folk både idag och igår på Lilla. Roligt att ha nått och göra hela tiden iaf :)!

Ikväll ska jag och pappa fara och fiska sen blir de en tidigkväll för hanna, ska nämligen upp kvart i 7 iomrrn med :S


Måndag

Har varken hunnit eller orkat skriva i helgen men kan ta lite kort vad som har hänt.

Fredag - Först en jättemycke foldag på lilla mari, sjukt mycke. De var alltså kö från klockan ett till fyra och då stog dom ända ut till dörren... Bara sjukt. Sen vart de after work, himla god mat och trevligt sällskap.
Satt med julia och emma vid älven ett tag sen vart de singstar och hem gång för hanna.

Lördag - Steg upp kvart i 7 för att fara till jobbet, en lika dag med massor av folk. När jag slutatfor jag hem för att käka middag med främmande från varberg. Mycket trevligt att träffa dom, var två år sedan sist. Vi drog ut och spelade minigolf med mina vänner. Treligt men jag är en sån som bara kan hålla konsentrationen i början så i slutet gick de BAJS för mig... Vi han inte ens spela klart för dom stängde. Sen for vi och såg nån sjuk film hos julia :)

Söndag - såg en film och sov en massa på dagen, sen for jag och mamma ut och övningskörde inne i stan. Alltid lika roligt att sitta bakom ratten :)! Käkade på dallas den kvällen , ingen orkade laga nån mat. Lika bra för de var jätte gott. Sen var de bara att fara hem och duscha för att göra sig klar för att se Mamma mia på bio !! Den filmen var verklingen hur bra som hellst jag grät skrattade och bara satt och log . Den är helt klart värd är se !!

Fredag !!

Har just vaknat och gjort mig klar , steg upp tidigare för att få sitta vid datorn ett tag (A) De gick ju fan inte igår de åskade ju som tusan.... Jag brukar vara rädd när de är vanlig åska men detta var värre !! De började på ainas när vi åt kulglass, jag vart livrädd och gick in och satt mig medans dom andra bara hånade mig :S, De gick över ganska fort så vi cyklade hem körde lite singstar , sen kom jesper och thomas så vi drog tll epa för att köra vollyboll. De började regna ganska sent men vi sket i de och fortsatte, men sen då jävlar började blixtrarna. Dom sa att de var en lampa som blinkade, vette fan vad jag skulle tro på eftersom de kom typ 3 gånger i miuten. Efter ett tag insåg jag att de inte var nån lampa, cyklade hem till mamma men där fick lovisa och moa hämta mig för jag vågade ejj sova själv (A).


Ikväll blire först mat på coffee in med arbetskamraterna plus några andra :) De blir nog trevligt, en after work så kallad ;), senblire väl att hänga med mina brudar !!



RSS 2.0